Kaynımdan bir kurtulsam

Bir yaşıma daha girdim . . . !! :37:
Kayınvalide görümce elti dedik şimdi de kayınlar çıktı meydana . . . Yok artık :18:

Bir daha birşey söyledğinde en sert şekilde tersle ve haddini bildir . .
Aranızda kaç yaş var bilmiyorum ama sanki sizi çok çok küçük görüyor . . Ona evli olduğunuzu sadece eşinizin size müdahale etme hakkı olduğunu hatırlatın . . Belliki o yerini karıştırmış :51:

Kesinlikle katılıyorum, yerini karıştırmış...
Eşinin de dediği enteresan, en çok onun karşı çıkması gerekir bu durumda.
Sen onun "karısı" olduğuna göre, sahip çıksın biraz!
Herkesi kendi meselelerinize karıştırmasın!

evet 2 yas büyük eşim kaynımdan eşim kac kere tartıstı ama artık oda bıktı

Bana kalırsa esinin konuşması daha mantıklı.He sana bir sey soylerse eşimden izin alıyorum de kestir at.Tabik yasadığın evin şartlarını sen daha iyi bilirsin.Allah yardımcın olsun ben kayınvalide gorumceyle uğrasıyorum.Sen bir de 3 kayınla.Ama sakın dınleme sessiz kalma.

Bana kalırsa esinin konuşması daha mantıklı.He sana bir sey soylerse eşimden izin alıyorum de kestir at.Tabik yasadığın evin şartlarını sen daha iyi bilirsin.Allah yardımcın olsun ben kayınvalide gorumceyle uğrasıyorum.Sen bir de 3 kayınla.Ama sakın dınleme sessiz kalma.

3 kaynımın ütüsü yatakları daha bir sürü sey artık yoruldum yaaaaaa

Bıkmakla, yılmakla küsmekle olmaz o işler. Adam gibi karşısına alıp konuşsun. "Herkes haddini bilsin, sen kim oluyorsun da benim karıma hesap soruyorsun" desin. Bak bir daha karışabiliyor mu? Siz yeni yetme ergenler gibi tartışırsanız o da sizi ciddiye almaz tabi ki.

kocamdan izin aldıktan sonra kimse bişey diyemez.. kusura bakma...üzerimde baskı oluşturamazsın diyin....
ama yazık ya sizede.. eşin korkuyor belliki, seni ortaya atıyor.. kendi kardeşiyle güzelce konusup benden izin alıyo, haberim oluyor bi yere giderken... dese kardeşine ne olacak anlamadım.bu yüzdende kardeşiyle kavga cıkacaksa cıksın,kaynın küsecekse küssün ozaman

Son düzenleme:
kocamdan izin aldıktan sonra kimse bişey diyemez.. kusura bakma...üzerimde baskı oluşturamazsın diyin....
ama yazık ya sizede.. eşin korkuyor belliki, seni ortaya atıyor.. kendi kardeşiyle güzelce konusup benden izin alıyo, haberim oluyor bi yere giderken... dese kardeşine ne olacak anlamadım.bu yüzdende kardeşiyle kavga cıkacaksa cıksın,kaynın küsecekse küssün ozaman

aslında kaynım cok sinirli bi yapısı var anne babası bile eşim haklı olsa o sinirlenmesin diye onu tutuyorlar

ne yazıkki siz o evde oturduğunuz sürece bu lafları çekeceksiniz
söyleyecek lafınız olursa kaynınız size "bana sormak zorundasın sen sonradan geldin bu eve beğenmiyorsan git" diyecek
sizi üzmek için söylemiyorum
keşke evlenirken beraber oturmayı kabul etmeseydiniz

ah be canım ne kadarlık evlisin bilmiyorum ama...Nasıl göze alabildin evlenirken bunları düşünmedinmi? ayrı eve çıkma sansınız düşünceniz varmı? inşallah feraha erersin..

ah be canım ne kadarlık evlisin bilmiyorum ama...Nasıl göze alabildin evlenirken bunları düşünmedinmi? ayrı eve çıkma sansınız düşünceniz varmı? inşallah feraha erersin..

bu yazıyı okuyan herkes lütfen bana dua etsin artık ayrı bi ev istiyorum yakında olmasın 5 yıllık evliyim

aslında kaynım cok sinirli bi yapısı var anne babası bile eşim haklı olsa o sinirlenmesin diye onu tutuyorlar

çok afedersin ama onun karşısına onun dilinden anlayacak biri bir çıksa ben görürüm onun sinirini....egosunu sende tatmin ediyor düşüncesiz:47::47::47::47::47: erkek olmayı hesap sormak sanıyor...

kaynına ben abinle evlendim seninle değil, benim kocam abin, ben senin yengenim, karıştırdın galiba, allah sanada bi eş nasip etsinde ona karış desene

sinirli yapısı var diye bişey yok, sinir dediğin başkalarını kontrol etmek için uydurduğu bişey, yetersiz insanlar sinirli olur, egosu yüksek, şımarık insanlar sinirli olur, sinirliyse papatya çayı içsin geçer:27::27:
erkek evlat diye çok şımartılmış, yanlış yetiştirilmiş herhalde

Son düzenleme:
bn konusursam kawga cıkar ayaklarını gecın bı kere korktugundan kendıne guwenmedıgınden konusamıyor

yok artık!

birinin kaynınızı silkeleyip kendine getirmesi gerekiyor.O kim olduğunu karıştırıyor belli ki!

neden ayrı eve çıkmak yerinen bunca insanın kahrını çekiyorsunuz?o yaşta bekar erkeklerle sizin bir arada bulunmanız uygun bile değil sonuçta.

Hala böyle evlilikler var mı ya, hınımın hınısından kalma şeylerle uğraşan insanlar var demek ki. Diğer arkadaşlar ne yazdı bilmiyorum fakat eşin o evde mostralık sanırım. Kaynın dediğin adam fütursuzca sana karışabildiğine göre ...

Ben senin yengenim kendine gel de.Dediğim gibi bunu yapması gereker eşiniz ama yapmıyorsa da siz yapın aranızda cok yas farkı yok!İzin vermeyin.Her işini siz yapacaksınız üstüne ustluk bır de sıze agırlık koymaya calışacak.Peki soyle bır sey denedınız mı ?Duymayın konuşsun konuşsun dursun.

Back
X