Kaynımdan bir kurtulsam

Hala böyle evlilikler var mı ya, hınımın hınısından kalma şeylerle uğraşan insanlar var demek ki. Diğer arkadaşlar ne yazdı bilmiyorum fakat eşin o evde mostralık sanırım. Kaynın dediğin adam fütursuzca sana karışabildiğine göre ...

Var tabiki ben de yok sanıyordum ama basıma gelince anladım:)
Hem de İstanbul da.
Anlayacağınız ne eğitim ne sehir ne yasamışlık bunlara engel olmuyor.

Ben senin yengenim kendine gel de.Dediğim gibi bunu yapması gereker eşiniz ama yapmıyorsa da siz yapın aranızda cok yas farkı yok!İzin vermeyin.Her işini siz yapacaksınız üstüne ustluk bır de sıze agırlık koymaya calışacak.Peki soyle bır sey denedınız mı ?Duymayın konuşsun konuşsun dursun.

ancak bu evden ayrılırsam kurtulurum ay bide kaynım illa aile binası olacakmıs bunu yapmaya calısıyo esim de istemiyo

Bıkmakla, yılmakla küsmekle olmaz o işler. Adam gibi karşısına alıp konuşsun. "Herkes haddini bilsin, sen kim oluyorsun da benim karıma hesap soruyorsun" desin. Bak bir daha karışabiliyor mu? Siz yeni yetme ergenler gibi tartışırsanız o da sizi ciddiye almaz tabi ki.

Yaşı itibariyle gibisi fazla canım =) Bildiğin yeni yetme ergen.

meraba arkadaslar ben kaynanamla beraber oturuyorum 3 tane bekar kaynım var evde benim sorunum şu bi yere gezmeye gitsem yada babamlara gitmek istesem kaynım hemen atılıyo ortaya benden izin aldın mı diye hep susuyordum ama dün gürümcemle gezmeye gittik ben eşimi arayıp görümcemle gidecegimizi söyledim o da tamam dedi aksam işten geldiklerinde ise baktım kaynım görümceme kızıyo kimden izin aldın diye abisinden izin aldıgını ögrenince bu sefer de bana sen benden izin aldın mı diye soruyo gercekten beni cok sıkıyo artık sinirlendim eşim de artık bu konuda cok rahatsız eşimde bana diyo sen onun cevabını ver ben versem tartışma cıkar diyo söylüyorumda senden izin almak zorun da degilim cok acayip bı insan evlensede kurtulsam:14::14:

Aaaaa terbiyesize bak bee :20: Kaç yaşında bu, senden küçükse çak ağzına bir tane, bu ne be böyle :20: Eşinde nasıl sesini çıkarmıyo kavga çıkarsa çıksın.. Ne demek ondan izin almak, o kim ki.. Çok sinirlendim.. Ver cevabını sakın geri durma, susa sua tepene çıkartmışsın..

bi daha biyere giderken özellikle onların yanında izin al kaynın yine derse benden izin aldınmı diye eşinde benden izin alması yeterli desin

ancak bu evden ayrılırsam kurtulurum ay bide kaynım illa aile binası olacakmıs bunu yapmaya calısıyo esim de istemiyo

bir kez daha yok artık!

sorun kaynınızdan ziyade eşinizde anlaşılan.

tamam kardeştir ,candır ama önce karısı gelir insanın.

onu istemiyor,buna kızıyor ama kardeşine söz geçiremiyor.kardeş kim ki böyle bir durumda?

bir de aile apartmanına yerleşirseniz hiç kurtuluşunuz olmaz,ömür boyu bu psikopat adamın hakaretlerine maruz kalırsınız.

Var tabiki ben de yok sanıyordum ama basıma gelince anladım:)
Hem de İstanbul da.
Anlayacağınız ne eğitim ne sehir ne yasamışlık bunlara engel olmuyor.

Canım artık ne diyceğimi şaşırdım. Kk'ya burun ameliyatı için üye olmuştum, bu tarz şeyleri okudukça ibret üstüne ibret alıyorum =) Bir de konu sahibi arkadaşa nacizane bir şey söylemem gerekirse, yaşı itibariyle evliliğe oldukça genç ve üstüne eşi dışında maşallah herkesin içinde olduğu bir evde evlilik hayatı yaşamaya çalışıyor. Keşke ayrı bir evde olsalardı veya maddi durum gibi problemler vardıysa, acele etmeselerdi. 22 yaşında bir kadın 25 yaşında hırt bir herifin klozet ağzını çekiyor. Üstelik adam dış kapının mandalı.

bu kaynım evdeki diger kaynımla evlendigimden beri konusmuyo yani cok sorunlu bi insan

Aman siz de konuşmayın cok mu onemlı sıze ne katıyor bu ınsan hiçbir sey ancak goturuyor.Vala sessız kaldıkca ezılen ve uzulen sız olursunuz ben pek beceremıyorum yenı yenı bunu yapmaya calışıyorum.Ama benım durum farklı yasları buyuk karsımdakılerın ve esım onlara hiç tavız vermez.

maşallah kaç koca var bu evde.. susarsan ya da izin alırsan tepene çıkar tabi... susma ezdirme de kendini. eşinle paylaş durumu. çüş yani haddini bilsin

aslında kaynım cok sinirli bi yapısı var anne babası bile eşim haklı olsa o sinirlenmesin diye onu
tutuyorlar

oh ne ala...kaynın ali kıran baş kesen olmuş.. iyi güzel pohpohlamışlar. ağam paşam diyip kaldırmışlar bir yerlerini...
taviz verme...bir daha sorarsa milyon kez gidecek yerim olsa senden izin almam, boşuna sorma diyebilirsin..
sende kararlılığı görüp, susar belki

eşine söyle güzelikle, o da eşiyle ilgili herşeyden sadece kendisinin haberi olmasının yeterli olacağını uygun bir dile belirtsin. O sahiplenen adam 2 gün sonra evlensin kimseyi tanımaz, kimseyi bir şeyine karıştırmaz o zaman bunları izlemek seni daha çok üzer. Ne hakkı var sana karışmaya?? Yerini yurdunu bilsin sadece eşinin erkek kardeşi. Gerekirse sen ver cevabını.

wallahi yırtarım ağzını enginlere sığmam taşarım
kimki o bana karışıcak kocam durucak elin iti bana laf edicek...
tartışmadan güzelce nazikçe hösst lan senkimsin diye bilirsin ama nazikçe :)

canım senin çözecegin bir şey değilki eşin konuşacak benim karıma benden başkası karışamaz diyecek kaynın kafa tutarsada gerekirse karşı olmama rağmen böyleleri hakediyor diye düşünerek diyorumki gerekirse eşin kaynının ağzını burnunu kırsın birdahada sana asla karışmaz
diğer alternatif kaynına bir kız ayarla eşinde o kıza kaynınla daha sevgiliyken bile karışmaya başlasın eşinden habersiz hiç bir yere gitmesine izin vermesin belki kaynın akıllanır
aslında kaynının böyle davranmasının altında bence başka bir sebep daha olabilir ama oda bende kalsın
ALLAH yardımcın olsun diyeyim

Aman siz de konuşmayın cok mu onemlı sıze ne katıyor bu ınsan hiçbir sey ancak goturuyor.Vala sessız kaldıkca ezılen ve uzulen sız olursunuz ben pek beceremıyorum yenı yenı bunu yapmaya calışıyorum.Ama benım durum farklı yasları buyuk karsımdakılerın ve esım onlara hiç tavız vermez.

Ben de yorum yapıyorum ama kelin ilacı olsa.Benim buyuk kaynım 47 yasında(eşim 30).Calışmaz etmez.Biz evlenmeden once bu exde yasıyordu biz gelınce cıktılar ama sureklı para para ıstıyorlar ve esım de ben de konuşmuyoruz.Aldık beyaz esya onlara ki daha once benım esımın aılesı cok zengınmış her seyi bu yemış bıtırmış.Bunu nıye sımdı buraya yazıyorum dıye sorcaksınız belkı az once kayınvalıdem soyledı cınlerım tepeme cıktıondan yazıyorum.Baska eve taşınıyorlarmış İstik..l Mobilyadan gelin hanım yatakodası ıstıyormuş.bunların belkı 10.evi abartmıyorum.Kira vermiyorlar esyalar rehin kalıyor.Benimki dısarda ve konuşmuyoruz beımde boyle derdım bıtmıyor.Yani biz taviz vermiyoruz.Ne esım ne ben ne kayınv. ne kayınp. bunlar laftan anlamıyor.Senın drum farklı tabiki.

canım senin çözecegin bir şey değilki eşin konuşacak benim karıma benden başkası karışamaz diyecek kaynın kafa tutarsada gerekirse karşı olmama rağmen böyleleri hakediyor diye düşünerek diyorumki gerekirse eşin kaynının ağzını burnunu kırsın birdahada sana asla karışmaz
diğer alternatif kaynına bir kız ayarla eşinde o kıza kaynınla daha sevgiliyken bile karışmaya başlasın eşinden habersiz hiç bir yere gitmesine izin vermesin belki kaynın akıllanır
aslında kaynının böyle davranmasının altında bence başka bir sebep daha olabilir ama oda bende kalsın
ALLAH yardımcın olsun diyeyim

bende cevreyebakıyorum ona göre kız ama ona bile korkuyorum cünkü okıza acıyorum bide bana kendi kızkardesimi ona istememi söylüyordu aman allah korusun

Back
X