12 bin maaşa bu kiralar gerçekten başkasının/abisinin evine çökmeye değmez, eline kalan 8 bin ile rahatça geçinir birikim bile yapar.12 bin.Eşyalılar 3500 4000 bandı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
12 bin maaşa bu kiralar gerçekten başkasının/abisinin evine çökmeye değmez, eline kalan 8 bin ile rahatça geçinir birikim bile yapar.12 bin.Eşyalılar 3500 4000 bandı.
Sende kendi imla hatalarına bakmadan tdk gibi davraniyorsun ya helal olsunPofpoflamak mı?![]()
ben cümlelere hiç büyük harfle başlamıyorum.herkes alıştı sanırımSende kendi imla hatalarına bakmadan tdk gibi davraniyorsun ya helal olsun![]()
Aynen, bazen ağiz alışkanlıkları vardır yazarsın anlayan anlar zaten..ben cümlelere hiç büyük harfle başlamıyorum.herkes alıştı sanırım![]()
İyi de geldiği 3 gün olmuş. Misafirlik bile 3 gündür sonrası misafirlikten sayılmaz denir. Üstelik çocuk gidecek kalıcı değil. Bu kadar evi terk ederimler, yüzüne istemediğimi söylerimler, eşime ya o ya ben derimler abartı değil mi?Ama konu sahibi kocamla başbaşa kalamıyoruz, o yüzden gitsin diye şikayet etmiyor. Kendi kötü huyları yüzünden istenmiyor. Yediğini, çıkardığını kaldırsa, bir makine doldursa boşaltsa, çocuğu eğlendiremiyorsa da bir süpürge çalıştırsa bu kadar öfkeyle gitsin denmez.
Ay nereye ki kadar idare edebilirsin 3 gün 5 gün bende rahatsız olurum şahsenBence eşiniz destekmis size ve zaten geçici bir durum ev arıyorlarmış. O yuzden biraz sabredin bir de kv cekmeyin derim. Eşiniz de destek olmasa yakın ortalığı derdim ama aksine doğru bir tavır içinde eşiniz o yüzden biraz sabredebilirsiniz bence. Sadece ev bulma işini hizlandirin bu baya önemli bir konu
Yemek yapmayın dışarda yiyip gelsinBir kayın sorunu da benden gelsin.Burda yazıp kafa dağıtmaya,haksızsam duymaya,haklıysam iyice gaza gelmeye ihtiyacım var.
Eşimin erkek kardeşi yeni mühendis.Mezun olduğu yerde işe girmişti.İyi de kazanıyordu.Rahatı yerindeydi.Kv lere de çok yakın bir şehirdeydi.1 sene çalıştıktan sonra işten çıkarıldı.Ailesinin yanına döndü.2 aydır iş arıyordu.Bizim bulunduğumuz şehir onlara oldukça uzak.Burda bir firmanın üst düzey yöneticilerinden biri aile dostumuz.Eşim ona anlattı durumu.Gelsin görüşelim dendi.Perşembe geldi.Dün görüştüler.Sonuç olumlu.Pzt sözleşmeye kaldı iş.
Şimdi sıkıntı şu.Burda ev tutacak.Büyük ihtimal eşyalı tutacak.Güya Kvde de gelecekti.Hem kalan eşyalarını getirmek için hem de yardım etmek için.Ama bir salça yapma mevzusu yüzünden şimdi gelemem diyor.E tamam.Ama benim 1 yaşında yerinde durmayan oğlum var.Her gün 2 şer özel dersim var ki bunlar eve geliyor.Eşim de aynı şekilde okul artı dersler şeklinde yoğun çalışıyor.Ben çoğu zaman yemek yapmaya fırsat bulamadığımdan annemde giderim.Annem çok yakın.Ya da eşimle bir şeyler atıştırıp geçeriz.Önceliim oğlum.Onun yemeği varsa tamam diyorum.E şimdi evde eşşek kadar bi adam.Asla elini bir şeye sürmüyor.Sabah evi süpürüyorum.Yatmış koltuğa elinde telefon.Çocuk bir yandan bacağıma yapışıyor.Eşim duştan çıktı,azarladı.Napıyorsun sen yardım etsene diye.Ama adamın umrunda değil.Yediği tabağı kaldırmaz.Bi eline sağlık demez.Sanki otel.Akşam eşim ev bakıyor buna.Bunun umrunda değil.E tabi otel konforu var burda.Bırakmak ister mi?Hayır misafir tabi.Ama biraz saygılı biraz olsa ev bulana kadar idare ederiz.Ama zaten çocuk ve dersler yeterince yoruyor.Eşim yoğun olduğundan onun da pek yardımı olamıyor.En son ona annene söyle gelsin dedim.Yoksa ben arayıp patlayacam dedim.Ama bu sefer de bi çocuğu misafir edemeyen kötü gelin olurum.Valla şiştim.Ay nolur bi akıl verin.
Her şeyi yazamadım.Aklıma geldikçe yazdıkça konu uzadı.Kendisi akşam 7 de çıkacam zaten evi otel gibi kullanacam ne gerek var dedi mesela abisi ev bakarken.Güya şaka yaptı ama abisi gülmeyince şaka yaptım ya falan dedi.Daha bunun gibi şeyler.son mesajlarımda daha detaylı yazdım.Lütfen onlara göre yorum yapın.
Oha gaz çıkartma samimiyetin kaçıncı evresiEvime gelen misafir çorabını salonda bırakmaz.Günde 10 bardak kirletmez.En azından tabağını tezgaha koyar.Yanımda gaz çıkarmaz.Ya zaten 7 de çıkacam eve ne gerek var yeaaaaa diye ağzını gevretmez.Daha yazılacak çok şey var da.Bunlarfan rahatsız olduğum için kaprisliysem evet kaprisliyim.
Karşıdaki insanın huyu kötü olunca 1 gün bile istenmez. Banyoyu kullandıktan sonra temizlememek, ulu orta gaz çıkarmak falan tahammül edilir şeyler değil. Bir de adam ev bakmaya niyeti olmadığını söylüyor. Haliyle durum belirsiz süreye dönüyor. Sinirlerin gerilmesi doğal.İyi de geldiği 3 gün olmuş. Misafirlik bile 3 gündür sonrası misafirlikten sayılmaz denir. Üstelik çocuk gidecek kalıcı değil. Bu kadar evi terk ederimler, yüzüne istemediğimi söylerimler, eşime ya o ya ben derimler abartı değil mi?
Gerçekten teşekkür ederim.Bazılarına göre evin orta yerine de pislese aman misafir nolcak ki diyecekler.Ki ben bu adamı annesiyle zamanında 15 gün misafir ettim de güle oynaya döndüler.Ama burda muhalefet ve popüler olacak ya bazıları saçmalıyorlar.Kendi başlarına gelse kaynım gitmiyoooo diye ağlanırlar burada.Karşıdaki insanın huyu kötü olunca 1 gün bile istenmez. Banyoyu kullandıktan sonra temizlememek, ulu orta gaz çıkarmak falan tahammül edilir şeyler değil. Bir de adam ev bakmaya niyeti olmadığını söylüyor. Haliyle durum belirsiz süreye dönüyor. Sinirlerin gerilmesi doğal.
Hemen her mesajıma beğenmedim atarak ne yazarsam yazayım kaynım halının ortasına da pislese aman nolcak ki kafasındasınız!anlattılarım anlaşılan size göre gayet normal şeyler.Sizin misafirleriniz sanırım hep böyle.Ayrıca gideceği gün belirsiz.Bir de böyle saçma sapan bi misafirlik anlayışı olduğu için bu daha da geriyor.Bir diğeri ben eşime ya o ya ben demedim.Çünkü eşim zaten arkamda.Eğer dedim gitmezse ben giderim.O zaman anlar heralde istenmediğini,otel konforunun bittiğini çeker gider dedim.İyi de geldiği 3 gün olmuş. Misafirlik bile 3 gündür sonrası misafirlikten sayılmaz denir. Üstelik çocuk gidecek kalıcı değil. Bu kadar evi terk ederimler, yüzüne istemediğimi söylerimler, eşime ya o ya ben derimler abartı değil mi?
Bir de şu açıdan sormayı deneyebilirsiniz mesela.Ya naptı da bu kadını 3 günde çileden çıkardı diye?Hani niye bu kadar taktınız,niye bu kadar benim gevşek kaynımı mağdur yaptınız bilmem?İyi de geldiği 3 gün olmuş. Misafirlik bile 3 gündür sonrası misafirlikten sayılmaz denir. Üstelik çocuk gidecek kalıcı değil. Bu kadar evi terk ederimler, yüzüne istemediğimi söylerimler, eşime ya o ya ben derimler abartı değil mi?
Ben sen öğretmen olduğun için özellikle yaptım.Sende kendi imla hatalarına bakmadan tdk gibi davraniyorsun ya helal olsun![]()
Ay terbiyesiz yüzsüz. Bu gitmez konu sahibi. Kovacaksınız belli ki anca ondan anlar.Ay keşke terketse.Şimdi de diyor ki bu ev fiyatları çok yüksek.Ben bu kadar veremem.Eee?Ne yapalım biz mi verelim dedim.E abla fena olmaz.O kadar özel dersin var dedi…
Çocuk yaklaşmıyor bile ona.Hoş böyle yazınca ben çocuğu doldurdum oldu bazı üyeler tarafından!Ki daha 15 aylık.Valla sinirlerim laçka.Büyük tuvaletini yapmış.Tuvaltte lekesi duruyor.Bi fırçalama yok.Aman nolcak misafir ama (!)Ay terbiyesiz yüzsüz. Bu gitmez konu sahibi. Kovacaksınız belli ki anca ondan anlar.
O bardakları tek tek ona toplatın. Her yayıldığında iş verin. Gerekirse oğlunuzu örgütleyin git amcanla boğuş fln diyin. Evde huzur vermeyen. Çocuktan gürültüden işten kaçsın.
Ağzına ederim ben onun. Gayet gidip sert bir şekilde tuvaleti düzgün kullan. Yettiyse yeter artık. Sabrım taşıyor diye kalk temizle orayı beni delirtme derim ben.Çocuk yaklaşmıyor bile ona.Hoş böyle yazınca ben çocuğu doldurdum oldu bazı üyeler tarafından!Ki daha 15 aylık.Valla sinirlerim laçka.Büyük tuvaletini yapmış.Tuvaltte lekesi duruyor.Bi fırçalama yok.Aman nolcak misafir ama (!)
Ben bu tuvalete giremem dedim.Biz böyle mi bırakıyoruz,bi fırçalamak çok mu zor?Biraz daha dikkatli ol lütfen dedim tok bir sesle.Cevabı:E abla orası tuvalet değil mi?Ne lekesi olacaktı başka?Sonra dedim sen heralde b.lu tuvaletlere girmeye alışkınsın ama burası benim evim,burda düzen başka dedim.Bu sefer bozuldu,sustu.Bakalım ne yapacak bir dahakine.Ağzına ederim ben onun. Gayet gidip sert bir şekilde tuvaleti düzgün kullan. Yettiyse yeter artık. Sabrım taşıyor diye kalk temizle orayı beni delirtme derim ben.
Ah valla bunları yapsam zerre umrunda olmaz,gider odaya yatar.Ben bardakların birikmesi,banyonun leş gibi olmasıyla kalır,daha çok sinir olurum.Salıya kadar susmaya kararlıyım.o gün abisi emlakçıya götürecek.O günden sonra tavrım değişir ya da başka şey olur.Baktım olmuyor otele yollayacam,kararlıyım.Ben huzur kaçırıp misafir kovmayı iyi bilirim. Ondan dediklerimi yapın. Tv mi izliyor. Çocuğun çizgi film zamanı diyip kanalı değiştirin. Telefonda oyun mu oynuyor, ay modem bende çekmiyor diyip modeme sık sık reset atın. Tuvaleti mi pisletti hemen kalkıp yapıyorsun diyin. Yemek yapmayın. Sadece çocuğa kadar yaptım işim çok gidin yiyin yada yapın diyin. Bardaklar mı ortada hemen o bardakları alıyorsun diyin. Banyoyu toplamıyorsa bir daha duş alamayacağını temizlemekten baktığınızı söyleyin. Siz rahat ettirirseniz hiç gitmez. İl yaptıracaksınız.
Oğlunuz gitmiyorsa gürültülü oyuncaklarla oynatın. Haftasonu erken saatte davul çaldırır gürültülü oyuncakla oynatın.
He canım, tuvalet diye her tarafı b.kla sıvayalım madem!Ben bu tuvalete giremem dedim.Biz böyle mi bırakıyoruz,bi fırçalamak çok mu zor?Biraz daha dikkatli ol lütfen dedim tok bir sesle.Cevabı:E abla orası tuvalet değil mi?Ne lekesi olacaktı başka?Sonra dedim sen heralde b.lu tuvaletlere girmeye alışkınsın ama burası benim evim,burda düzen başka dedim.Bu sefer bozuldu,sustu.Bakalım ne yapacak bir dahakine.