- 22 Aralık 2020
- 4.000
- 12.371
- 158
26 yasında ki kazık kadar adamın ne annesi ne de abisi tarafindan düzenini kurmasına ihtiyacı yok.Siz haklısınız zaten? İs bulunmus ne güzel diğer herşeyi kendisi yapsın.Yüz vermeyin.Özür dilerim yanlış anladım.26 yaşında.
Bakma değil ki.Bi banyo yapıyor.Aman Allahım sanki savaş çıkmış.Çıktığı odanın ışığını kapatmaz.Akşama kadar bin tane su bardağı batırır.orda burda bırakır.Masadan kalkarken tabağını kaldırmaz.Eline sağlık demez.Bir de her gün 2 şer öğrenci geliyor eve.Mutfakta ders anlatıyorum.Toplamasam da olmuyor.Adam kendine baksin siz niye dert ediniyorsunuz. Adamin fiziksel veya zihinsel engelleri yoksa sizin bakma durumunuz yok ki. Bu misafir de degil benim gözümde. Ev bulmasinda uyarin..ona kalsa sizde gelip yan yatip duracak. Ben böyle konularda acimasiz oluyorum artik
Yapmıyor işte26 yasında ki kazık kadar adamın ne annesi ne de abisi tarafindan düzenini kurmasına ihtiyacı yok.Siz haklısınız zaten? İs bulunmus ne güzel diğer herşeyi kendisi yapsın.Yüz vermeyin.
Ama eski düzende ben bi yemek yaparsam iki gün yerdik.Bir gün annemde bir gün dışardan bir gün atıştırmalık idare ediyorduk.Siz eski düzen devam edin. Ekstra yemek bilmem ne için düşünmeyin. Markete pazara gönderin alışveriş yapsın. İş kitleyin çalışsın. Essek değil ya siz söyleyince yapar diye düşünüyorum. Abisinden yüz buluyordur da sizden çekinir bence. Hasılı rahat ettirmeyin, ona özel bir şeyler yapmayın.
Oha eş..k kadar adammış Bende 20 li yaşlarda sandımÖzür dilerim yanlış anladım.26 yaşında.
Bakma değil ki.Bi banyo yapıyor.Aman Allahım sanki savaş çıkmış.Çıktığı odanın ışığını kapatmaz.Akşama kadar bin tane su bardağı batırır.orda burda bırakır.Masadan kalkarken tabağını kaldırmaz.Eline sağlık demez.Bir de her gün 2 şer öğrenci geliyor eve.Mutfakta ders anlatıyorum.Toplamasam da olmuyor.
Diyalogunuz nasıl kaynınızla? Konussanız? Bu sekilde olmaz düzenini kurman lazim, bak abin yogun bakamiyor hos yogun olmasa bile bu senin sorumluluğun.. ne annen ne de abin değil bunlari senin halletmen lazim diye ben söylerim.Yapmıyor işteyahu bi telefonu eline alıp ev bakmadı bile hiç.E eşim çok yoğun.E kim bulacak bu evi?
Eşim mesaj attı şimdi.Salı bulur evi sepetleriz diyor.Ay Allahım kolaydı bu tembelle.Ya evdesin şimdi.Yatıyorr elinde telefon.Çık araştır bi gez toz.Ki bildiği de bir şehir.Oha eş..k kadar adammış Bende 20 li yaşlarda sandım
Haklısınız bir an önce ev bulup gitmesi lazım
Zaten ne derlerse desinler umrumda değil.Eşşek kadar adamı bebekli ve çalışan kadının yanına 2.bebek diye göndermişsiniz der geçerim.Ben kimsenin bakıcısı değilim.Diyalogunuz nasıl kaynınızla? Konussanız? Bu sekilde olmaz düzenini kurman lazim, bak abin yogun bakamiyor hos yogun olmasa bile bu senin sorumluluğun.. ne annen ne de abin değil bunlari senin halletmen lazim diye ben söylerim.
Ha kaynını istemiyor yok bakamadi edemedi laflari da umrumda olmaz.Toplum ne der diye düsünmeyi birakali epey oldu sükür..
Bakma değil ki.Bi banyo yapıyor.Aman Allahım sanki savaş çıkmış.Çıktığı odanın ışığını kapatmaz.Akşama kadar bin tane su bardağı batırır.orda burda bırakır.Masadan kalkarken tabağını kaldırmaz.Eline sağlık demez.Bir de her gün 2 şer öğrenci geliyor eve.Mutfakta ders anlatıyorum.Toplamasam da olmuyor.
Ayy o banyoyu batırması bile istenmemesi için yeterli bir sebep bence. Her yer ıslanıyor, fayanslarda hep kıllar falan ıyyyy.Bakma değil ki.Bi banyo yapıyor.Aman Allahım sanki savaş çıkmış.Çıktığı odanın ışığını kapatmaz.Akşama kadar bin tane su bardağı batırır.orda burda bırakır.Masadan kalkarken tabağını kaldırmaz.Eline sağlık demez.Bir de her gün 2 şer öğrenci geliyor eve.Mutfakta ders anlatıyorum.Toplamasam da olmuyor.
Hem ben hem eşim sert çıkıyor.Sabah anası da aradı.O da büyük ihtimal fırçaladı.Ama adam eşşşşşek.Bi kulağından girmiyor bile.Siz niye topluyorsunuz? Sahsen kaynıma toplatirim. Ne münasebet her yeri dagit sonra yenge gelip temizlesin. Yok öyle. Biraz bir sert cikisin. Adam gibi kalsin evinizde. Kendine is bulmaniz da hata. Fazla rahat kücük sehzade.
Evet salonda.Oturma odası da var.İnsan bi çekinir gider orda uzanır ama yok.Onun yüzünden şimdi uyuyan bebeğimin yanında uzandım.Sizinle dertleşiyorum işte.salonda mı yayılıp yatıyor?
salonda verin dersleri.
yemek olayınıda eski düzen devam edin annenizde yeme kısmı hariç.
26kayın kaç yaşında?
Göndermeyi gectim kendisi düsünecekti gelmeden.Tamamiyle ailesinden kaynaklı zaten.Büyümeyen bebekleriymiscesine yetistiriyorlar sonra da bela ediyorlar sorumluluk sahibi cocuklarinin basına bunlari.Zaten ne derlerse desinler umrumda değil.Eşşek kadar adamı bebekli ve çalışan kadının yanına 2.bebek diye göndermişsiniz der geçerim.Ben kimsenin bakıcısı değilim.
Söylemez miyim?Söyledim.Hallderiz yaaaa diyor ağzını yaya yaya.Ay valla cinnet geçirip kapının önüne koycam o olacak.
Hem ben hem eşim sert çıkıyor.Sabah anası da aradı.O da büyük ihtimal fırçaladı.Ama adam eşşşşşek.Bi kulağından girmiyor bile.
Evet salonda.Oturma odası da var.İnsan bi çekinir gider orda uzanır ama yok.Onun yüzünden şimdi uyuyan bebeğimin yanında uzandım.Sizinle dertleşiyorum işte.
Aynen öyle.İşin ilginci bunlar iki kardeş.Eşim bunun tam zıttı.Gittiği her yerde yardım eder.Asla oturamaz bile biri iş yaparken.Bu hangi kabilede yetiştiyse.Göndermeyi gectim kendisi düsünecekti gelmeden.Tamamiyle ailesinden kaynaklı zaten.Büyümeyen bebekleriymiscesine yetistiriyorlar sonra da bela ediyorlar sorumluluk sahibi cocuklarinin basına bunlari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?