• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynim ve metresi

Konu sahibine fazla yüklenilmiş bence .. Elti hanım mal mülk uğruna boşanmıyormuş, çocuğu bile kabul ederim demiş. Bu kadarına pes yani..

Yeni kadın evli adamdan çocuk yapmış, çok çok aşmış bazı şeyleri ve sıfatı da yapıştırmışlar anladık da..

Elti de para pul uğruna, onurunu satıyor. Şu noktadan bile dönüp gelecek adamı malı mülkü için kabul etmeye razı ise; para için erkeklerle beraber olan kadınlardan kaç ton farkı kalıyor? İmza bir soyad verir de niyeti temizler mi?

Kimseye karşı suçluluk duyma bence konu sahibi; kayınbirader, metres, elti.. Hepsi birbirinin layığı bunların. Yerinde olsam hepsine arkamı dönerim. Bu arada metres kabul etse, kayınbirader istese senin elti bile ağırlar bunları evinde..

Yeter ki paracıklara zeval gelmesin
hay agzini opeyim kardes.. o kadar begendim ki yorumunu esime bile okudum

kaynim da bosanmak istemiyor.herkes halinden memnun yani.eltim su anda havuzbasinda tatilde cok luks biyerde..(aciyanlar icin dipnot)
Konu sahibi bi tuhafsin sen de... Kaynimin metresi var cocugu var eltim bosanmiyor aldatiliyor diye konu aciyosun... Sonra da acimayin tatilde diyorsun. Aman isterse kaynin 10 cocuk yapsin eltin "havuzbasi"ndaysa sorun yok. Ayrica eltine aciyan once sensin gordugum kadariyla

Adam ayrilmis bile ama kadin bosanmiyor. Bence kayninizin yaninda olun, o tarafta da minik bir cocuk var. Belki de kayninizla su an yasayan hanim "elti"nizdir boyle dusundunuz mu??
dusundum. ama artik elti melti uzak olsun her turlusu benden.kesinlikle gorusmeyecegim.kaynimin da ayrildigi falan yok.o da kadin orada dursun istiyor.o benim karim diyor.. bununda bana kadinlik yapiyor diye kabul ettirmek istiyor aileye

Konu sahibi bi tuhafsin sen de... Kaynimin metresi var cocugu var eltim bosanmiyor aldatiliyor diye konu aciyosun... Sonra da acimayin tatilde diyorsun. Aman isterse kaynin 10 cocuk yapsin eltin "havuzbasi"ndaysa sorun yok. Ayrica eltine aciyan once sensin gordugum kadariyla
ben konuyu o yuzden mi acmisim bi dikkatli okuyun yaa

dusundum. ama artik elti melti uzak olsun her turlusu benden.kesinlikle gorusmeyecegim.kaynimin da ayrildigi falan yok.o da kadin orada dursun istiyor.o benim karim diyor.. bununda bana kadinlik yapiyor diye kabul ettirmek istiyor aileye
Kayniniza da s.refsiz diyecegim artik aman bunu esinize okutturmayin ayip olmasin :KK48:

Size ne eltinizin şu an nerede oldugundan?
:KK48: siz beni bayagi bi dusman gibi gordunuz heralde de,son kez aciklama yapayim size; cok aciyanlar icin bir dipnot ekledim.her seyden haberi var,durumu kabullenmis durumda, mallari bolmemek icin bosanmiyor ve keyfi yerinde. benim bunu yazmamdan size ne peki??

siz tum yorumlari okuyor musunuz Allah askina?kadinin haberi var ve bunlar normalde birlikte yasiyorlar..ayrica bir daha asla kabul etmeyecegim

kaynim da bosanmak istemiyor.herkes halinden memnun yani.eltim su anda havuzbasinda tatilde cok luks biyerde..(aciyanlar icin dipnot)

Eşler arasındaki durum sizleri bağlamaz. Onlar ne halt yerse yesin. Siz kendi etik degelerinize sahip cikacaktiniz onları eve sokmayarak. Değil eve girmek bu teklif dahil edilemez olmalıydı. Ne demek o ahlaksız adam ve kadına hizmet etmek allah aşkına? Onaylar gibi?
Eltinize tatilde orada burada para için bosanmiyor diyemezsiniz siz de alt tarafı arabayla sizi götürsün diye evinize kimleri almissiniz.
Benzer bir durumu bir arkadaşım babasıyla yaşadı. Babası metresini alıp amcasına götürdü diye ne amca kaldı ne yenge. Kıyametler koptu. Analarindan emdikleri sütü burunlarindan getirdi. Hem sülaleye hem konu komşu ya rezil etti. Bence siz bir daha düşünün ne yaptığınızı burada savunacaginiza.

Ben kayınbiraderin yerinde olsam bu ikisini aynı evde oturturum. Bir dublex tutsa; alt üst yaşar giderler ne güzel :işsiz:

Ey para nelere kadirsin. Çulsuz olsaydı bu abi, ne sevgili ne eş yüzüne bakmaz. Komik be bunlar.. :halay:

:KK48: siz beni bayagi bi dusman gibi gordunuz heralde de,son kez aciklama yapayim size; cok aciyanlar icin bir dipnot ekledim.her seyden haberi var,durumu kabullenmis durumda, mallari bolmemek icin bosanmiyor ve keyfi yerinde. benim bunu yazmamdan size ne peki??

Onun keyfinin yerinde olmasi sizi hic ilgilendirmiyor, uzgunum.

Milletin tatiline, ailevi meselelerine vereceginiz enerjiyi durusunuza verseydiniz de saglam bir durusunuz olsaydi.

Vicdaninizi rahatlatma pesindesiniz ama aciklama yaptikca batiyorsunuz.

Eşler arasındaki durum sizleri bağlamaz. Onlar ne halt yerse yesin. Siz kendi etik degelerinize sahip cikacaktiniz onları eve sokmayarak. Değil eve girmek bu teklif dahil edilemez olmalıydı. Ne demek o ahlaksız adam ve kadına hizmet etmek allah aşkına? Onaylar gibi?
Eltinize tatilde orada burada para için bosanmiyor diyemezsiniz siz de alt tarafı arabayla sizi götürsün diye evinize kimleri almissiniz.
Benzer bir durumu bir arkadaşım babasıyla yaşadı. Babası metresini alıp amcasına götürdü diye ne amca kaldı ne yenge. Kıyametler koptu. Analarindan emdikleri sütü burunlarindan getirdi. Hem sülaleye hem konu komşu ya rezil etti. Bence siz bir daha düşünün ne yaptığınızı burada savunacaginiza.
1- benim zaten tek uzuldugum nokta kendi etik degerlerimle ters dusmem
2- kendi rahatim icin degil, kaynimla esim yeni barismisti. aralarinda bir yakinlik dogacakti birlikte bir iki gun gecireceklrdi.metres planda yoktu. kaynim emrivaki yapti. ya nasil okuyorsunuz siz Allah askina?

Konu sahibine fazla yüklenilmiş bence .. Elti hanım mal mülk uğruna boşanmıyormuş, çocuğu bile kabul ederim demiş. Bu kadarına pes yani..

Yeni kadın evli adamdan çocuk yapmış, çok çok aşmış bazı şeyleri ve sıfatı da yapıştırmışlar anladık da..

Elti de para pul uğruna, onurunu satıyor. Şu noktadan bile dönüp gelecek adamı malı mülkü için kabul etmeye razı ise; para için erkeklerle beraber olan kadınlardan kaç ton farkı kalıyor? İmza bir soyad verir de niyeti temizler mi?

Kimseye karşı suçluluk duyma bence konu sahibi; kayınbirader, metres, elti.. Hepsi birbirinin layığı bunların. Yerinde olsam hepsine arkamı dönerim. Bu arada metres kabul etse, kayınbirader istese senin elti bile ağırlar bunları evinde..

Yeter ki paracıklara zeval gelmesin

Sen neden eltiye yuklendin Catharsis Catharsis ? Bu konuda onemli gordugun nokta eltinin durumu, oyle mi?

Beni sasirttigini belirtmeliyim.

1- benim zaten tek uzuldugum nokta kendi etik degerlerimle ters dusmem
2- kendi rahatim icin degil, kaynimla esim yeni barismisti. aralarinda bir yakinlik dogacakti birlikte bir iki gun gecireceklrdi.metres planda yoktu. kaynim emrivaki yapti. ya nasil okuyorsunuz siz Allah askina?

Aynı şeyi bende size soruyorum, nasıl yaşıyorsunuz siz allah aşkına? Kadını gördün Carp kapıyı. Kötü olmamak icinmis.. yine kötü oldunuz işte.. Hic değilse dik duruşunuz olurdu o zaman. Şimdi buradan görünen agirlamak kulfet olduğu için reddetmis oldugunuz. Etik değerleriniz için falan değil

Kendi işinize gelince dinlenmem lazım evi çok kirlettiler vs diye evinize almamazlik yapabiliyorsunuz, kapınıza geldiğinizde biz senle böyle konusmamistik kusura bakma ama ben bunu kabul edemem mi diyemiyorsunuz? Biz size bir otel ayarlayalım, o zamana kadar da gidin bir pastane de bekleyin derdiniz. Madem Eltiniz lüks tatiller gidecek kadar zengin kayniniz verir 200 lira kalır otelde.

Başkalarının bu durumu benimsemesi değil sizin tavrınız önemli. Bu seferlik ne yapacağınızı bilemediniz, olabilir. Bir daha ki sefere kesin tavrınızı koyun bari. Bugün eşyalarınıza çamur bulaştırırlar yarın size. Ahlakı bozuk insanların size vereceği zarar şuan üzüldüğünüz durumdan kat kat fazla olacaktır. Uzak durmak en iyisi.

Sen neden eltiye yuklendin Catharsis Catharsis ? Bu konuda onemli gordugun nokta eltinin durumu, oyle mi?

Beni sasirttigini belirtmeliyim.
Bu tip ihanet vakalarında para pul uğruna dik duramayan, onursuz yaşamayı kabul eden kadınlara elimde olmadan çok sinir oluyorum.

Kayınbirader ve metresi/ sevgilisi her neyse zaten konuşmaya değmez bana göre, kalibreleri bu ki bunu kanıksamışlar. Ama elti de hiç masum değil.

Gözümde, toplum içerisinde kadının aciz, zayıf, herşeyi çekmek zorunda bırakıldığı rollere indirgenmesinde maksimum oranlarda suçlu bu tip kadınlar.. Resmen iki eşli adamı kocam diye tutuyor bu kadınlar ellerinin altında..

Not: ölüm tehditi vs gibi bir durum olmayıp sadece para pul uğruna iki eşten biri olmayı kabul eden kadınlardan bahsediyorum. Yanlış anlaşılmasın.

Naçizane

Bu arada sevgili H hepii konu sahibinin dik ve seviyeli bir duruş sergilemesi ise asıl mevzu görüşümü belirtmiştim. Olması gereken bu alenen çift eşli yaşayan adamla ve buna müsade gösteren iki kadınla da görüşülmemesi gerektiği bana göre..

O yüzden ev kirlenmiş, laf sokulmuş, havuz partisi vs gibi detaylar değer taşımıyor benim için.

selam kizlar. yaklasik 2 yildir esimle kaynim aralarindaki bir is meselesi yuzunden konusmuyorlardi.. bir sekilde baristilar (benim de cabalarimla diyebilirim) kaynim evli ve cocuklari var.fakat gorusmedigimiz sure icinde esiyle sorunlari olmus ve ayri yasamaya baslamislar.nedeni de kaynimin (bunun baska bir adi yok be kadar kullanmak istemesem de) bir metresinin olmasi..hatta ondan cocuk sahibi olmasi.eltim durumu biliyor ve bosanmiyor.akli da karismis cikmazda sanirim.. mal davalari filan da korkutmus olabilir neyse.. biizi ilgilendiren kismi surasi;
kv kadini asla kabul etmiyor torunu gormek istemiyor. kaynim da bir hafta sonu (sozde beni operasyon icin ist. e giturmek amaciyla) yasadigimiz sehre gelecekti. arabasi buyuk ben rahat ederim uzanirim vs filan diye.. tutmus bu kadinla gelmis. emrivaki yapmis yani.esimle yeni baristilar ve benim.icin geldi diye kabul etmek zorunda kaldim.o gece bizde kaldilar.. ama cok zor bi.geceydi.. kadin yabanci. ayakkabilarla antreme kadar girdiler.. cocuk disarida gezdigi ayakkabilarla gezdi iceride.kucuk ama olsun sonucta kirli.aile boyu banyomda dus aldilar.. banyo sirilsiklam olmus artik kuvetin disina mi ciktilar naptilar.bilmiyorum.. 3 ayri havlu istedi kadin..ev savas alanina dondu.anlatamam.sabah kalktik benim operasyon icin yola dustuk.evden cikarken gordum ki yattiklari yatagin ustu camur kirintilariyla dolu..hrhalde ayakkabilarini koydu yatagin uzerine.her neyse hic sesimi cikarmadim. gittik.operasyonumu gecirdim.guya benim icin buyuk arabayla gelinmisti onde yatarim diye,kadin one de kuruldu mis gibi.. operasyon bitince 2 gun gezdik tozduk istte. geri donduk.
ben evi anca temizledim esine de bir daha boyle.misafirlik istemiyorum dedim. hem kv istemiyor ben niye kabul.edeyim dedim.. bir iki hfta gecmeden kaynim yine esimi aramis sizde kalacagiz diye.. tam da hamileligimin ilk haftasi..dinlenmem gerek. stres olmamam gerek. artik cildirdim.kabul etmedim. kaynim da esime de annesine de kizmis kabul.etmiyoruz diye. ben de msj yazdim kendisine.. suclanacak biri varsa benim.ben kabul etmedim. hem eltime karsi kendimi kotu hissediyorum hem de dinlenmem gerek bu haftalarda dedim. ama sonucta esimle yine aralari bozuldu
İlişkisini meşrulaştırmak için size gelmek istiyor , boşver görüşürsen ailede kötü olursun

Back
X