kaynıma buldugum kız:((

cicilii

♥mert'im♥ minik aşkım:)
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2011
459
5
46
İstanbul
herkeze merhaba kızlar kayın valıdem devamlı oğlunu evlendiremediğini ve kız bulmamı dile getiriyordu bende bir ay önce cok iyi tanımadıgım yengeme gelip giden bir kız vardı onunla isterse kaynımı tanıstıracağımı söledim ama altını çezeçize tanımadıgımı söledim oğlun kendisi tanır dedim arada bir kaç gün geçti yengeme gidip geldikce kızı görüyordum azda olsa neyse sonra yengem kızın evlenmeye niyeti olmadıgını kaynımın ona devamlı hediyeler vs. aldıgını söledi yanı kaynımı sömürmek istiyormus ben bunu duyunca kaynıma ve k.v olayı cıtlattım bakın böle böleymiş diye ama bana inanmadılar halada inanmıyorlar bugun yengeme gittim yengemden bir takım şeyler öğrendim işte kız demişki bir kaç ay sömürürüm sonrada tekmeyi basarım demiş ve meğer kaynım benim dedikodumu yapıyormus kıza benim kız hakkında sölediklerimi fln kıza anlatmıs zaten sanki ben tanıstırmamıs kendi bulmus gibi havalanıyordu kaynım ömründe ilk defa kız arkadaşı olunca bir havalandı neyse ben tabi dedikodum yapılınca cok kızdım bunlar geçen gün ayrılmıslardı kız kaynımın arkasından neler sölemiş yengeme işte kadın gibi hareketleri var cok dedikoducu ben onla hayatta evlenmem vs. buna benzer dünya laf sonra kaynım buna doğum günü hediyesi bir kolye alıcakmıs kız bu kolye alıcak diye barısmıs tekrardan yengeme kızın dediği kolyeyi alır atarım tekmeyi olmus
yanı surda anlatmak istediğim kaynıma kızı ben buldum tamam kızı tanımadıgımıda sölemiştim sonrada bunları duyunca anlattım bana inanmadı üstüne üslük dedikodumu yaptı ben sadece dikkatlı ol birşeyler alma bakalım kız ın tepkisi ne olucak demiştim kötü ben oldum sonucta böle bir işe kalkıstıgım içinde cok pişmanım

Son düzenleme:
herkeze merhaba kızlar kayın valıdem devamlı oğlunu evlendiremediğini ve kız bulmamı dile getiriyordu bende bir ay önce cok iyi tanımadıgım yengeme gelip giden bir kız vardı onunla isterse kaynımı tanıstıracağımı söledim ama altını çezeçize tanımadıgımı söledim oğlun kendisi tanır dedim arada bir kaç gün geçti yengeme gidip geldikce kızı görüyordum azda olsa neyse sonra yengem kızın evlenmeye niyeti olmadıgını kaynımın ona devamlı hediyeler vs. aldıgını söledi yanı kaynımı sömürmek istiyormus ben bunu duyunca kaynıma ve k.v olayı cıtlattım bakın böle böleymiş diye ama bana inanmadılar halada inanmıyorlar bugun yengeme gittim yengemden bir takım şeyler öğrendim işte kız demişki bir kaç ay sömürürüm sonrada tekmeyi basarım demiş ve meğer kaynım benim dedikodumu yapıyormus kıza benim kız hakkında sölediklerimi fln kıza anlatmıs zaten sanki ben tanıstırmamıs kendi bulmus gibi havalanıyordu kaynım ömründe ilk defa kız arkadaşı olunca bir havalandı neyse ben tabi dedikodum yapılınca cok kızdım bunlar geçen gün ayrılmıslardı kız kaynımın arkasından neler sölemiş yengeme işte kadın gibi hareketleri var cok dedikoducu ben onla hayatta evlenmem vs. buna benzer dünya laf sonra kaynım buna doğum günü hediyesi bir kolye alıcakmıs kız bu kolye alıcak diye barısmıs tekrardan yengeme kızın dediği kolyeyi alır atarım tekmeyi olmus
yanı surda anlatmak istediğim kaynıma kızı ben buldum tamam kızı tanımadıgımıda sölemiştim sonrada bunları duyunca anlattım bana inanmadı üstüne üslük dedikodumu yaptı ben sadece dikkatlı ol birşeyler alma bakalım kız ın tepkisi ne olucak demiştim kötü ben oldum sonucta böle bir işe kalkıstıgım içinde cok pişmanım

Bu tarz olaylara karışmamakta fayda var,en ufak problemde siz suçlu olursunuz.
Yanlız benim anlamadığım,bu kızı tanıştırmadan önce yengenize sormadınızmı nasıl bir insandır diye.:26:

işte bu yüzden böyle ikili ara yapmalardan uzak duracaksın..iyi olurlarsa kendilerinden,kötü olurlarsa senden bilirler!

koskoca adam,kendisi bir kız arkadaş bulamıyor mu?o kıza diyecek laf yok zaten.. şimdi artık hiç karışma derim..

yengemde kızın anlatıklarına sasırmıs kkız yengeme herşeyi anlatıyor biz konusmuyoruz görsek bile selamlasmaz olduk kaynım ona sölediklerimi kıza sölemiş kızda onu uyardıgımı biliyor yani

yengemde kızın anlatıklarına sasırmıs kkız yengeme herşeyi anlatıyor biz konusmuyoruz görsek bile selamlasmaz olduk kaynım ona sölediklerimi kıza sölemiş kızda onu uyardıgımı biliyor yani

canım yapacağın tek şey bu dedikodu kazanından uzak dur..kız bi garip,kaynın laf taşıyor,yengen için bişey diyemiycem keşke kız sana biraz daha tanıtsaydı..

işte bu yüzden böyle ikili ara yapmalardan uzak duracaksın..iyi olurlarsa kendilerinden,kötü olurlarsa senden bilirler!

koskoca adam,kendisi bir kız arkadaş bulamıyor mu?o kıza diyecek laf yok zaten.. şimdi artık hiç karışma derim..

ya nasıl desemki kaynım öle pek güzel biri değil anladımki kişiliğide pek güzel değil inanın kaynımı bile yeni tanıyorum kv. aram cok yoktu bu aralar görüşür olmustuk oğluna kız bulmamı istiyordu bende yuva kursun diye böle bir işe kalkıstım ama şimdi suclu ben oldum kaynıma kız olsunda nasıl olursa olsun yapıştı kaldı kıza

canım yapacağın tek şey bu dedikodu kazanından uzak dur..kız bi garip,kaynın laf taşıyor,yengen için bişey diyemiycem keşke kız sana biraz daha tanıtsaydı..

ay sadece pu yolmak işide değil bugun yengemden kız hakkında neler duydum yengem de sonunda k.v. aradı dediki bak böleböle oğlun o kolyeyi almasın alırsa kız tekmeyı vuracak dedi alırsa eğer birkaç ay daha sömürücek kız öle dedi dedi kaynamamda hala ee alırsa devam ediceklermi görüşmeye diyor bizim sölediklerimiz ters tepiyor kv. ve kaynım cok tuhaflar ne desek yok anlamıyorlar

Tekmeyi yediğinde anlar kaynın. Artık boşver, uzak dur, konu açmaya çalışırlarsa bile konuşma.

ay sadece pu yolmak işide değil bugun yengemden kız hakkında neler duydum yengem de sonunda k.v. aradı dediki bak böleböle oğlun o kolyeyi almasın alırsa kız tekmeyı vuracak dedi alırsa eğer birkaç ay daha sömürücek kız öle dedi dedi kaynamamda hala ee alırsa devam ediceklermi görüşmeye diyor bizim sölediklerimiz ters tepiyor kv. ve kaynım cok tuhaflar ne desek yok anlamıyorlar

İyide bu kız,siz tanıştırıncaya kadar kaynınıza layık bir kızdıda,kaynınızla tanışınca karakterimi değişti.
Çok saçma.:19:
Yengenize kaynınızı bile anlatacak kadar samimi ise ,yengeniz ozaman tanıştıralacak biri olmadığınıda bilirdi,size anlatmadımı.
Söyledikleriniz tutarsız geliyor bana kusura bakmayın.

bir erkegi maddi acidan sömÜrÜp sonra acik acik terkedecegini
söyleyen bir kizla neden bu kadar muhattap yengeniz?

yengenin aklı başına şimdi mi gelmiş peki? kızı tavsiye ederken hiç mi bunları düşünmemiş?

k.validen ve kaynın onaylıyorsa senin yapacağın bişey yok..uyarılarını yapmışsın..şimdi oturup izleyeceksin..daha fazlası sana zarar verir..olay elinde patlar..

eşimle ben de iki arkadaşımızı tanıştırdık ne iyi niyetlerle.ama kız daha 2.görüşmede "ilişkimizi iki kişi yaşayalım 4 kişi mi yaşayacağız" falan demiş.bismillah daha 2. görüşmede ki birincisi zaten bizim buluşturmamızdı.hemen bizi safdışı etmeye çalıştı biz de ne hayaller kuruyorduk bunlar ne güzel anlaşır bize de gelirler okey oynarız gibisinden.sonra bir de kız oğlanı boynuzladı iyice rezil kepaze etti bizi.eşimle ben utandım bir daha aman aman bu işlere bulaşmam iyi bir ders oldu.iyi olrsa Allah'tan,kötü olursa senden başka bir şey değil.

En güzeli hiiç karışmamak,karıştım bir kere deme şimdiden uzaklaş, bulaşma!Ne halleri varsa görsünler.. Aslında en baştan sen karışmayıp,eşine çıtlatacaktın onlar erkek erkeğe konuşacaktı..senin pek adın geçmeyecekti...

Neyse,olan olmuş ama gerçekten bulaşmamak lazım.. Kaynın da yesin tekmeyi belki aklı başına gelir :41:

Sen hiiç karışma :34:

şimdi yengemle konustum kız gelmiş yine neler sölemiş bugun bulusmuslardı kaynımla yengem dediki kız burdayken kaynına kötü kötü seyler sölüyordu küfür fln ediyordu kolyeyi almamıs dıye o sırada k.v aramıs yengemi yengemde telı acmıs ama konusmamıskı kızın dediklerini duysun diye aka kv. anlamamıs olayı kapatmıs teli yengemde kızın butun sölediklerini kayıt etmiş kız herşeyi sölüyor kolyeyı alıcam tekmeyı basıcam bilmemne ağızlı fln diye küfürler etmiş ama kaynımın kendisine demiyor yengem dediki kaynında saf şimdi kız kontur istedi kaynında hemen yukledi diyor artık kaynımada ohh iyi oluyor diyesim geliyor bana inanmıyor yaa daha ne yapım kız tekmeyi vurunca anlıcak ama iş işten geçmiş olucak

eşinin ailesiyle bu tür olaylara girilmez. çok yanlış. benim de bekar görümcem var. hep söylüyolardı bana da laf arasında. ben de bi kere yaptım o hatayı, olmadı. geçenlerde kv laf soktu bu yüzden hatta. bi daha tövbe.

işin gerçeği o kayıtı dinletsek bile onada bir şey bulup inanmazlar kaynımın bukadar kız meraklısı oldugunu bilmezdim şaşkınım ALLAH tan bastan söledim kızı tanımam diye ve uyardımda

Back
X