Kaynım olacak kişi!

Öyle biriyle kimse yaşamak istemez
Yaşamasında zaten, ki konu sahibide yaşamayacak
Ben kendi çocularımın dağınıklığına katlanamiyorum yeri geliyor. Odaları dağıldı zaman bir cırlıyorum, yarım saat sonra oda mum gibi oluyor.
Eşimin kardeşine hiç tahammül edemem uzun süre, ama yok kola koymadı yok eline sağlık demedi diye triplere girmem. O eline sağlık demedi diye benim biryerimmi eksildi yani.
Dağınıksada söylerim, anlayana kadar anlatırım.
Ama o çocuğun yerinde olsam çoktan terketmiştim o evi.
Evet eline sağlık desene diye zorlanmasını ben de anlayamadım. Kola onun yanındaysa doldursana denir. Bir de eşi eline sağlık desene diye zorlayacağına evde düzenli yaşaması için konuşabilir, zorlayabilir. Neden o konuya takmış eşi onu anlamadım.

Anladığım kadarıyla konu sahibi bardakları kaldırıp yıkamazsa bir süre sonra evde bardak kalmayacak, hepsini kullanıp bırakacak bir yerlerde. Tam kapının önüne koymalik. Hani bıraksan kendi b.okunda boğulacak insanlardan.
Bir bardagi mutfak tezgahina goturmeyi kendine yakistiramayan, sirf erkek oldugu icin bunu yapmama ozgurlugune sahip olan tipleri hic sevmiyorum. Yinede konu sahibinin kayni oldugu icin 3 5 gun idare et diyebilirdim sonucta kendi evine yerlesecek ama ayni zamanda saygisizin tekiymis. benim oturdugum yerde otture otture ortaligi kokutan adami evimde istemezdim. Kendi evine yerlesince seve seve temizlik ogrenecek.

Ben kendi çocularımın dağınıklığına katlanamiyorum yeri geliyor. Odaları dağıldı zaman bir cırlıyorum, yarım saat sonra oda mum gibi oluyor.
Eşimin kardeşine hiç tahammül edemem uzun süre, ama yok kola koymadı yok eline sağlık demedi diye triplere girmem. O eline sağlık demedi diye benim biryerimmi eksildi yani.
Ay keşke terketse.Şimdi de diyor ki bu ev fiyatları çok yüksek.Ben bu kadar veremem.Eee?Ne yapalım biz mi verelim dedim.E abla fena olmaz.O kadar özel dersin var dedi…

Yapmıyor.Ev istemiyor.Rahatı yerinde.Hiçbir şey umrunda değil.
Kız daha iki gün olmuş geleli. Kolay mı ev bulmak. Telefon elinde bakıyor diyorsun işte. Aynı şehire çağırırken dur deseydin eşine anlardım ama gelmiş artık. Eşin de istemiyor kalmasını belli ki gidecek yani. Az sabret. Kırma kimseyi şimdilik.

Kız daha iki gün olmuş geleli. Kolay mı ev bulmak. Telefon elinde bakıyor diyorsun işte. Aynı şehire çağırırken dur deseydin eşine anlardım ama gelmiş artık. Eşin de istemiyor kalmasını belli ki gidecek yani. Az sabret. Kırma kimseyi şimdilik.
Bakmıyor.Telefon elinde tiktok izliyor🤯

Benim oğlan düz duvara tırmanan cinsten😂Çekmece kulplarından tezgaha tırmanıyor.Koltuklardan sehpalara uzanıyor.Her türlü ulaşıyor.
Ama lütfen benim hizmet etmem lazım.kaprisli oldum bi de burda bazı üyeler tarafından.Kaprisli olsam eşim arkamda duruyorken ben bi şey yapamam der kenara çekilirdim.
Saygısız olmasa 3 5 gun idare edin derdim acikcasi. Bile bile yanimda gaz cikaran kisinin ustune kusarim herhalde. Igrenc ya. Siz bakin ev ilanlarina, kayniniza ve esinize yollayin

Bir de asla kırmıyorum.Burfa içimden geldiği gibi yazıyorum.Hoş laf söylesem de gülüyor,ciddiye almıyor.

Evet eline sağlık desene diye zorlanmasını ben de anlayamadım. Kola onun yanındaysa doldursana denir. Bir de eşi eline sağlık desene diye zorlayacağına evde düzenli yaşaması için konuşabilir, zorlayabilir. Neden o konuya takmış eşi onu anlamadım.
Ya eşinin umrunda olduğunu sanmıyorum eline sağlık demesi yada dememside işte eşi triplenince adamda ordan saldırıyor kardeşine
Çok düşünceli olsa derki kardeşine bak ben geç geliyorum yengen çocukla yoruluyor zaten, evdesin yardım et. Kendi dağınıklığını topla, hata ne oturuyorsun akşama kadar git dolaş ev işini çöz, biran önce düzenini kur demeli
Birkere dedi anlamadımı
Bidaha söylecek
Anlayana kadar tekrar
Hiç anlamiyorsa kardeşim sana geçici bir otel ayarlıyalım istersen sende daha rahat edersin demeli eline sağlık desene, kolayı koysana diye komut verene kadar

Valla pek alıngan birine benzemiyor. Abisi azarlamış kaç kere, yediğini kaldır, yengene eline sağlık de vs. diye. Ama karşılığı gülmek ve boş vermek olmuş. Var böyle insanlar, zaten bu muameleyi de umursamaz olduğu için görüyor.
Ne bileyim, abimin evinde kalsam ve abim beni azarlasa bir alınır, kötü olurum. Ki konu sahibinin kaynı kadar rahat davranmam kimsenin evinde ben. Bizim aile de öyle pek kibarlıktan kırılmaz ama yengelerime falan eline sağlık derim ben ya. Evde misafir ağırladığımda da bana derler eline sağlık diye. Çok ekstrem değil bana göre. Ya zaten adam çorabını kaldırmıyormuş, eline sağlık da kusur kalmış bu durumda o da ayrı mevzu.

Ya eşinin umrunda olduğunu sanmıyorum eline sağlık demesi yada dememside işte eşi triplenince adamda ordan saldırıyor kardeşine
Çok düşünceli olsa derki kardeşine bak ben geç geliyorum yengen çocukla yoruluyor zaten, evdesin yardım et. Kendi dağınıklığını topla, hata ne oturuyorsun akşama kadar git dolaş ev işini
çöz, biran önce düzenini kur demeli
Birkere dedi anlamadımı
Bidaha söylecek
Anlayana kadar tekrar
Hiç anlamiyorsa kardeşim sana geçici bir otel ayarlıyalım istersen sende daha rahat edersin demeli eline sağlık desene, kolayı koysana diye komut verene kadar
Eşimle ne alıp veremediğiniz var?Otel dışında hepsini söyledi.

Insan eti ağır derler 3 gün olmuş sinirden çatlamış. Bilmiyorum ben mi duygusalım abisi bikac güne sepetleriz yaziyor filan. Erkek kardeşler boyle mi oluyor acaba , tamam 1 ay olur ,15 gün olur cok gerilir söylerseniz ama henüz 3 gün olmuş ve başlık bile cok sinirli. Zaten o da kalmaz siz zaten tavirlanizla belli ediyorsunuzdur. Oğlum simdi kardeşi olacak diyr cok mutlu demek böyle olacak ilerde
Aynen dediğiniz gibi aklıma kardeşim ve ben geldim. Beraber büyüyoruz, yıllarımızı aynı evde acısıyla tatlısı ile geçiriyoruz, herşeyimizi paylaşıyoruz ve sonra evlenince 2,3 gün kalmamız eşler tarafından problem ediliyor. Kardeş kardeşe sepetlerim iki güne evden diyebiliyor. Üzücü.

Bir bardagi mutfak tezgahina goturmeyi kendine yakistiramayan, sirf erkek oldugu icin bunu yapmama ozgurlugune sahip olan tipleri hic sevmiyorum. Yinede konu sahibinin kayni oldugu icin 3 5 gun idare et diyebilirdim sonucta kendi evine yerlesecek ama ayni zamanda saygisizin tekiymis. benim oturdugum yerde otture otture ortaligi kokutan adami evimde istemezdim. Kendi evine yerlesince seve seve temizlik ogrenecek.
Sanırım ben de bir hafta kadar dayanır, sabır çekerdim, uyara uyara yaşardım ama bir haftanın sonunda patlardım ve taş üstünde taş kalmazdı hani.
Bir insanı aynı konuda sürekli uyaramam mesela. Bardağını mutfağa götür lütfen, ortalıkta boş bardak bırakılmasından hoşlanmıyorum dedim mi? Bir derim, iki derim, üçüncüye algılamakta zorluk mu çekiyorsun diye başlarım. Tahammülsüzüm temizlik ve düzen konusunda. Belki konu sahibi de benim gibidir.

Sanırım ben de bir hafta kadar dayanır, sabır çekerdim, uyara uyara yaşardım ama bir haftanın sonunda patlardım ve taş üstünde taş kalmazdı hani.
Bir insanı aynı konuda sürekli uyaramam mesela. Bardağını mutfağa götür lütfen, ortalıkta boş bardak bırakılmasından hoşlanmıyorum dedim mi? Bir derim, iki derim, üçüncüye algılamakta zorluk mu çekiyorsun diye başlarım. Tahammülsüzüm temizlik ve düzen konusunda. Belki konu sahibi de benim gibidir.
Aynen sizin gibiyim.

Eşinizin kardeşinden bahsediyoruz ya hani?
Sizin halanız üzerinden yazacak değiliz herhalde, değilmi?
Ben de diyeoum ki artık azarlama boyutuna geldi.Hala şöyle dese böyle dese.Adam anlamıyoooo diyorum.Gülüyor hatta.Kavga etmek de istemiyorum diyorum.Ne yapacağımı şaşırdım ya.

En suçlu eşiniz. Başta ona iş bulmayacaktı. O yaratık da size kapağı atar. Niye kira versin? Eşiniz şimdi size oynuyor ama az zaman geçsin, kardeşine git falan demez. Salı gider demis ya hani. Salıya var 3 gün. Neye dayanıp da gider dedi. Ev yok bir şey yok
Salı programı rahat.Alıp emlakçıya götürecek.Kendi bilir.Eğer kardeşini tutarsa evde ben giderim.Tepkim zaten böyle olmasın diye şimdiden
O yaratık 😂hiç güleceğim yoktu

Back
X