kaynım ve görümcem

Denmur

Popüler üye
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2008
1.260
-10
358
47
İzmir
selam kızlar sizinle konuşmak istediğim bir konu var görümcemin bir kızı var kaynımında bir kızı var sürekli kızlarını eşime benzediğini söylüyolar ben rahatsız oluyorum bu konudan sizce normalmi ?bilmiyorumkismile

Bence rahatsız olunacak bir konu yok.Sizi rahatsız eden ne oldu?Çocuklar sizin olsaydı ,ağabeyime benziyor deselerdi sürekli,belki anlardım.sempatiksalakcinni

demek ki en baskın gen eşiminkiymiş:) derdim. eşime benzemişlerde tatlı güzel olmuş benim şeker yiğenlerim dersin:)))

bunun nesine takıyorsun peki?

benim anlamadığım kız çocuğu bunlar neden benzetiyolar abilerine ayrıca benim çocuğum yok.

Benziyorsa, diyebilirler, ne var ki bunda sizi rahatsız edecek. Söyleme biçimleri filan mı rahatsızlık verici?

benim anlamadığım kız çocuğu bunlar neden benzetiyolar abilerine ayrıca benim çocuğum yok.

Demek ki ağabeylerini çok beğeniyorlar.Başka bir açıklaması olamaz,sanmıyorum.
Bazı görümceler,kayınvalideler vardır,sürekli oğullarına benzetirler torunlarını.Orda konunun boyutu farklı olabilir.Öyle bir durum da yok.

denmesı bana gore normal dayıya amcaya benzıyo denılır..
ama kım ve ne sekılde dıyo orası bılınmez..

e söylesinler ne var bunda kız dayıya benzer derler ondan diolardır

Herkesin dert edebileceği konular farklıdır.
Onlarla ilgili yaşadıklarınızdan hareketle gıcık olma durumunuz da olabilir.Siz daha iyi bilirsiniz yaşadıklarınızı.yerimseniben

boşveeeeerrr kafaya taktığın şey bu olsun arkadaşım

hmm sımdı benımde aklım karıstı cunku benı her goren annem teyzemlerde dahıl dayının kopyasısın derler..
sımdı bundan nasıl anlam cıkartayımd ıye dusundumde hıc bısı ..
cunku dayıma tam anlamı ıle hayranım bence bunlara takılmayın derım..sızınde ılerde cocugunuz oldu zaman kardeslerınıze (varsa tabı)benzetebılırsınız..

Çocuk konusunda bir sıkıntı mı var peki? Böyle birşey varsa ve biliyorlarsa, bunun karşılığında ısrarla söylüyorlarlarsa o zaman biraz ayıp ediyorlar gerçekten.

bence normal degil ...benzeyebilir ne var ki bunda...

benimde oglum kucuk kardesime benziyor..yarin oda evlenince bizim gelindemi ayni seyi dicek acaba...

cok enterasan geldi bana...

Back
X