- 27 Şubat 2015
- 308
- 137
- 103
- Konu Sahibi Tacsiz Prenses
-
Bence kendinizi böyle şeyler için üzmeyin üzülmek size de bebeğinize de yararlı olmaz eşiniz de anladıysa zaten konusu geçince mutlaka kaynınızla konuşucaktır.Konusu açılırsa soylemek daha dogru olur sanırım. Son seferinde esim de bunaldigimi farketti. Kendimi suclu hissediyordum ama sizden gelen yorumlari gördükçe fesatca dusunmedigimi anladim..
Bence kaynınız sizi ve eşinizi kullanıyor açık açık eşinize kullanılıyomuş gibi hissettiğinizi ilerde bebek doğunca nasıl geçiniceğinizi kardeşine açıklaması gerektiğini söyleyin siz değil de eşiniz konuşmayı denesin bir de belki ailesi olduğu için daha farklı karşılar kaynınız yapıcı eleştiri yapın ki kendinde hata aramaya düzeltme çabasına girmeye başlasın.
cok tesekkur ederim desteğiniz icjnBence kendinizi böyle şeyler için üzmeyin üzülmek size de bebeğinize de yararlı olmaz eşiniz de anladıysa zaten konusu geçince mutlaka kaynınızla konuşucaktır.
Açık açık kullanılıyoruz demenize gerek yok belli edin yeter. Kendi kardeşi olduğu için eşiniz olaya daha farklı bakabilir ama belli bir süre sonra bebeğiniz olunca olucak zorluklardan bahsederseniz daha farklı bi açıdan bakabilir.Anladığım kadarıyla kaynınız biraz hazırcı hep birilerine yüklüyor sorumluklarını bence eşiniz de bir süre sonra bu durumdan sıkılıcaktor zaten zamana bırakırsanız ve eşinizle konuşursanız işe yarayabilir.:)Deneyecegim. Umarim ise yarar :/ ama acik acik kullaniliyoruz dersem ben fesat olurum çünkü esim benim gördüğüm gibi görmüyor. Kendi kardeşi olduğu için harcadiklari yaptıkları elbette ki gözüne gelmiyor. Benim kardesim de olsa benimde gözüme gelmez ama bir yerde dur derim. Eşim kardeşimin annesi de babasi da benim diyor. Kendi esi calismiyor. Cocuklarina da kayinvalidesi bakiyor.
Ayyyyy bir tanede bende var ama bak sakin yuz vermeyin bu tipler asalakliga alismis bu yasina gelmis bir baltaya sap olamamis birde colugumun cocugunun rizkini onami yedircem esinle konus bizimde masrafimiz articak tadimiz kacmasin iyiyken kotu olmayalim herkes yerinde saolsun de ve kestirip at kimse mecbur deilll elini verirsin kolunu kurtaramazsin soyleyim
Ayni evde buyukHer şeyden önce sihara içiyor, evde de içer. Daha da önemlisi çocuk olunca sen çocuğu evde rahat rahat emziremezsin evde erkek varken. Ben akşam eşimle oturup salonda güldür güldür izleyerek kızımı emziriyorum. Kaynın evdeyken senin emzirmek için her seferinde başka odaya geçmen gerekir. Bir süre sonra sıkılırsın..
Ayni evde buyuk konuşmayım ama bir daha zor.. kesinlikle kabul etmem bu sefer.Her şeyden önce sihara içiyor, evde de içer. Daha da önemlisi çocuk olunca sen çocuğu evde rahat rahat emziremezsin evde erkek varken. Ben akşam eşimle oturup salonda güldür güldür izleyerek kızımı emziriyorum. Kaynın evdeyken senin emzirmek için her seferinde başka odaya geçmen gerekir. Bir süre sonra sıkılırsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?