- 2 Şubat 2015
- 14.624
- 62.311
- 598
- Konu Sahibi maveraunnehirr
Bu tip ihanet vakalarında para pul uğruna dik duramayan, onursuz yaşamayı kabul eden kadınlara elimde olmadan çok sinir oluyorum.
Kayınbirader ve metresi/ sevgilisi her neyse zaten konuşmaya değmez bana göre, kalibreleri bu ki bunu kanıksamışlar. Ama elti de hiç masum değil.
Gözümde, toplum içerisinde kadının aciz, zayıf, herşeyi çekmek zorunda bırakıldığı rollere indirgenmesinde maksimum oranlarda suçlu bu tip kadınlar.. Resmen iki eşli adamı kocam diye tutuyor bu kadınlar ellerinin altında..
Not: ölüm tehditi vs gibi bir durum olmayıp sadece para pul uğruna iki eşten biri olmayı kabul eden kadınlardan bahsediyorum. Yanlış anlaşılmasın.
Naçizane
Size hak veriyorum. İşi olan ve ailesi her ne şartla olursa olsun arkasında olan biri olarak ben bu şekilde yaşamayı kabul etmezdim.
Ama bir de Türkiye gerçekleri var. Kadının işi gücü yoksa, çocuklarına gelecek saglayamayacaksa, ailesi de kabul etmiyorsa, kendine çizdiği yol bu şekil olabilir. Resmi nikahı elinde tutup, kendince bir savunma geliştirmiş olabilir.
Çoluk çocuğun rizkini o kadinla yiyeceğine ben yerim diye bir intikam düşüncesi olabilir.
Alsın nafakasini çalışsın tabiki en güzeli ama ne bu zamanda nafakayla gecinilir, ne de hayatında hiç calimamis bir kadın 35-40 yaşlarında diye tahmin ediyorum, hiç bir tecrübesi yokken is bulabilir.