• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynim yatili misafirlige gelecek

Meteorid Meteorid MutluBulut_ MutluBulut_
Kırmadan cevap yazdığını icin tesekkur ederim Allah razi olsun inşallah bebeginizi sagsalim kucaginiza alirsiniz. :anne:ve cok guzel bir lohusalik geçirirsiniz. esimin ailesi yuzunden cok stresli ağlamali bir hamilelik ve lohusalik gecirdim. Insallah sizlerinki hic sorun olmadan ve musmutlu olur:KK68:

Kırmadan cevap yazdığını icin tesekkur ederim Allah razi olsun inşallah bebeginizi sagsalim kucaginiza alirsiniz. :anne:ve cok guzel bir lohusalik geçirirsiniz. esimin ailesi yuzunden cok stresli ağlamali bir hamilelik ve lohusalik gecirdim. Insallah sizlerinki hic sorun olmadan ve musmutlu olur:KK68:
Amin Allah razi olsun :)
Insallah sizde bundan sonra sorunlar yasamazsiniz :)

Konu komşu ne der diye değil ama hamile halimle beni aglattığı için istemezdim. Yalnız kalınca kavga edebilir laf sokabilir. Kaç aylık bebeğiniz Allah ömür versin. Eşiniz ise götüremez mi?

Canim güzel dileklerin icin teşekkür ederim esimin ailesiyle pek bagi yok ayrı ülkelerdeyiz zaten birbirimizi de sene de 1 görürsek görüyoruz benim korkum daha cok Esimden, umarım o bana hayati zindan etmez lohusalikta :)

Ben de çok rahatsız olurdum.. ne münasebet yani.. bu yaşıma kadar o ne der bu ne söyler diye akrabalar dahil kimseyi takmadım.. siz de boşverin elalemi..

Hem nerden benim kardeşim oluyomuş kan bağım yok ki.. ben sizin hassasiyetlerinizi anlıyorum.. illa bi şey olmasına gerek yok.. konu başka yerlere çekilmiş.. eşiniz de anlar umarım sizi.. düşüncesiz ve hassasiyetlere saygı göstermeyen insanlara sinir oluyorum

Canim güzel dileklerin icin teşekkür ederim esimin ailesiyle pek bagi yok ayrı ülkelerdeyiz zaten birbirimizi de sene de 1 görürsek görüyoruz benim korkum daha cok Esimden, umarım o bana hayati zindan etmez lohusalikta :)
İnsallah cok mutlu olursunuz hic sorununuz olmaz hamileyken sakın üzülme güzel seyler dusunmeye calis ben hep üzüldüm hep bebege geciyor.

Ben asla rahat edemem. Kaynim benim öz kardesim olmuyor benim.düsüncem böyle sonucta anamiz babamiz bir degiö. Ben asla kabul etmezdim. Esim evdeyken gelsin kaynim. Cok mantiksiz ne diye gelecek koskocaman adam abisi evde yokken de yengesiyle kalacak

Konu komsuyu boşverin kimseyi ilgilendirmez. Kaynınız kaç yaşında, gelme sebebi nedir, ne kadar kalıcak? Bu soruların cevaplarına göre istememekte haklı olabilirsiniz. Yanlız karsıdaki insan abisinin evde olmadığını bilip lohusa bir kadının evine keyfi geliyorsa eşinizle bunu güzelce konuşun. Hoş bir durum değil çünkü. Alışkanlık yapmasın.

Benim kayınço yazları gelir 1 ay kalır ki kardeşi de değil kuzeni. Ama eşim yokken evde benle kalmaz. Ben erkeklerin gündüzleri öyle evde oturmasını hoş bulmuyorum zaten bir de yengeyle oturması cok manasız. Ne için geliyor?

Merhaba kızlar kaynim yatili misafirlige gelecek. Esim de iste calisiyor haliyle ise gideceği zaman ben kaynimla yalniz kalmak istemiyorum. Yani guvenilir bir insan fakat konu komşu benim yetistirilme tarzima uygun degil esime bu konuyu actim fakat kendisi kardesine cok güvendiğini soyledi bende güveniyorum fakat ben bir bayanim bebegim var emziriyorum yani bana uygun gelmedi siz ne dersiniz

bence fazla suphecisiniz .Benm kayinlarim kardesim gibi .Tabiki dikkat et ama esinin kardesi o unutma

Back
X