Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar sizinle konuşmak istediğim bir konu var görümcemin bir kızı var kaynımında bir kızı var sürekli kızlarını eşime benzediğini söylüyolar ben rahatsız oluyorum bu konudan sizce normalmi ?bilmiyorumkismile
denmurcum niye böyle düşündüğünün cevabını da sen yazmışsın zaten canım benim ya..
allah seni bir an önce bebeğine kavuştursun..:Saruboceq:
evt canım 12 yıldır olmuyo bebeğimiz bunun karşılığında sürekli söylenmesi
beni rahatsız ediyor
Canım karışmak gibi olmasın ama, derdini eksik anlattığını düşünüyorum. 12 yıldır çocuk sahibi olmadığını da, ilk mesajına eklersen, kırıcı yorum yapan arkadaşlarda olayı daha iyi anlamış ve yorum yapmış olurlar. Yoksa gereksiz ,anlamsız ve kırıcı yorumlar çıkabiliyor ortaya. Konunun tam olarak anlaşılamamasından dolayı.
Rabbim büyüktür, inş nasip eder en kısa zamanda.
benim anlamadığım kız çocuğu bunlar neden benzetiyolar abilerine ayrıca benim çocuğum yok.
Valla ben çocuğu olmamakla, eşine benzetilmek arasında bir bağ kuramadım. Yani olmuyorsa da benzediğini söylemeleri hatamı yani.
ya vallahi çok şaşırdım ya
yani uzun süre bebeginin olmamasılya ilgili bu bu derdin arasında bi baglantı yapamadım allah allah bendemi var bi anomali herkes bagdaştırmış..
Değil, benzemesinde bir sakınca yok. Kime benzeyeceğine biz karar verecek değiliz tabi. Demek istediğim şuydu, bir insan 12 yıl çocuk sahibi olamıyorsa ( en iyi bayanların anlaması lazım heralde, nasıl bir duygu ve sıkıntı olduğunu), bu tarz konuları konuşurken ve ısrarla ( belkide alaycı bir uslupla, onu da bilmiyoruz, nasıl söyleyip duruyorlar, ki çok iyi niyetle söylüyorlarsa da biraz daha düşünceli olup, devamlı dile getirmeyebilirler) söylerken, biraz daha dikkatli davranabilirler. Benziyorsa, benziyordur, bunu da devamlı dile getirmenin anlamı yok, heralde herkes benzediğini anlamıştır.
Ayrıca evet, şartlar değiştiğinde, olayın boyutuda değişir. Arkadaşın çocuğu olsaydı ve böyle birşey düşünseydi, ben de ne kadar saçma düşünüyor derdim. Demek ki olayı değiştiriyor. Karşıdakinin sıkıntısını anlayıp, azıcık ağzımıza sahip çıkıp, devamlı karşıdaki için sıkıntı olabilecek birşeyi dile getirmessek eksilceğimizi düşünmüyorum. Belki fazlalaşırız.
Bu mesaj gözümden kaçmış, şimdi anlıyorum hassasiyetinizi.
Bu durumda evet sizin yanınızda sürekli yaranıza tuz ekmeleri çok yersiz bir davranış.
Umarım en yakın zamanda benzettikleri eşinize benzeyen birbirinden tatlı evlatlarınız olur a.s.