kaynıma buldugum kız:((

sanırım en güzeli daha görüşmemek zaten ne desem inanmıyorlar ben elimden geleni yaptım ama anlayan yok
birşey değil eşim duysa bu dedikodu meselesini daha cok araları acılır onada birşey demicem artık ne halleri varsa görsünler

Aynen...
Ne kadar uzak o kadar iyi.
Kızdan depiği yesinde görsün anasının güzel gözlerini :ssz:

Aynen...
Ne kadar uzak o kadar iyi.
Kızdan depiği yesinde görsün anasının güzel gözlerini :ssz:

ooooooo kayın valıdem hakkında neler sölüyormuss anneni değil beni dinliceksin onun bir sözünü dinlersen seni bırakırım diyormus
aslında kızın niyeti nişn yapıp altınlarada konmakmıs tabi annesi yok babayla abiyi baksa insanlar bulup onlarmıs gibi göstericekmiş aklım almıyor cin fikirli neler var aklında hatta maaşının yarısını annene ver yarısını bana getir diyormus

Bu kız salak mı herseyi gelip yengene anlatmış? Yengenin gelip sana anlaticagini bilmiyo mu?

işte diyorum ya biliyor şeytan gibi cin gibi akıllı ama elimden birşey gelmediğinide biliyor yanı onları uyardıgımı ama beni dinlemediklerini herşeyin farkında

ooooooo kayın valıdem hakkında neler sölüyormuss anneni değil beni dinliceksin onun bir sözünü dinlersen seni bırakırım diyormus
aslında kızın niyeti nişn yapıp altınlarada konmakmıs tabi annesi yok babayla abiyi baksa insanlar bulup onlarmıs gibi göstericekmiş aklım almıyor cin fikirli neler var aklında hatta maaşının yarısını annene ver yarısını bana getir diyormus

tatlım bence olayda senin bilmediğin bazı şeyler var gibime gelio bu kız madem bu kadar kurnaz bi kız neden yengene anlatıki bu büyük planlarını yani bu kadar uyanık olan bi kızın bu kadar büyük şeyleri paylaşmasını aklım almıo çünkü her an bozulabilir planı yengenin sana söledinide bilio bazı şeyleri üstelik bu işte bi tuhaflık var? dikkatli bak olaya görürsün...
çünkü yengenin sana senin eşine onunda kardeşine söleme ihtimalini düşünmeyecek kadar aptal bi kız olmaz
sakın yengen bazı şeyleri uyduruo olmnasın....? sen bu planları telden ses kayıttanmı duydun yoksa yengenin ağzındanmı?

tatlım bence olayda senin bilmediğin bazı şeyler var gibime gelio bu kız madem bu kadar kurnaz bi kız neden yengene anlatıki bu büyük planlarını yani bu kadar uyanık olan bi kızın bu kadar büyük şeyleri paylaşmasını aklım almıo çünkü her an bozulabilir planı yengenin sana söledinide bilio bazı şeyleri üstelik bu işte bi tuhaflık var? dikkatli bak olaya görürsün...
çünkü yengenin sana senin eşine onunda kardeşine söleme ihtimalini düşünmeyecek kadar aptal bi kız olmaz
sakın yengen bazı şeyleri uyduruo olmnasın....? sen bu planları telden ses kayıttanmı duydun yoksa yengenin ağzındanmı?

ses kayıtından da duydum yengemdende diyorum ya kız elimden birşey gelmediğimin farkında yanı onları uyardıgımı biliyor kaynım herşeyi yetiştiriyor kız nasılsa bizi ayıramaz diyor anladıgım kadarıyla cırpınısımı görüyor ve umursamadan yapıcanı yapıyor

Konunuzu Dallas ı izler gibi okuyorum.
Başından beride düşüncelerim değişmedi,sizin anlattığınız kadarıyla korkunç bir kız kayınızın sevgilisi ve bunu hergün dinleyen yengeniz çok samimi bu kızla.
Kaynınızın dedikodu yapmasına takılmayın çünkü sizde enaz onun kadar ,kaynınızın dedikodusunu yapıyorsunuz yengenizle.
Şu ortamda sorgulamanız gereken tek kişi yengeniz,siz hala kaynınıza ve kıza takmışsınız kafayı.:45:

ses kayıtından da duydum yengemdende diyorum ya kız elimden birşey gelmediğimin farkında yanı onları uyardıgımı biliyor kaynım herşeyi yetiştiriyor kız nasılsa bizi ayıramaz diyor anladıgım kadarıyla cırpınısımı görüyor ve umursamadan yapıcanı yapıyor

Bir kere kayınbiraderin her şeyi kıza yetiştiriyorsa, önce kayınbiraderinden uzak dur bence...

Abisi hiç mi bir şey demiyor?
Ya da annesi-babası...

Ne biçim kardeş bu?

İlerde ola ki elti oldunuz, hiç mi ilerisini düşünmüyor bu adam?

Son düzenleme:
Ortada evlere şenlik bir kız var,hergün yengen ile bir araya gelip kaynını ve seni konuşuyorlar ama niyeyse yengen onun hain planlarını hergün büyük bir iştahla dinliyor.
Manyak mısın kızım sen bunlar ne adi düşünceler hadi başka kapıya demiyor niyeyse!!

Kaynınız zaten o tipe ,o akla (sizin yalancınızım )bir kız bulmuş yıllar sonra k...daki donu verecek istese...

Kayınvalideler genelde pek bir cin olur.
Anne burda neden bişeyler çakmamış onu çözemedim.

Siz bunca şeye karşılık kıza iki çift söz bile etmemişsiniz....Eşinize haber verip bak bana inanmıyorlar sen konuş dememişsiniz...

Anladım.
Katil yenge:ssz:

Ortada evlere şenlik bir kız var,hergün yengen ile bir araya gelip kaynını ve seni konuşuyorlar ama niyeyse yengen onun hain planlarını hergün büyük bir iştahla dinliyor.
Manyak mısın kızım sen bunlar ne adi düşünceler hadi başka kapıya demiyor niyeyse!!

Kaynınız zaten o tipe ,o akla (sizin yalancınızım )bir kız bulmuş yıllar sonra k...daki donu verecek istese...

Kayınvalideler genelde pek bir cin olur.
Anne burda neden bişeyler çakmamış onu çözemedim.

Siz bunca şeye karşılık kıza iki çift söz bile etmemişsiniz....Eşinize haber verip bak bana inanmıyorlar sen konuş dememişsiniz...

Anladım.
Katil yenge:ssz:

Bayildim.bu yoruma....

Kaynınla ikisi tam tencere kapak olmuş sen daha fazla karışma sömüren sömürsün sömürülen haliden memnunsa yapacak bir şey yok kazık yiyince anca akıllanır kaynın. Bundan sonra da böyle çöpçatanlık işlerine girme gerek yok yani.

Kaynına on ayak olmussun bastan cok tanımıyorumda demıssın duyyunca uyarmıssında ama yeterrrrrrr neyı kanıtlama cabasına gırdıgınızı cozemedım deveye dıken demısler duymadınız mı
sız bu kızı buldugunuz ıcın kayınvalıde ve kaynınızdan bır beklentınız olusmustu olmadı onun hırsı var ustunuzde
ha bu konu daha gıdecekte gıdecek kayınvalıdenız sızın paranıza konuyo evlat ayrımı yapıyo kaynınız abısının sırtından gecınıyo kaynınız cırkın ya aılenın guzel oglunu kaptıgınızdan sıze cephe almıslardır
ha bu arada dayınızın karısı adı ustunde bellı bır yası vardır kocaman kadın butun bunları hergun dınlıyo ses kaydı yapıyo pekı amacı ne ne cıkarı var cok mu ıyı o yuzden mı yapıyo
ortalıgı bu kadar bulandıran yengen bence sen ondan uzak dur

şimdi yengemle konustum kız gelmiş yine neler sölemiş bugun bulusmuslardı kaynımla yengem dediki kız burdayken kaynına kötü kötü seyler sölüyordu küfür fln ediyordu kolyeyi almamıs dıye o sırada k.v aramıs yengemi yengemde telı acmıs ama konusmamıskı kızın dediklerini duysun diye aka kv. anlamamıs olayı kapatmıs teli yengemde kızın butun sölediklerini kayıt etmiş kız herşeyi sölüyor kolyeyı alıcam tekmeyı basıcam bilmemne ağızlı fln diye küfürler etmiş ama kaynımın kendisine demiyor yengem dediki kaynında saf şimdi kız kontur istedi kaynında hemen yukledi diyor artık kaynımada ohh iyi oluyor diyesim geliyor bana inanmıyor yaa daha ne yapım kız tekmeyi vurunca anlıcak ama iş işten geçmiş olucak

yengende yemıyo ıcmıyo kızın soyledıgı herseyı sana anlatıyor

madem bu kız bu kadar fesat,pekı yengenız sızı bu konuda neden uyarmadı ?

yanı bellıkı kızla ıclı dıslılar bayag .kızla hemen hemen hergun muhabbetlerı var

bu kadar ıclı dıslı olmalarına ragmen kızın fesat oldugunu cozememıs mı?

Konunuzu Dallas ı izler gibi okuyorum.
Başından beride düşüncelerim değişmedi,sizin anlattığınız kadarıyla korkunç bir kız kayınızın sevgilisi ve bunu hergün dinleyen yengeniz çok samimi bu kızla.
Kaynınızın dedikodu yapmasına takılmayın çünkü sizde enaz onun kadar ,kaynınızın dedikodusunu yapıyorsunuz yengenizle.
Şu ortamda sorgulamanız gereken tek kişi yengeniz,siz hala kaynınıza ve kıza takmışsınız kafayı.:45:

kesınlıkle katılıyorum .bence ortalıgı bulandıran kesınlıkle bu yenge .

yanı sımdı cok afadersınız ama ,bu kız saf salak mı ? yengenızın sıze

herseyı anlatacagını bılır elbette .bunu bıle bıle ne dıye o kız herseyı hala

yengenıze anlatmaya devam etsın kı ? her yorumunuzda kızın cin gıbı zekı

oldugunu belırtmıssınız ama ,cin gıbı kız eger dedıgınız gıbı kotu nıyetlı bırı olmus

olsa ıdı bu kadar saf olupda herseyı yengenıze anlatmazdı .

Kaçınılmaz son. En yakın arkadaşınız bile olsa sonuç yine hoş olmayabilirdi.

Bundan sonra bence hiç karışmayın, bırakın ne yapıyorlarsa yapsınlar.

Yalnız anlayamadığım birşey var; kaynınız, kıza söylemişse sizin söylediklerinizi, kız neden hala yengenize anlatıyor düşündüklerini ?
Aktarılacağını bile bile mi yapıyor, yengeniz mi yalan söylüyor tam kestiremedim ?

Birde böyle biriyle yengenizin ne işi olabilir ?

Hadi kızın yüzü bu, sen ve yengen farkındasınız ama anlamadıgım sey yengeniz böyle bir karaktersizle ne paylasıyor, evine gelmesine nasıl müsade ediyor? Kayınvaliden yıllar sonra oglu kız bulmus diye ya herseyi göz ardı ediyor ya da basit bir dedikodu olarak görüyor, kaynında kızı elinde parayla mı tutacak durmadan onu alalım, bunu alalım diyor anlamadım ki.. :ssz:

eeeee iyi olur allahtan kötü olur senden bilirler.....
karışmamak en güzeli....
sen uyardın madem gerisini boşver...
anlar tekmeyi yiyince...

siz karışmayın, siz tanıştırdınız diye de bazı şeyleri üzerinize vazife almayın..

konu sen tanıştırdın a dönerse de ben onu baştan uyarıp tanımadığımı söylemiştim dersiniz. ne bu böyle ıcık cıcık yok o yengeye bişeyler söylüyo yok kayınbiraderinize bişeyler söylüyo gidip birilerine bişeyler söyleniyo, siz gidip kayınbiraderinize "aman ona hediye alma", "evlenmek istemiyormuş" diye dedikodusunu yapıyorsunuz.

ne biçim iş ben anlamadım..:53:

Back
X