Kaynım olacak kişi!

Kesinlikle. Milletteki rahatlığa bak ya.
Geçen gün dayım evlendi. Evlerine girdikleri ilk akşam dayımın bir arkadaşı da kalmış mesela. İlk geceyi üçlü olarak sabaha kadar sohbet şeklinde geçirmişler 😂😂 utanır insan ya.
Gelin hanım o gece boşamadıysa dayınızı, daha da boşamaz bence. :KK51:

bana da fazla geldi. adam mühendis. illa ki düzenimi kuracak. hemen işe alındıysa genç ama boş da değil demek ki. birkaç gün için bu kadar coşmak bana fazla geldi. gerginliğiniz yazıdan okuyana bile geçiyor. sakince derdinizi anlatabilirsiniz kaynınıza da. geçici bi durum için bu kadar tepki bana çok fazla geldi açıkçası

elin evi değil ya hu abisinin evi.
Evet ben de bu kafayla hareket edersem ya kalayım bir kaç ay biraz kazanayım sonra çıkarım eve kafasına girip,aylarca bizda kalma potansiyeline sahip bir adam.
Ayrıca kendi başarından değil,şirketin genel müdürü aile dostumuz.Ufak bir ricayla prosedür icabı görüşüldü.
Söylemlerini ben duyuyorum ki bu kadar gerginim.Akşam 7 de çıkacam zaten.Aslında evi otel gibi kullanacam.Gerek var mı falan dedi abisi ev bakarken.Bir de evet abisinin evi ama evde her işi ben yapıyorum.Abisi sabah çıkıp gece geliyor.Kimin evinde kalmış oluyor?

Evet ben de bu kafayla hareket edersem ya kalayım bir kaç ay biraz kazanayım sonra çıkarım eve kafasına girip,aylarca bizda kalma potansiyeline sahip bir adam.
Ayrıca kendi başarından değil,şirketin genel müdürü aile dostumuz.Ufak bir ricayla prosedür icabı görüşüldü.
Aslında yaşadığınız şehirden iş bulmasına ön ayak olmak büyük risk, biliyor musunuz?
Her sorunda kaçıp gelebileceği bir sizin eviniz olacak. Evinde sorun mu çıktı, ev sahibi çık mı dedi? Nereye gelecek? Size tabi ki. Canı ev yemeği istediğinde nereye gelecek? Size tabi ki.

Aslında yaşadığınız şehirden iş bulmasına ön ayak olmak büyük risk, biliyor musunuz?
Her sorunda kaçıp gelebileceği bir sizin eviniz olacak. Evinde sorun mu çıktı, ev sahibi çık mı dedi? Nereye gelecek? Size tabi ki. Canı ev yemeği istediğinde nereye gelecek? Size tabi ki.
Ya bi gitsin de arada sırada yemeğe gelsin.Sonrası basit.

Söylemlerini ben duyuyorum ki bu kadar gerginim.Akşam 7 de çıkacam zaten.Aslında evi otel gibi kullanacam.Gerek var mı falan dedi abisi ev bakarken.Bir de evet abisinin evi ama evde her işi ben yapıyorum.Abisi sabah çıkıp gece geliyor.Kimin evinde kalmış oluyor?
otel gibi kullanıcam ne gerek var kafasındaysa çok net olarak onu şu an misafir ettiğinizi fakat herkesin kendine göre bir düzeni olduğunu o nedenle kendisine bir yer bulunmasının şart olduğunu gayet sakin ve net olarak anlatın. ama çok tepkisel davranmanızı önermem. neticede eşinizin kardeşi ve hayat boyu bir şekilde bi arada olacaksınız. zaten net ve kararlı olursanız sorun çözülür. siz de gerilmemiş olursunuz

otel gibi kullanıcam ne gerek var kafasındaysa çok net olarak onu şu an misafir ettiğinizi fakat herkesin kendine göre bir düzeni olduğunu o nedenle kendisine bir yer bulunmasının şart olduğunu gayet sakin ve net olarak anlatın. ama çok tepkisel davranmanızı önermem. neticede eşinizin kardeşi ve hayat boyu bir şekilde bi arada olacaksınız. zaten net ve kararlı olursanız sorun çözülür. siz de gerilmemiş olursunuz
Sakin bir şekilde bak şurda söyle ev var bak burda apart var dedik.Adam göz ucuyla bile bakmadı.Oğlum senin düzenin diyoruz.Umrunda değil.O yüzden bu kadar gerginim ya.Biraz baksa etse kalsın zaten.Kardeş sonuçta tabi.Ama aynı zamanda saygısız ve patavatsız da.

Sakin bir şekilde bak şurda söyle ev var bak burda apart var dedik.Adam göz ucuyla bile bakmadı.Oğlum senin düzenin diyoruz.Umrunda değil.O yüzden bu kadar gerginim ya.Biraz baksa etse kalsın zaten.Kardeş sonuçta tabi.Ama aynı zamanda saygısız ve patavatsız da.
bahsettiğim o değil. çok net bir şekilde düzenini kurması gerektiğini uzun süre sizinle yaşanmasının mümkün olmadığını belirtin. asıl mesele bu çünkü

Bence çok tepki veriyorsunuz geçici bir durum için.Sizin çocuğunuzun kardeşi olsa,abisinin ablasının evinde kalmayacak mi?Evet yardım etmeli size ama sizin de çok gözünüze batmış...Çocuğa bakması ,oynamasi için rica edin ya da temizlik için birini alın.Bu kadar stres olmaya gerek var mı .Misafir sonuçta...Sizin kardeşimiz iş bulsa gelse düzen kurana kadar kalamaz mi sizde...Bilemedim bu durumlarda ben daha anlayışlı olmayı seçiyorum.Kendimize ne yapıyorsam o yenir,yapamadiysam dışardan söylenir.Ama düşmanmis gibi de tavır almam sonuçta..

Bence abartiyorsunuz. Bu yenge tribini de hiç sevmiyorum ben. Misafir neticede. 3-4 gün misafir edebilirsiniz. Misafirden is beklenmez benim anlayışıma gore. Daha geleli işin kesinlesmesi falan da çok olmamış. Abartmayın. En fazla yemek yapmazsınız o da kendi başının çaresine bakar. Trip yapmaktan daha iyidir. Bugün yemek yapamıyorum sen mutfaktan birşeyler yiyiver diyin. Açık olmak daha iyi. Bu şekilde istenmediğini belli etmekten iyidir.

İşte ben de birazcık yüz versem başıma gelecek bu.Bir de asla kıymet bilinmez biliyorum.Ondan çok uzatmadan şimdiden kesmeye çalışıyorum önünü.Kararlıyım.Eğer eşim de yan çizerse gitsin yaşasın kardeşiyle derim.
Haklısınız da git yaşa kardeşinle de denmiyor.
Bizim hizmetten o kadar memnun kalınmış ki daha geçen hafta bulunduğum şehirde bölüm kazandı diye kaynanamlar birini daha getirdi.😱
Yarım saat çocuğumu eğlememiş, beş kuruş fayda görmediğim kaynanamın çocuğuna yıllarca baktım. Ama sorsan " şimdiki gelinler kaynana olmuş".
Okuyacak olan edebiyle okuyacaksa yardım da ederim sorun yok, ama gelen gitmiyor, gitse yenisi geliyor, bir bitmiyorlar.😕Kimse sağol, çalışan kadın olarak hem evine hem çocuklarına yetişmeye çalışıyorsun demez. Avuntum bu gelenin yurda yerleşecek olması, ama illa ki yine bir ucu yine bana dokunacak.

Açıkça konuşun o zaman. Bizim kendi duzenimiz var. Senin ayrı düzenin olması gerekiyor diye

Bence abartiyorsunuz. Bu yenge tribini de hiç sevmiyorum ben. Misafir neticede. 3-4 gün misafir edebilirsiniz. Misafirden is beklenmez benim anlayışıma gore. Daha geleli işin kesinlesmesi falan da çok olmamış. Abartmayın. En fazla yemek yapmazsınız o da kendi başının çaresine bakar. Trip yapmaktan daha iyidir. Bugün yemek yapamıyorum sen mutfaktan birşeyler yiyiver diyin. Açık olmak daha iyi. Bu şekilde istenmediğini belli etmekten iyidir.
Sorun 3 4 gün değil.Yardım etme de değil.yazdım aslında her yazdığınıza cevap.Bir kaç mesaj öncesine bakarsınız anlarsınız.

Yani iki günde bu ne tepki diye düşünürken adam sizin eve postu sermeye çalışıyor sanki. Ne demek akşam 7 de çıkıyorum. Açık ve net bir dille olmayacağını anlatın. Umarım her canı sıkılınca size gelmez.

Kayinvalide gelse isine mi yarayacak. O da henuz ev bulamadik, amaan acelesi mi var zaten oglumun evi var diyip senin basina kalacak. Ev bulunsun kirasi odensin kv sonra gelsin. Esinize boyle yapmasi gerektigini soyleyin ayarlasin bi sekilde
Yok o halleder.En çok korktuğu eşimle aramın bozulması.Bir de o düşüncelidir.En azıdan yemek yapıyor arada,evi topluyor.Faydası oluyor yani.Alır oğlunu ev bakmaya götürür.

Benmi yanlış anladım yoksa adam perşembe mi geldi dediniz?bugün 3. Gün yani.cuma konuşulmuş pazartesi sözleşme yapılacak.3 gündemi bu kadar sorun oldu, eşinizle restleşecek hale geldiniz? En fazla 3 kahvaltı 2 akşam yemeği yenmiştir.Cidden 3 gün olduysa geleli tepkiniz aşırı değil mi?

Benmi yanlış anladım yoksa adam perşembe mi geldi dediniz?bugün 3. Gün yani.cuma konuşulmuş pazartesi sözleşme yapılacak.3 gündemi bu kadar sorun oldu, eşinizle restleşecek hale geldiniz? En fazla 3 kahvaltı 2 akşam yemeği yenmiştir.Cidden 3 gün olduysa geleli tepkiniz aşırı değil mi?
Lütfen eski mesajlarıma bakın.

Back
X