kaynıma buldugum kız:((

iyi olur Allahtan, kötü olur senden bilirler...
hiçç kalkışmam böyle işlere...

O ona tekme atıyo
bu buna tekme atıyo
boşver bulmuşlar bırbırlerını
çekil aradan
evlenıler de yakında merak etme!!!

cok riskli bir is :14:

olsada riskli olmasada riskli bana kalirsa...hic karismamak en guzeli..ne halleri varsa gorsunler bu saatten sonra :34:

niye böyle karmakarışık yaşıyosunuz? okycam diye şaşı oldum :kkk:
alt alta yazsanız iyiydi dicem ama herhangi bi noktalama işareti de yok..hiçbişi anlamadm okumycam :41:

böyle işlere hiç karışmamak gerek
şimdi de uzak dur hiç birşey söyleme bırak ne yapıyorlarsa yapsınlar

böyle işlere hiç karışmamak gerek
şimdi de uzak dur hiç birşey söyleme bırak ne yapıyorlarsa yapsınlar

boyle ızdıvac olaylarına karısmamak lazım bır laf vardır ıyı olursa allahtan kotu olursa senden bılınır dıye en korktugum seydır kardesım bıle olsa karısmam herkes kendı bulsun keske karısmasaydınız bu konular cok bas agrıtır

Boşversene, yolan razı yolunan razı. Sen uyarmışsın inanmamışlar, millet başına iş arıyor, karışmamak lazım.

Yengenle aranda bir sorun olmadığına emin misin? Kızla bir olup seni kötü çıkarmaya çalışıyor olmasınlar. Konunun devamını okudum da garip geldi, hatta saçma geldi.

bildiğim bir doğru varsa eğer
kimseye bu konuda yardımcı olmayacaksın.

ileride suçlayacakları kişi bir tek sen olursun çünkü.

ve söylenen tek şey ''herşey senin yüzünden'' olur.

Ne kadar ayıp şeyler bunlar böyle. Bu kız da kolay para yöntemini bu şekilde bulmuş. İnanamıyorum bu tip insanlara gerçekten.
ooooooo kayın valıdem hakkında neler sölüyormuss anneni değil beni dinliceksin onun bir sözünü dinlersen seni bırakırım diyormus
aslında kızın niyeti nişn yapıp altınlarada konmakmıs tabi annesi yok babayla abiyi baksa insanlar bulup onlarmıs gibi göstericekmiş aklım almıyor cin fikirli neler var aklında hatta maaşının yarısını annene ver yarısını bana getir diyormus

Back
X