• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynim ve metresi

Madem eltin göz yumuyor herseye tutumunu yalnis bulmuyorum o halde. Birdaha onlarin arasini yapmaya calisma bazi aileler öyle kopuk esimin aileside kopuk bend ehep baristirmaknicin ugrasirim ama yapmiyorum artik.

Vallah sasiriyorum bir tanidigim var kocasi aldatdi yabanci bir kadinla cocuguda oldu kadina ev acti mutlu mesut yasiyorlar adam 5 gün o kadindaysa iki gece gelip ilk karisinda kaliyor yatiyor ahan da bukadar. Hepsi birbirinden haberdar kadin ara sira cirliyor adam eve para getirmeyince. Para getirince her seyi sineye cekiyor. yazik.
bunlar da boyle anlasmis heralde.. kv de o karisina donecek deyip duruyor.. valla ben olsam donecek bi karisi kalmazdi dedim.. bi de kv hic sucluluk duymuyor yaa... kendi acmiyor evini ben ne derim gelinime diye.. ama benim agirlamami bekliyor bence.. ben oyle anladim.hareketlerinden

Büyük konuşmayayım ama benim çevremden bunu biri yapsa bir daha yüzüne bakmam.
Bu tür insanları toplum medeni bir şekilde dışlayarak cezalandırmalı. Yani bana, en başta karısını aldatmış bir erkekle görüşmek bile saçma geliyor. Bu tür insanlara aile, mahalle, toplum ilişkisini keserek tepki gösterse bu kadar sık karşılaşmayız heralde bu durumlarla. Ama biz tam tersini yapıyoruz ne yazıkki.

ben de uzuluyorum cok eltime kizsam da bazen. ben olsam bosanirdim diyorum.. kadinin bir cocugu da otizmli. zor bir cocuk.bence kaynim sorumluluktan kacti biraz da,zora gelemedi.. bi degisti genclesme meragi filan sardi adami..

Eğer öyle bir hayat yaşıyorsa bırak kaynımı kendi kardeşimi bile eve almam.

Aynen. Yaptiklari ise destek verirmis gibi hissederim kendimi. Hem dusununce bunlar iki sevgili, adamin evli oldugunu dusunursekte bunlar metres ve evli bi adam. Adama ve metresine yatak acmissiniz evinizde,buyurun rahat edin diye. Halbuki sende evlisin konu sahibi.
Dikkat etde bu tarz hayatlari normallestirmeyin ailecek. Ben korkarim. Kocam baktiki ben normal goruyorum ve yatak aciyorum, ne malum 2 gun snra kendiside metres yapmiycagi? Olurmu olur. Evlerden irak.

Aynen. Yaptiklari ise destek verirmis gibi hissederim kendimi. Hem dusununce bunlar iki sevgili, adamin evli oldugunu dusunursekte bunlar metres ve evli bi adam. Adama ve metresine yatak acmissiniz evinizde,buyurun rahat edin diye. Halbuki sende evlisin konu sahibi.
Dikkat etde bu tarz hayatlari normallestirmeyin ailecek. Ben korkarim. Kocam baktiki ben normal goruyorum ve yatak aciyorum, ne malum 2 gun snra kendiside metres yapmiycagi? Olurmu olur. Evlerden irak.
cok haklisin bu konuda. diger yorumlarimda bahsettim,bir aile dostlariyla gorusmeyi reddettim tam da bu sebeple. tavrimi dusuncemi ortaya koymak icin.esimde cok.karsidir.arkadasi filan olsa konusmayi gorusmeyi keser.ama baska faktorler vardi.. elimiz kolumuz baglandi.

selam kizlar. yaklasik 2 yildir esimle kaynim aralarindaki bir is meselesi yuzunden konusmuyorlardi.. bir sekilde baristilar (benim de cabalarimla diyebilirim) kaynim evli ve cocuklari var.fakat gorusmedigimiz sure icinde esiyle sorunlari olmus ve ayri yasamaya baslamislar.nedeni de kaynimin (bunun baska bir adi yok be kadar kullanmak istemesem de) bir metresinin olmasi..hatta ondan cocuk sahibi olmasi.eltim durumu biliyor ve bosanmiyor.akli da karismis cikmazda sanirim.. mal davalari filan da korkutmus olabilir neyse.. biizi ilgilendiren kismi surasi;
kv kadini asla kabul etmiyor torunu gormek istemiyor. kaynim da bir hafta sonu (sozde beni operasyon icin ist. e giturmek amaciyla) yasadigimiz sehre gelecekti. arabasi buyuk ben rahat ederim uzanirim vs filan diye.. tutmus bu kadinla gelmis. emrivaki yapmis yani.esimle yeni baristilar ve benim.icin geldi diye kabul etmek zorunda kaldim.o gece bizde kaldilar.. ama cok zor bi.geceydi.. kadin yabanci. ayakkabilarla antreme kadar girdiler.. cocuk disarida gezdigi ayakkabilarla gezdi iceride.kucuk ama olsun sonucta kirli.aile boyu banyomda dus aldilar.. banyo sirilsiklam olmus artik kuvetin disina mi ciktilar naptilar.bilmiyorum.. 3 ayri havlu istedi kadin..ev savas alanina dondu.anlatamam.sabah kalktik benim operasyon icin yola dustuk.evden cikarken gordum ki yattiklari yatagin ustu camur kirintilariyla dolu..hrhalde ayakkabilarini koydu yatagin uzerine.her neyse hic sesimi cikarmadim. gittik.operasyonumu gecirdim.guya benim icin buyuk arabayla gelinmisti onde yatarim diye,kadin one de kuruldu mis gibi.. operasyon bitince 2 gun gezdik tozduk istte. geri donduk.
ben evi anca temizledim esine de bir daha boyle.misafirlik istemiyorum dedim. hem kv istemiyor ben niye kabul.edeyim dedim.. bir iki hfta gecmeden kaynim yine esimi aramis sizde kalacagiz diye.. tam da hamileligimin ilk haftasi..dinlenmem gerek. stres olmamam gerek. artik cildirdim.kabul etmedim. kaynim da esime de annesine de kizmis kabul.etmiyoruz diye. ben de msj yazdim kendisine.. suclanacak biri varsa benim.ben kabul etmedim. hem eltime karsi kendimi kotu hissediyorum hem de dinlenmem gerek bu haftalarda dedim. ama sonucta esimle yine aralari bozuldu
Bu kadarla kaldigina sukret o gunahkarlara kapini acma bi daha insanin midesi bulanir ayni ortamdayken cokta kendini paralama kaynin dargin olmak icin bahane ariyo zaten cokta umrunda degilsiniz bence :işsiz:

Benden cok yasayacaksin ben diyecektim ama alacagim cevabi biliyorum benim kocam yapmaz:ukala::ukala::ukala:

Bu kadarla kaldigina sukret o gunahkarlara kapini acma bi daha insanin midesi bulanir ayni ortamdayken cokta kendini paralama kaynin dargin olmak icin bahane ariyo zaten cokta umrunda degilsiniz bence :işsiz:
bana da oyle geldi.. ufacik seyden sorun cikariyor.. esimden maddi durumu cok coook iyi. ama ben anlamiyorum hep bizi kiskaniyor.. esiyle ayriyken kv ye hep dert yanmis bak onlar sifirdan ev aldi araba aldi,kardesim evine bagli vs diye.. para her zaman mutluluk getirmiyor iste

bana da oyle geldi.. ufacik seyden sorun cikariyor.. esimden maddi durumu cok coook iyi. ama ben anlamiyorum hep bizi kiskaniyor.. esiyle ayriyken kv ye hep dert yanmis bak onlar sifirdan ev aldi araba aldi,kardesim evine bagli vs diye.. para her zaman mutluluk getirmiyor iste
Zor degil evine bagli olmak allahtan korkunca kuldan utaninca cokta guzel baglilk oluyor:işsiz:sacmaliga bak ya

cok haklisin bu konuda. diger yorumlarimda bahsettim,bir aile dostlariyla gorusmeyi reddettim tam da bu sebeple. tavrimi dusuncemi ortaya koymak icin.esimde cok.karsidir.arkadasi filan olsa konusmayi gorusmeyi keser.ama baska faktorler vardi.. elimiz kolumuz baglandi.
Hmm gordum simdi ama ahlaksizligi sineye cekip onlara kapinizi acacak ne vardi operasyon deme atla deve degil sonucta:işsiz:

Ya ben çok anlamsız biyere takıldım.hem operasyon oldum dinlenmem gerek yazmışsınız hem iki gün gezdik tozdk demişsiniz.herneyse yapcak bişe yok olan olmuş.bidahaki sefere böyle bir ortamda bulunmak istemediğinizi sert bir dille belli edin.

Hmm gordum simdi ama ahlaksizligi sineye cekip onlara kapinizi acacak ne vardi operasyon deme atla deve degil sonucta:işsiz:
valla iste ona da cok pisman oldum.. o anki psikoloji rahatlamak istedim..bi de o talan olmus eve donmek istemedi canim.. cefasini cektim.sefasini da sureyim.dedim ama demeseydim iste bak yuz buldular tekrar gelmek istediler..en basta kabul etmeyecektim

valla iste ona da cok pisman oldum.. o anki psikoloji rahatlamak istedim..bi de o talan olmus eve donmek istemedi canim.. cefasini cektim.sefasini da sureyim.dedim ama demeseydim iste bak yuz buldular tekrar gelmek istediler..en basta kabul etmeyecektim
Aynen kabul etme evinin duzeni icin degil sadece o gunahkarlarla ayni ortamda olmamak icin hic utanmasida yok metresini koluna takip gelmis:kusmuk:

Ya ben çok anlamsız biyere takıldım.hem operasyon oldum dinlenmem gerek yazmışsınız hem iki gün gezdik tozdk demişsiniz.herneyse yapcak bişe yok olan olmuş.bidahaki sefere böyle bir ortamda bulunmak istemediğinizi sert bir dille belli edin.
operasyon sonrasi dinlenmen gerekebilir dedi doktorum.bazilari da hicbisey.olmamis gibi cikiyormus. ben sansliydim.

keske oyle yapsaydim.bu sekilde davranmadigim.icin cok pisman oldum.evimin icine etmeleri de tabiki cok buyuk faktor ama artik evimde kalmislar stresi yasamisjm dedim azicik rahatlamak istedim.esimle plan yapmistik. onlarin arabasiyla geldik diye de donemedik
Neyse olan olmuş artık gorusmezsiniz olur biter..

Back
X