Kaynımdan bir kurtulsam

Sempatik hatun

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2012
154
5
118
İstanbul
meraba arkadaslar ben kaynanamla beraber oturuyorum 3 tane bekar kaynım var evde benim sorunum şu bi yere gezmeye gitsem yada babamlara gitmek istesem kaynım hemen atılıyo ortaya benden izin aldın mı diye hep susuyordum ama dün gürümcemle gezmeye gittik ben eşimi arayıp görümcemle gidecegimizi söyledim o da tamam dedi aksam işten geldiklerinde ise baktım kaynım görümceme kızıyo kimden izin aldın diye abisinden izin aldıgını ögrenince bu sefer de bana sen benden izin aldın mı diye soruyo gercekten beni cok sıkıyo artık sinirlendim eşim de artık bu konuda cok rahatsız eşimde bana diyo sen onun cevabını ver ben versem tartışma cıkar diyo söylüyorumda senden izin almak zorun da degilim cok acayip bı insan evlensede kurtulsam:14::14:

meraba arkadaslar ben kaynanamla beraber oturuyorum 3 tane bekar kaynım var evde benim sorunum şu bi yere gezmeye gitsem yada babamlara gitmek istesem kaynım hemen atılıyo ortaya benden izin aldın mı diye hep susuyordum ama dün gürümcemle gezmeye gittik ben eşimi arayıp görümcemle gidecegimizi söyledim o da tamam dedi aksam işten geldiklerinde ise baktım kaynım görümceme kızıyo kimden izin aldın diye abisinden izin aldıgını ögrenince bu sefer de bana sen benden izin aldın mı diye soruyo gercekten beni cok sıkıyo artık sinirlendim eşim de artık bu konuda cok rahatsız eşimde bana diyo sen onun cevabını ver ben versem tartışma cıkar diyo söylüyorumda senden izin almak zorun da degilim cok acayip bı insan evlensede kurtulsam:14::14:

bi yaşıma daha girdim, ona ne ya, kavga çıkacaksa çıksın, lafını yapıştır, ne demek kaynına hesap vermek
çok şımartmışlar bunu anlaşılan, ne sanıyormuş kendini, kabadayı dizilerinin genç beyinler üzerindeki etkisi herhalde
:27::27:

Son düzenleme:

Allah allah hadi benim kayınvalide karışıyor dısarı cıkarken ama yası cok buyuk kırmak ıstemıyorum.Sizin kaynınız ne alaka.Siz cevap vermeyin.Kaynınız eşinizden buyuk mu?Eşiniz herkesin içindeyken benim eşim ıstediği yere gıdebılır desin.Yok canım ya soyle esıne o soylesın ortaya ve sen de susma.

eşinde demiş işte sen cevabını ver diye, heeeeeee de geç, boşver ne takıyosun.
3 tane kayınla aynı evde oturmak ta allahım ne zor bişeydir:53::53:

o kimmiş de böyle davranıyormuş? eşinden izin alırsın ya da şuraya gideceğim dersin...ama kaynın da ne ya hu? ver ağzının payını,bak eşinde demiş zaten...3.şahıslar ille bi yerden çıkacak,huzur bozacak..görümceler bitti sıra kayınlarda mı artık?!

Allah allah hadi benim kayınvalide karışıyor dısarı cıkarken ama yası cok buyuk kırmak ıstemıyorum.Sizin kaynınız ne alaka.Siz cevap vermeyin.Kaynınız eşinizden buyuk mu?Eşiniz herkesin içindeyken benim eşim ıstediği yere gıdebılır desin.Yok canım ya soyle esıne o soylesın ortaya ve sen de susma.

evet 2 yas büyük eşim kaynımdan eşim kac kere tartıstı ama artık oda bıktı

Allah sabır versin, daha neler duyup göreceğiz...
Bu arada sen kaç yaşındasın? Gerçekten tuhaf bir durum, başında eşin varken, kaynının böyle birşey demesi öncelikle eşine saygısızlık... :19:

bence sesiz kalma sakın
benden izin aldınmı diye sordunmu
sen kimsin de üzerinede al çantanı çık dışarı olsun bitsin
ne yapıcak yani tutup kolundan göndermicekmi

esın varken kaynının sana ne kadar karısma hakkı olabılır kı ya? ve esın buna nasıl goz yumar agırlıgını koy sonucta mecbur deılsın kaynından ızın almaya rahatsız oldugunu belırt yoksa hep boyle gıder.

Eşinin ailesi ile konuşturup tavrını göstermesi gerekiyor.

Sana, sen cevap ver diyerek sıyrılmamalı.

Kaynın ile ilgili değil sorunun, eşinin geri durmasıyla ilgili.

Bir yaşıma daha girdim . . . !! :37:
Kayınvalide görümce elti dedik şimdi de kayınlar çıktı meydana . . . Yok artık :18:

Bir daha birşey söyledğinde en sert şekilde tersle ve haddini bildir . .
Aranızda kaç yaş var bilmiyorum ama sanki sizi çok çok küçük görüyor . . Ona evli olduğunuzu sadece eşinizin size müdahale etme hakkı olduğunu hatırlatın . . Belliki o yerini karıştırmış :51:

Son düzenleme:
allahım bu kk da neler okuyacağız daha psikokayın vakası, güzellikle söylediğin halde anlamıyorsa sana ne demekten başka çare kalmamış cnm sana, sert çıkış biraz, ben kardeşinle evlendim unuttun mu de bakalım ne diyecek

Back
X