Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu kızın derdi ne ki anlamadım anlattığı her şeyi söylediğinizi biliyor neden gidip hala yengene anlatıyor.. İlginç.. İyi olmuş ses kaydı..
ne kolyeymiş ya..alsa da kaynın rahatlasa bari kız..hırs yapmış kızcağız..
k.validenin maddi durmu çok mu iyi? ben anlamadım ki olayı hala?
fena değiller cok fazla bilemiyorum cok iç içe dğiliz canım
vallahi alsada tekmeyi yese ama almadıgı içinde bir kaç güne tekme atarım demiş kız birden bitiremiyorum ortada birşey yok
demiş hatta kaynım ona bugun gel sana üst bas alalım demiş kızda yarın alırız demiş kız yengeme dur üst basda aldırayım öle ayrılırım demiş
yengem kıza kızamıs bırakıcaksan bırak bu ne böle cocuk oyuncamı demiş
fena değiller cok fazla bilemiyorum cok iç içe dğiliz canım
vallahi alsada tekmeyi yese ama almadıgı içinde bir kaç güne tekme atarım demiş kız birden bitiremiyorum ortada birşey yok
demiş hatta kaynım ona bugun gel sana üst bas alalım demiş kızda yarın alırız demiş kız yengeme dur üst basda aldırayım öle ayrılırım demiş
yengem kıza kızamıs bırakıcaksan bırak bu ne böle cocuk oyuncamı demiş
eşin ne diyo bütün bu olup bitene. bence haberi olsun olanlardan. hatta onun gözünün önünde uyar kv ile kaynını. sonradan başımıza çorap ördü falan diye seni kötülemesinler.
aslında niyetim kaynımda yuva kurar hem daha sık görüşürüz arada soğukluk olmaz sağol yenge sayende yuva kurdum der dii ama olaylar nerelere gitti şaşkınım
Valla kız iyi çıksaydı bile kaynında bu arkadan çekiştirmeler varken gene sana saol yenge sayende evlendim demzdi.
Daha evlenmeden arkandan bu kadar saymış evlenince o kızın başının etini yerdi dedikoduyla.
arkadaşım benim teyzemde dio oğluma hastaneden hemşire kız bul çalışan olsun die aman aman uzak dursun yane parası için isticekse kızı bide muhabbetim olan insanı hiç işim olmaaaaazzz .....
ben zaten böle çöpçatan işleride sevmiorum demesin yane kimse senin sayende yuva kurdum die gerçi bilemezdinde sen fakat bi kaç tuhaf nokta var...
yane bu kızı yengende pek tanımıoyomuş muhtemelen kızda yengeni pek tanımıo ama tekmeyi bascam falan die rahat rahat konuşabilio? yengende bi tuhaf bence telefondan dediklerini dinletmesi ses kaydetmesi falan tamam bu kıza yapmış olabilir ama yengeniz çoooooooooook kurnaz geldi bana yarın bi gün sana yapmıcanın garantisinide veremezsin:) dikkatli ol bence yengen konusunda....
yengende zaten yaşını başını almış insandır demio kızım niyetin ciddiyse oyalama evlenceksen devam et yoksa yoluna bak bu iş yürümez insanların iyi niyetini kullanma hiç hoşlanmam böle şelere evimdede bu şekilde konuşma falan die...niye dinlioki bu çıkarcı kızı?
erkekler zaten biraz açsa iki gül iki kırıt ağızlarının suyu akar bunu bilmeyen yoktur yane kaynına pek kızmıorum ben bu kızdan vazgeçememsine kimbilir ne cilveler yapıo adama ama senin arkandan iki günlük kıza konuşması çok terbiyesizce ben olsam sölerdim kaynıma bu işi sana ben iyi niyetle yaptım sen benim arkmdan konuşuosun ayıp die:) zaten kızda biliomuş sizin olmasını artık istemedinizi e bunları yengenize anlattına göre yengenizinde söledini yani kaynınız kıza sölese böle böle hiç bişe olmaz kimse zan altında kalmaz
kaynananız konusundada uyarınızı yapmışsınız yarın bi gün bişe derse ben baş göz olması için ugraştım senin kız meraklısı oğlun berbat etti dersin ayrıca bırak madem kullansın kız müstehak bunlara ve sende yengende dahil kimseyle bu konu hakkında tek kelişme konuşma yengen anlatırsa yenge konuşmak istemiorum dersin dinleme bile
ayrıca eşinide ailesiyle görümesi için ikna etmeye çalışma bırak ya koskoca adam bayramda aramazda hayatım arıorum falan dersin bu yaşa gelmiş kimle görüşüp görüşmiceni bilmiomu sanki
şimdi at bacak bacak üstüne olcaklar izle bundan sonrası ne senin sorumluluğunda nede senin suçun KARIŞMA VE DİNLEME....