Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdide yazdıklarımdan dolayı çenebaz arkadaşım bana arkadaş teklifinde mi bulunduz yoksa yanlışmı görüyorum kabul etseydim bak senin de arkadaşanım çifte standart yokmu diyecektiniz haa çok komik yahu diğer yöneticiler bunlarıda görebiliyorsunuzdur umarım
şimdide özelime şöyle bir msj geldi ben demiştim tabi ,benim arkadaşlık teklifimi kabul ettiğimi sanarak yazılmış bir msjÇenebaz kullanıcısından alıntı
Bak seninle de arkadaşım canım şimdi,
Söylemem bir şey değiştirir mi bilmiyorum ama emin ol hiç bir uyarıyı yaparken arkadaş listemde var mı yok mu diye düşünmem.
Ki uyardığım kişiler arasında da bir çok arkadaşım vardır, hatta her gün görüştüğüm arkadaşlarım bile olabiliyor.
Ben söyleyeyim de, inanıp inanmamak sana kalsın
Arkadaşım ben konu dışı mesajlarla konuyu dağıtmak istemediğimden size cevap yazmadım.
Ama şu anda herkesten özür dileyerek cevap hakkımı kullanıyorum.
Evet size de arkadaş teklifinde bulundum,
Çünkü benim için burdaki herkes ister arkadaş listemde bulunsun ister bulunmasın özeldir ve önemlidir ve eşittir.
Bu kadar, dinlediğiniz için teşekkürler, konuyu daha fazla uzatmayacağım... buyrunnnnnnnnn
Siz istediğiniz gibi anlayın arkadaşım bişey diyemem yine tehtit ediyosunuz özele yolladığınız msjı yazdığım için mi bu tavır yönetici olmak böyle bişey galiba neyse uzaklaştımak istiyosunuz heralde beni, neyse size hayatınızda başarılar...Siz beni yerdiğinizi zannederken iyi niyetimi herkese gösterip övüyorsunuz, teşekkür ederim,
Ama site kurallarını oldukça ihlal ettiniz...
ben konu sahıbının duygusal yaklaşımını atlamısım..
canım senınde olur bebeğin sorun etme..
Evet bende konu sahibinin duygusal yaklaşımını bilmiyordum başta bir kaç sayfa okudum ona göre cevap yazdım bende bebek istiyorum ve bu yüzden kimseyi yermem ama insanlar başka taraflara çektiler ve sonuç bu duruma geldi inşallah sonunda bebişi olur konu sahibinin
yani en azından eşime kardesının cocuklarını benzetıyorlar diye konu açacak kadar şuursuz ve cahildeğilim üniversite okuyorum sayın güzellik uzmanı:)bu ögrencı ve bekar die küçümseme olayını da anlamıyorum aa ewet haklısın canım ne kötu vah sana falan yazsak bizden iyisi yok kötü olunca hemen bekarsın nerden bileceksin diye küçümsemeler ben bunu 18 yasında evlenmiş hemen cocuk yapmıs calışmayan evde oturup kendilerini büyüten ev kadınlarının içinde kalan ukteyle hırsla söylediği zavallı yorumlar olarak görüyorum aa ama sizin bir farkınız var çocuğunuz yok pardoonnnn
yani en azından eşime kardesının cocuklarını benzetıyorlar diye konu açacak kadar şuursuz ve cahil değilim üniversite okuyorum sayın güzellik uzmanı:)bu ögrencı ve bekar die küçümseme olayını da anlamıyorum aa ewet haklısın canım ne kötu vah sana falan yazsak bizden iyisi yok kötü olunca hemen bekarsın nerden bileceksin diye küçümsemeler ben bunu 18 yasında evlenmiş hemen cocuk yapmıs calışmayan evde oturup kendilerini büyüten ev kadınlarının içinde kalan ukteyle hırsla söylediği zavallı yorumlar olarak görüyorum aa ama sizin bir farkınız var çocuğunuz yok pardoonnnn