Kaynım olacak kişi!

İşte diyorum ya
Biraz geri herhalde
Yoksa bukadar lafa kalkıp gitmesi lazım
Abisi sürekli azarlıyor kardeşi değilde eve köpek gelmiş gibi
Eşinizin aldığını eğitimi o alamamış, ilginç
Nasıl okumuş mühendis olmuş hayret
Evet kaprislisiniz
Evinize misafir gelmiş
Her gelen misafire böyle laf çarpıyormuşsunuz
Kola koymadı ne ya?
O yokken siz koymuyormusunuz. Hizmetliniz varda bugünmü izinli yani.
Baştan sizi hakllı buldum ama şuan tamamen kapris ve şimarık
Evime gelen misafir çorabını salonda bırakmaz.Günde 10 bardak kirletmez.En azından tabağını tezgaha koyar.Yanımda gaz çıkarmaz.Ya zaten 7 de çıkacam eve ne gerek var yeaaaaa diye ağzını gevretmez.Daha yazılacak çok şey var da.Bunlarfan rahatsız olduğum için kaprisliysem evet kaprisliyim.

İşte diyorum ya
Biraz geri herhalde
Eşinizin aldığı eğitimi o alamamış, ilginç
Evet kaprislisiniz
Evinize misafir gelmiş
Kola koymadı ne ya?
Baştan sizi hakllı buldum ama şuan tamamen kaprisli ve şimarık buldum
Ayrıca kola olayı her şeyi ayağına bekliyor anlamında yazılmış bir şey.ay neyse ben böyleyim tamam?

Anladığım kadarıyla konu sahibi bardakları kaldırıp yıkamazsa bir süre sonra evde bardak kalmayacak, hepsini kullanıp bırakacak bir yerlerde. Tam kapının önüne koymalik. Hani bıraksan kendi b.okunda boğulacak insanlardan.
İyide bu adam ayrı yaşamış bi süre
Ölmemiş pislikten
Tam zamanlı hizmetlisi yoktuysa demekki isteyince yapiyor
3 günde kaç bardak kullanmıştır Allah aşkına
Evde bardak bi omu kullanıyor ayrıca hiçmi makina çalışmıyor kaç gündür
Abisi anca ayar verene kadar kardeşinin arkasını toplasın eşinin iş yükünü hafifletsin

Evime gelen misafir çorabını salonda bırakmaz.Günde 10 bardak kirletmez.En azından tabağını tezgaha koyar.Yanımda gaz çıkarmaz.Ya zaten 7 de çıkacam eve ne gerek var yeaaaaa diye ağzını gevretmez.Daha yazılacak çok şey var da.Bunlarfan rahatsız olduğum için kaprisliysem evet kaprisliyim.

Sizin derdiniz stresiniz size yetiyor. Katlanmak zorunda degilsiniz..burda haftalarca aylarca kayni evinde kalanlar var. Hatta yillarca. Onlara neden bastan tepkini göstermedin diyoruz. Tepki gösterince kaprisli.olunmuyor..ve kaynim.evimde hayvan gibi davransa bende poncik olmam hic.

Ölmemiş pislikten
Abisi anca ayar verene kadar kardeşinin arkasını toplasın eşinin iş yükünü hafifletsin
Neden sürekli saldırma halindesiniz?Eşim sabah gidip gece 11 de gelen biri.Yoğun çalışıyor.Hani her şey bana bakıyor.Ama yok adam kaç bardak kirletmiş?Banyodan bardak topladım bugün!Ama ben dolanayım her yerde.Aman nolcak yaaa.misafir.Sen de hizmetçisi oluver.

Yani tamam anladık biraz rahat davranıyor kayniniz ama daha iki günde sizin bu kadar veryansın etmeniz de normal değil ki... üstelik kalıcı değil belli ki , eşiniz de sizinle aynı fikirde,üç beş günü bu kadar büyütmeye gerek var mıdır? Bilemedim

Sizin derdiniz stresiniz size yetiyor. Katlanmak zorunda degilsiniz..burda haftalarca aylarca kayni evinde kalanlar var. Hatta yillarca. Onlara neden bastan tepkini göstermedin diyoruz. Tepki gösterince kaprisli.olunmuyor..ve kaynim.evimde hayvan gibi davransa bende poncik olmam hic.
Valla anlamıyorum.İlla muhalefet çıkacak.Hayır bu konuda bile nasıl savunuluyor.Bşraz yüz versem ev tutmaya niyeti yok.Sonra gelir burda yazarım.Bu sefer de sen yüz vermişsin derler.Acayip gerçekten.Bazıları cidden nasıl dikkat çekerim derdinde.Ben eşimi gaza getirmeyim diye buraya sakinleşmeye geldim.Daha beter oldum.

Yani tamam anladık biraz rahat davranıyor kayniniz ama daha iki günde sizin bu kadar veryansın etmeniz de normal değil ki... üstelik kalıcı değil belli ki , eşiniz de sizinle aynı fikirde,üç beş günü bu kadar büyütmeye gerek var mıdır? Bilemedim
Detayları yazdım aslında sonradan.2 günde çileden çıkardı.

Neden sürekli saldırma halindesiniz?Eşim sabah gidip gece 11 de gelen biri.Yoğun çalışıyor.Hani her şey bana bakıyor.Ama yok adam kaç bardak kirletmiş?Banyodan bardak topladım bugün!Ama ben dolanayım her yerde.Aman nolcak yaaa.misafir.Sen de hizmetçisi oluver.
Saldırmıyorum
Saat şuan Türkiyede 21.15? Eşiniz yemekte varmış, 11 de nasıl geliyor?
Hem eşiniz hep o saate kadar çalışıyorsa normaldeee her işi siz yapiyorsunuz demekki.
Banyoda bardak görsem çağrırım yanıma, bunun burda ne işi var diye sorarım. Ne annenim ne hizmetcinim, misafirliğinde bir adabı var. Bikaç gün daha mecbur yüz yüze bakıcaz ona göre davranalım sonra ilerde yüz yüze bakamıcak duruma gelmeyelim derim.

İşte diyorum ya
Biraz geri herhalde
Eşinizin aldığı eğitimi o alamamış, ilginç
Evet kaprislisiniz
Evinize misafir gelmiş
Kola koymadı ne ya?
Baştan sizi hakllı buldum ama şuan tamamen kaprisli ve şimarık buldum
+10000000

Ölmemiş pislikten
Şimdi şöyle ki bu tipler bir bardağı alır içer kolasıni mesela, bırakır sehpada. Bir süre sonra başka bir bardak daha gelir onun yanina, sonra kahve içer bırakır, o bardaklar yığılır, bardak kalmayınca ihtiyacı olan bir bardağı yıkayarak devam eder hayatına. Zaten konu sahibi evde bardak kalmadı dememiş, ben dedim bıraksan evde temiz bardak kalmaz diye.
Pislikten ölmez belki ama pislik içinde yaşayabilir bir tür bu.

Ya da gıcıklığına yapıyor, bilemeyiz.
Ben temizlik hastası sayılmam ama böyle biriyle yaşayamam mesela. Kullandığı bardağı olduğu yerde bırakacak, çorabını orada burada çıkaracak, uyarınca gülecek.

Saldırmıyorum
Saat şuan Türkiyede 21.15? Eşiniz yemekte varmış, 11 de nasıl geliyor?
Hem eşiniz hep o saate kadar çalışıyorsa normaldeee her işi siz yapiyorsunuz demekki.
Banyoda bardak görsem çağrırım yanıma, bunun burda ne işi var diye sorarım. Ne annenim ne hizmetcinim, misafirliğinde bir adabı var. Bikaç gün daha mecbur yüz yüze bakıcaz ona göre davranalım sonra ilerde yüz yüze bakamıcak duruma gelmeyelim derim.
Sürekli bir açık arama halindesiniz.Eşim öğretmen.Hafta içi okuldan sonra özel derslere gitti.Hafta sonu ya bugün.Okul olmadığı için gündüz halletti.Akşam erken geldi.Oldu mu?
Bir diğeri.Ben bardağı gördüğümde özel dersim vardı.onu bekliyordum.Kaynımla çocuk annemdeydi.Banyoda da bırakamazdım.Öğrencilerim kullanıyor bazen banyoyu.

Valla anlamıyorum.İlla muhalefet çıkacak.Hayır bu konuda bile nasıl savunuluyor.Bşraz yüz versem ev tutmaya niyeti yok.Sonra gelir burda yazarım.Bu sefer de sen yüz vermişsin derler.Acayip gerçekten.Bazıları cidden nasıl dikkat çekerim derdinde.Ben eşimi gaza getirmeyim diye buraya sakinleşmeye geldim.Daha beter oldum.

Diyorum ya zaten sizin kücük bir cocugunuz var ve onun üstüne birinin gelip size ekstra is cikartmasi dogru degil. Birde bazi insanlar ekstra daginik oluyor. Madem calisan insanlarin evine gelmis ve kücük cocuk var ekstradan is cikartmiyacak..abisi neden pisligini temizlesin. Kardes normal misafir gibi degil ki. Ya ailesin yada el..el olmadigina göre oda kendi islerine bakacak..mesela eve kendi bakacak. Esiniz acik fikir verebilir o evde yasayacak o degil sonucta

Şimdi şöyle ki bu tipler bir bardağı alır içer kolasıni mesela, bırakır sehpada. Bir süre sonra başka bir bardak daha gelir onun yanina, sonra kahve içer bırakır, o bardaklar yığılır, bardak kalmayınca ihtiyacı olan bir bardağı yıkayarak devam eder hayatına. Zaten konu sahibi evde bardak kalmadı dememiş, ben dedim bıraksan evde temiz bardak kalmaz diye.

Ben temizlik hastası sayılmam ama böyle biriyle yaşayamam mesela. Kullandığı bardağı olduğu yerde bırakacak, çorabını orada burada çıkaracak, uyarınca gülecek.
Birikirse biriksin derdim normalde.Ama evde sürekli dolanan bir bebeğim var.Kaldır diyorum o an yapıyor sonra bakıyorum yine aynı.

Detayları yazdım aslında sonradan.2 günde çileden çıkardı.
İşte onu diyorum ben de , eş kardeşini misafir ederken çileden çıkmak için çok kısa bir süre değil mi? Ahlaksız, çok daha terbiyesiz veya yedi kat yabancı bir insan olsaydı, o zaman hak verirdim size, polis zoru tavsiye ederdim hatta ama bu anlattiklariniz biraz , nebileyim? Abartmissiniz tepkilerinizi

İşte onu diyorum bende , eş kardeşini misafir ederken çileden çıkmak için çok kısa bir süre değil mi? Ahlaksız, çok daha terbiyesiz bir adam da olabilirdi ayrıca, o zaman hak verirdim, polis zoru tavsiye ederdim hatta ama bu anlattiklariniz biraz , nebileyim? Abartmissiniz tepkilerinizi
Sizin fikriniz.Teşekkürler.

Bir de 2 ay olmaması için bu sinirim.Geleceği görüyorum ben malesef.
Biraz fevrisiniz bence. Aylardır sizde kalmıyormuş sonuçta. Bir iki hafta içinde eşiniz bulur bir ev ve gider. Ben kaynınız açısından bakıyorum da abisinin evi ve 1 hafta bile kalamıyor. Üzücü yani. Sizin kardeşiniz gelse eşiniz sürekli söylense ne hissedersiniz. Yardımcı olması için uyarın biraz sorumluluk verin yapar elbet o da bişeyler.

Biraz fevrisiniz bence. Aylardır sizde kalmıyormuş sonuçta. Bir iki hafta içinde eşiniz bulur bir ev ve gider. Ben kaynınız açısından bakıyorum da abisinin evi ve 1 hafta bile kalamıyor. Üzücü yani. Sizin kardeşiniz gelse eşiniz sürekli söylense ne hissedersiniz. Yardımcı olması için uyarın biraz sorumluluk verin yapar elbet o da bişeyler.
Yapmıyor.Ev istemiyor.Rahatı yerinde.Hiçbir şey umrunda değil.

Öyle biriyle kimse yaşamak istemez
Yaşamasında zaten, ki konu sahibide yaşamayacak
Ben kendi çocularımın dağınıklığına katlanamiyorum yeri geliyor. Odaları dağıldı zaman bir cırlıyorum, yarım saat sonra oda mum gibi oluyor.
Eşimin kardeşine hiç tahammül edemem uzun süre, ama yok kola koymadı yok eline sağlık demedi diye triplere girmem. O eline sağlık demedi diye benim biryerimmi eksildi yani.
Dağınıksada söylerim, anlayana kadar anlatırım.
Ama o çocuğun yerinde olsam çoktan terketmiştim o evi.

Back
X