herkeze merhaba kızlar kayın valıdem devamlı oğlunu evlendiremediğini ve kız bulmamı dile getiriyordu bende bir ay önce cok iyi tanımadıgım yengeme gelip giden bir kız vardı onunla isterse kaynımı tanıstıracağımı söledim ama altını çezeçize tanımadıgımı söledim oğlun kendisi tanır dedim arada bir kaç gün geçti yengeme gidip geldikce kızı görüyordum azda olsa neyse sonra yengem kızın evlenmeye niyeti olmadıgını kaynımın ona devamlı hediyeler vs. aldıgını söledi yanı kaynımı sömürmek istiyormus ben bunu duyunca kaynıma ve k.v olayı cıtlattım bakın böle böleymiş diye ama bana inanmadılar halada inanmıyorlar bugun yengeme gittim yengemden bir takım şeyler öğrendim işte kız demişki bir kaç ay sömürürüm sonrada tekmeyi basarım demiş ve meğer kaynım benim dedikodumu yapıyormus kıza benim kız hakkında sölediklerimi fln kıza anlatmıs zaten sanki ben tanıstırmamıs kendi bulmus gibi havalanıyordu kaynım ömründe ilk defa kız arkadaşı olunca bir havalandı neyse ben tabi dedikodum yapılınca cok kızdım bunlar geçen gün ayrılmıslardı kız kaynımın arkasından neler sölemiş yengeme işte kadın gibi hareketleri var cok dedikoducu ben onla hayatta evlenmem vs. buna benzer dünya laf sonra kaynım buna doğum günü hediyesi bir kolye alıcakmıs kız bu kolye alıcak diye barısmıs tekrardan yengeme kızın dediği kolyeyi alır atarım tekmeyi olmus
yanı surda anlatmak istediğim kaynıma kızı ben buldum tamam kızı tanımadıgımıda sölemiştim sonrada bunları duyunca anlattım bana inanmadı üstüne üslük dedikodumu yaptı ben sadece dikkatlı ol birşeyler alma bakalım kız ın tepkisi ne olucak demiştim kötü ben oldum sonucta böle bir işe kalkıstıgım içinde cok pişmanım
yanı surda anlatmak istediğim kaynıma kızı ben buldum tamam kızı tanımadıgımıda sölemiştim sonrada bunları duyunca anlattım bana inanmadı üstüne üslük dedikodumu yaptı ben sadece dikkatlı ol birşeyler alma bakalım kız ın tepkisi ne olucak demiştim kötü ben oldum sonucta böle bir işe kalkıstıgım içinde cok pişmanım
Son düzenleme: