Kaynım olacak kişi!

Bakma değil ki.Bi banyo yapıyor.Aman Allahım sanki savaş çıkmış.Çıktığı odanın ışığını kapatmaz.Akşama kadar bin tane su bardağı batırır.orda burda bırakır.Masadan kalkarken tabağını kaldırmaz.Eline sağlık demez.Bir de her gün 2 şer öğrenci geliyor eve.Mutfakta ders anlatıyorum.Toplamasam da olmuyor.

26 yasında ki kazık kadar adamın ne annesi ne de abisi tarafindan düzenini kurmasına ihtiyacı yok.Siz haklısınız zaten? İs bulunmus ne güzel diğer herşeyi kendisi yapsın.Yüz vermeyin.
Yapmıyor işteyahu bi telefonu eline alıp ev bakmadı bile hiç.E eşim çok yoğun.E kim bulacak bu evi?

Ama eski düzende ben bi yemek yaparsam iki gün yerdik.Bir gün annemde bir gün dışardan bir gün atıştırmalık idare ediyorduk.

Siz niye topluyorsunuz? Sahsen kaynıma toplatirim. Ne münasebet her yeri dagit sonra yenge gelip temizlesin. Yok öyle. Biraz bir sert cikisin. Adam gibi kalsin evinizde. Kendine is bulmaniz da hata. Fazla rahat kücük sehzade.

Yapmıyor işteyahu bi telefonu eline alıp ev bakmadı bile hiç.E eşim çok yoğun.E kim bulacak bu evi?
Diyalogunuz nasıl kaynınızla? Konussanız? Bu sekilde olmaz düzenini kurman lazim, bak abin yogun bakamiyor hos yogun olmasa bile bu senin sorumluluğun.. ne annen ne de abin değil bunlari senin halletmen lazim diye ben söylerim.
Ha kaynını istemiyor yok bakamadi edemedi laflari da umrumda olmaz.Toplum ne der diye düsünmeyi birakali epey oldu sükür..

Oha eş..k kadar adammış Bende 20 li yaşlarda sandım
Haklısınız bir an önce ev bulup gitmesi lazım
Eşim mesaj attı şimdi.Salı bulur evi sepetleriz diyor.Ay Allahım kolaydı bu tembelle.Ya evdesin şimdi.Yatıyorr elinde telefon.Çık araştır bi gez toz.Ki bildiği de bir şehir.

Zaten ne derlerse desinler umrumda değil.Eşşek kadar adamı bebekli ve çalışan kadının yanına 2.bebek diye göndermişsiniz der geçerim.Ben kimsenin bakıcısı değilim.
Söylemez miyim?Söyledim.Hallderiz yaaaa diyor ağzını yaya yaya.Ay valla cinnet geçirip kapının önüne koycam o olacak.

salonda mı yayılıp yatıyor?
salonda verin dersleri.
yemek olayınıda eski düzen devam edin annenizde yeme kısmı hariç.

Ayy o banyoyu batırması bile istenmemesi için yeterli bir sebep bence. Her yer ıslanıyor, fayanslarda hep kıllar falan ıyyyy.
"X, o batırdığın bardakları alıp makineye diz, birazdan öğrencim gelecek, dağınık görmesin. X tabağını sıyırıp makineye koy." tarzı emirler verseniz olmaz mı? Komut vermekten başka çare kalmamış.
Artık onu da yapmazsa koskocaman bir cinnet hakkınızdır.

Siz niye topluyorsunuz? Sahsen kaynıma toplatirim. Ne münasebet her yeri dagit sonra yenge gelip temizlesin. Yok öyle. Biraz bir sert cikisin. Adam gibi kalsin evinizde. Kendine is bulmaniz da hata. Fazla rahat kücük sehzade.
Hem ben hem eşim sert çıkıyor.Sabah anası da aradı.O da büyük ihtimal fırçaladı.Ama adam eşşşşşek.Bi kulağından girmiyor bile.

salonda mı yayılıp yatıyor?
salonda verin dersleri.
yemek olayınıda eski düzen devam edin annenizde yeme kısmı hariç.
Evet salonda.Oturma odası da var.İnsan bi çekinir gider orda uzanır ama yok.Onun yüzünden şimdi uyuyan bebeğimin yanında uzandım.Sizinle dertleşiyorum işte.

yaşı ufak değil. bu akşam mesela bu akşam yemek yok bakın başınızın çaresine deyip gezmeye çıkın çocuğu alıp bi iki gün yapın eşinizde almasın hiç bir şey acıkınca dank eder belki

Göndermeyi gectim kendisi düsünecekti gelmeden.Tamamiyle ailesinden kaynaklı zaten.Büyümeyen bebekleriymiscesine yetistiriyorlar sonra da bela ediyorlar sorumluluk sahibi cocuklarinin basına bunlari.

Hem ben hem eşim sert çıkıyor.Sabah anası da aradı.O da büyük ihtimal fırçaladı.Ama adam eşşşşşek.Bi kulağından girmiyor bile.

Siz hizlica evinizden sepetlemeye bakin. Aslinda esiniz ne mal oldugunu biliyordur. Sizin eve getirmekle bastan hata etmis, bari cabuk cözsün

Evet salonda.Oturma odası da var.İnsan bi çekinir gider orda uzanır ama yok.Onun yüzünden şimdi uyuyan bebeğimin yanında uzandım.Sizinle dertleşiyorum işte.

tamam işte dizdiği bardakları toplamayın tabağını çanağını neyse. bugün dersi salonda verin öğrenci gidincede mutfak dağınıktı dersi salonda vermek zorunda kaldım yediğini içtiğini makineye dizersin bundan sonra yetişemiyorum ben deyin.

Göndermeyi gectim kendisi düsünecekti gelmeden.Tamamiyle ailesinden kaynaklı zaten.Büyümeyen bebekleriymiscesine yetistiriyorlar sonra da bela ediyorlar sorumluluk sahibi cocuklarinin basına bunlari.
Aynen öyle.İşin ilginci bunlar iki kardeş.Eşim bunun tam zıttı.Gittiği her yerde yardım eder.Asla oturamaz bile biri iş yaparken.Bu hangi kabilede yetiştiyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…