• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynim ve metresi

sağlam olacaktın kadını gördüğün gibi " OLMAZ" diyecektin eltinin yerine kendini koy sen evde çocukla dururken eltinin senin kocanı metresiyle birlikte evinde ağırladığını düşün bakalım bence yataktaki çamur kırıntısından daha mide bulandırıcı
kesinlikle oyle.. ve inan tam dedigin gibi dusundum.o gunler boyunca aynisi senin basina gelse dedim kendime.. ama normal zamanda da birlikte yasiyorlar ve eltim biliyor durumu.hatta cocugu kabul ederim bana don filan bile demis kaynima.. eltim de cok saglikli degil yani..

yukarida acikladim.emrivaki yapildi.sokakta birakmis gibi olacaktim.benim.icin gelinmisti.uzerimde bu da bir yuk olusturdu. gezme tozma konusunda da keske dedim bitince donup gelseydim ama yaw dedim.bunca eziyeti cektim bari egleneyim.. eve donmek istemedim o karmasaya.
İşte şık olmamış gezip tozman. Eltin yapsaydı sana bu hareketi ne hissederdin? Veya kaynın değiş de koz kardeşinin kocası olsaydı.

Arsizligin bu kadari :KK14:
valla oyle.. ay o kadar cok doluyum ki.. yol boyunca da operasyona giderken cocuklarini dinledik.. cocugu da kv ye biraktilar.. o istemeyen kv bi gevriyor bi guluyor tel de.. hadi neyse o torunu.. yone kan cekmistir vs ama yol boyunca kaynimin mamasini soyle yedir altini soyle yika larini dinledik..klinige gittik, benim operasyon saati gelmis stresten gebericem kadin bana cocugun milyonuncu resmini gosteriyor Allahim keske gelmeselerdi lanet olsun dedigim.bi gundu..

Sizin o kadını evinize almanız hic hoş degil, unutmayınız ki sizde bir kadınsınız, sizinde başınıza gelebilir bu durum.Eşiniz ve siz bu günaha ortak olmuşunuz.Eltinize çok acıdım bir kadın olarak.

Sizin o kadını evinize almanız hic hoş degil, unutmayınız ki sizde bir kadınsınız, sizinde başınıza gelebilir bu durum.Eşiniz ve siz bu günaha ortak olmuşunuz.Eltinize çok acıdım bir kadın olarak.
diger yorumlarima bakarsaniz acikladim. caresiz kaldim.biraz..birsuru faktor vardi. ama en nihayetinde ben de keske almasaydim dedim

valla oyle.. ay o kadar cok doluyum ki.. yol boyunca da operasyona giderken cocuklarini dinledik.. cocugu da kv ye biraktilar.. o istemeyen kv bi gevriyor bi guluyor tel de.. hadi neyse o torunu.. yone kan cekmistir vs ama yol boyunca kaynimin mamasini soyle yedir altini soyle yika larini dinledik..klinige gittik, benim operasyon saati gelmis stresten gebericem kadin bana cocugun milyonuncu resmini gosteriyor Allahim keske gelmeselerdi lanet olsun dedigim.bi gundu..

Senin.stresten.uzak durman gerekirken milletin gormemisin bi seyi olmus tiplemelerinimi dinledin .. peki canim peki diyceksin kafani cevirceksin nedir bu allasen :KK11:

Esinizi bebeginizi ve onu.ne zorlujlarda buldugunuzu dusunun, 500 metre yakiniza.bile.yaklastrmayin kimki onlar esinizin.kardesi ne kan baginiz var esiniz kendi dusunsun.kardesini iyilikten maraz dogar . Cikin gezin esinizle bi dondurma yiyin yuruyus yapin ve boyle sacma sapan seyleri dert etmeyin:KK47: bebeginizi dusunun kiyamam :anne:

yukarida acikladim.emrivaki yapildi.sokakta birakmis gibi olacaktim.benim.icin gelinmisti.uzerimde bu da bir yuk olusturdu. gezme tozma konusunda da keske dedim bitince donup gelseydim ama yaw dedim.bunca eziyeti cektim bari egleneyim.. eve donmek istemedim o karmasaya.
Bazen allah insanın ağzını dilini bağlıyor. Olan oldu yapacak bişey yok. Bundan sonrası için kabul etmezsiniz olur biter.

Veee hic dogru degil bu yaptiginiz vicdaniniz nasil rahat oluyor yazik kadincagiz bi kosede siz gezip tozmussunuz bence bir daha boyle bir seyi asla kabul etmeyin bana.hic masumane gelmedi

Kaynin ve o kadin evinizi temiz biraksalarda iciniz rahat edecekti gibi geldi yazinizdan? Vallah yazik günah o insanlardan ne merhamet bekliyorsun onlar merhametli iyi insan olsa adam karisini aldatip üstünede cocuk yapip ailesini gezmezdi. Ben o eltiye üzüldüm acikcasi.

Sizde agirlamayin madem evinizi kirletiyorlar

Senin.stresten.uzak durman gerekirken milletin gormemisin bi seyi olmus tiplemelerinimi dinledin .. peki canim peki diyceksin kafani cevirceksin nedir bu allasen :KK11:

Esinizi bebeginizi ve onu.ne zorlujlarda buldugunuzu dusunun, 500 metre yakiniza.bile.yaklastrmayin kimki onlar esinizin.kardesi ne kan baginiz var esiniz kendi dusunsun.kardesini iyilikten maraz dogar . Cikin gezin esinizle bi dondurma yiyin yuruyus yapin ve boyle sacma sapan seyleri dert etmeyin:KK47: bebeginizi dusunun kiyamam :anne:
sagol canim.. valla ben de oyle dedim en sonunda. o bizi silebiliyorsa boyle bir sey yuzunden,kendi bilir.. aslinda olayin uzerinden bir ay filan gecti de benim kafami kurcaladigindan yazip fikir almak istedim. babalar gununde msj yazdirdim.bir de esime. uzamasin diye. cevap yazmadi beyfendi

Bana en çok ta evinizi kirlettiler diye kızdınız gibi geldi..yani çok rahatsız olsanız operasyon sonrası gezip tozmaz tavrınızı ortaya koyardiniz yada en baştan kadinlami geldi ben eşimle gideceğim geldiğiniz için teşekkürler der geri yollardiniz. .
keske oyle yapsaydim.bu sekilde davranmadigim.icin cok pisman oldum.evimin icine etmeleri de tabiki cok buyuk faktor ama artik evimde kalmislar stresi yasamisjm dedim azicik rahatlamak istedim.esimle plan yapmistik. onlarin arabasiyla geldik diye de donemedik

Kaynin ve o kadin evinizi temiz biraksalarda iciniz rahat edecekti gibi geldi yazinizdan? Vallah yazik günah o insanlardan ne merhamet bekliyorsun onlar merhametli iyi insan olsa adam karisini aldatip üstünede cocuk yapip ailesini gezmezdi. Ben o eltiye üzüldüm acikcasi.

Sizde agirlamayin madem evinizi kirletiyorlar
eltim de goz gore gore yasantisina devam ediyor.. cocugu kabul ederim diyor.. kaynimin bir onun yaninda bir kendi yaninda kalmasina goz yumuyor.. sanirim hayat standardi dusecek diye korkuyor.cunku kaynim zengin ve mal konusunda korkutmustur onu kesin

Evde ayakkabıyla gezmek nedir ya!
Nereli ki bu kadın?
Amerikalı mı rus mu nedir? Çok merak ettim.

eltim de goz gore gore yasantisina devam ediyor.. cocugu kabul ederim diyor.. kaynimin bir onun yaninda bir kendi yaninda kalmasina goz yumuyor.. sanirim hayat standardi dusecek diye korkuyor.cunku kaynim zengin ve mal konusunda korkutmustur onu kesin

Madem eltin göz yumuyor herseye tutumunu yalnis bulmuyorum o halde. Birdaha onlarin arasini yapmaya calisma bazi aileler öyle kopuk esimin aileside kopuk bend ehep baristirmaknicin ugrasirim ama yapmiyorum artik.

Vallah sasiriyorum bir tanidigim var kocasi aldatdi yabanci bir kadinla cocuguda oldu kadina ev acti mutlu mesut yasiyorlar adam 5 gün o kadindaysa iki gece gelip ilk karisinda kaliyor yatiyor ahan da bukadar. Hepsi birbirinden haberdar kadin ara sira cirliyor adam eve para getirmeyince. Para getirince her seyi sineye cekiyor. yazik.

Back
X