Kaynımdan bir kurtulsam

cnmm eşin doğru söylüyor o cvb verse olay büyüyebilir. seninle mi evlendim senden izin almak zorunda değilim diye açıkça söyle
takma güzelim kafaya ayrıca onun evlenmesini niye bekliyorsun da inşallah ayrı eve çıkarız demiyorsun enteresan yane

bende cevreyebakıyorum ona göre kız ama ona bile korkuyorum cünkü okıza acıyorum bide bana kendi kızkardesimi ona istememi söylüyordu aman allah korusun

Aman aman sakın diyorum
sen bana annemim gençliğini hatırlattın benim amcamda teyzemle evli düşün 2 erkek kardeş 2 kız kardeşle evli ve aynı evde yaşıyorlarmış amcam anneme hayatı dar ediyormuş babam bişe diyemiyormuş babam onun karısına hiç karışmıyormuş bile , neyse ama amcam teyzeme hiç zulm etmiyormuş hep anneme etmiş
üstelik amcam herzaman hayatımızda yer aldı hep bize karışırdı arada teyzem olduğu için bağlarımızıda kopramadık
şimdide teyzem hasta halen annem bakıyor amcam iflas etti babam para destegi yapıyor anlayacağın hayatımızı maffettiler ama istesekte hayatımızdan çıkaramadık
sende kız kardeşini kaynına yaparsan sonra yine ezilen sen olursun

cnmm eşin doğru söylüyor o cvb verse olay büyüyebilir. seninle mi evlendim senden izin almak zorunda değilim diye açıkça söyle
takma güzelim kafaya ayrıca onun evlenmesini niye bekliyorsun da inşallah ayrı eve çıkarız demiyorsun enteresan yane

çünkü benim yerime baska bi birinin gelmesi gerek canım bu cileyi cekecek biri:43::43:

annemle babam ilk evlndiklerinde, bir gün annem kolsuz bişey giydi diye dayım ' o ne öyle, çok açık değil mi' falan gibi laf etmiş. babam da ''onun kocası var yanında, sana laf düşmez' demiş o kadar. tartışma falan da çıkmamış yani.

kaynının da sanırım işi gücü yok, canı sıkılıyo size sarıyo..

sen cevap verme ne demek ben cevap veremem sen söyle

kavga da etse kardeş kardeşi affetmesi daha kolay olur

ama sana olan kini geçmez

seni o eve getiren kişi eşin bi güzel korumayı da bilecek bu kadar basit

kocan var başında kaynına anca şey yemek düşer ama kaynında suç yok ki eşin de suç

benim haberim var başka kimseye söylemesine gerek yok dese bak bakalım ağzını açabiliyor mu bi daha

ayrı eve çıkmak için baskı yapın yada şartları oluşturmaya çalışın

yoksa daha çok o evde yaşarsınız

konunun muhatabı eşin.

kocalık hakkı sadece yatakta olmaz. kocalık hakkını kullanarak kaynına diyecek ki; onun nikahı bende sen karışamazsın. böyle devam edersen başka eve çıkarım diye söyleyecek.

eşin ve kayınvaliden kavgadan kaçtıkları için kaynın istediği gibi at oynatıyor.

bu iş kavgasız gürültüsüz çözülmez.

en kötü eşin kaynının ağzının ortasına bir tane çaksın. söz ile uslanmayanın hakkı dayaktır.

meraba arkadaslar ben kaynanamla beraber oturuyorum 3 tane bekar kaynım var evde benim sorunum şu bi yere gezmeye gitsem yada babamlara gitmek istesem kaynım hemen atılıyo ortaya benden izin aldın mı diye hep susuyordum ama dün gürümcemle gezmeye gittik ben eşimi arayıp görümcemle gidecegimizi söyledim o da tamam dedi aksam işten geldiklerinde ise baktım kaynım görümceme kızıyo kimden izin aldın diye abisinden izin aldıgını ögrenince bu sefer de bana sen benden izin aldın mı diye soruyo gercekten beni cok sıkıyo artık sinirlendim eşim de artık bu konuda cok rahatsız eşimde bana diyo sen onun cevabını ver ben versem tartışma cıkar diyo söylüyorumda senden izin almak zorun da degilim cok acayip bı insan evlensede kurtulsam:14::14:

sorunlu mu bu kaynınız acaba??? eşin de kavga etsin yanii, sen ufak bişey desen kavga kopar. eşine ne hakla bunu dedirtiyor ki eşin de!!!

ay ne sinir bozucu ya....bizde eşimle kayınvaldmlere gittiğmizde evli olmasına rağmen kaynım ikimizede karışırdı şuraya gidecez deek napacaksınız derdi baktım bikaç kere üsteledi eşimde ses çıkarmadı hadi gidelim deyip bildiğimi okudum onun eşi yani eltim eşimin yanında sigara içerdi ama eşim kaynımın yanında sigara içmemi istemezdi bende eşime dedim bu saygı mı şimdi? bende yaktım içtim kayınvaldmde bana içiyosan iç ama ayıp kaynının yanında olmaz dedi.bende bu saygı değildir dedim ve bildiğimi okudum.şimdi bana karşı çok mesafelidir,çekinir.tavrını sen koy canım erkekler pek yapamıoyor

Kaynın senden çok çok büyük değil ki cevap vermekten çekinesin.Bence ne olursa olsun sanane eşim biliyor nereye gitceğimi de,bekle bakalım ne diyo.Ne derse ona göre cevap verirsin sende.Olurda kavga büyüdümü bırak büyüsün.Senin suçun yok günahın yok.Hem belki bu vesileyle ayrı ev tutarsınız belli mi olur....

meraba arkadaslar ben kaynanamla beraber oturuyorum 3 tane bekar kaynım var evde benim sorunum şu bi yere gezmeye gitsem yada babamlara gitmek istesem kaynım hemen atılıyo ortaya benden izin aldın mı diye hep susuyordum ama dün gürümcemle gezmeye gittik ben eşimi arayıp görümcemle gidecegimizi söyledim o da tamam dedi aksam işten geldiklerinde ise baktım kaynım görümceme kızıyo kimden izin aldın diye abisinden izin aldıgını ögrenince bu sefer de bana sen benden izin aldın mı diye soruyo gercekten beni cok sıkıyo artık sinirlendim eşim de artık bu konuda cok rahatsız eşimde bana diyo sen onun cevabını ver ben versem tartışma cıkar diyo söylüyorumda senden izin almak zorun da degilim cok acayip bı insan evlensede kurtulsam:14::14:

ayni evde o kadar insan yasanirda herseyin suyu cikar
kendinize ayri ev tutarsaniz basiniz agrimaz
3 tane bekar kayinlada nasil rahat ediyorsunuz evde hayret valla
bunu bilerekmi evlendiniz süpriz mi oldu
kusura bakmayin ama daha cok cekersiniz

tartışarak hiç seviyeni düşürme bu tip insanlar yüzünden...duymamazlıktan gel..bildiğini oku..
VE MESAFELİ DAVRAN..MUHATTAP OLMA...ONA KARŞI SURATIN BEŞ KARIŞ OLSUN..

AYRICA BURDA EN BÜYÜK HATA EŞİNİN..

kaynın seni karısı gibi sahiplenmiş bu ne böyle ? bu işte bir terslik var. ayrıca evde üç tane erkek kardeşim olsa ben evlendiğim kadını o eve getirmem. evin içinde oturuşuna kalkışına kıyafetine dikkat edicen sürekli bunları düşünmesi lazım. ev sığınaktır, yuvadır eziyet çekip rahat edemeyeceğin bir yer değildir. eşinle konuşup ayrı eve çıkamaz mısınız?

Eşine kzarım bu noktada..
"Ne demek sen tersle ben cevap verirsem tartışma çıkar?"
Seni öne sürüyor kendi kardeşiyle güllük gülistanlık olan sana oluyor..
Pekala kardeşine diyebilir "ben eşime gerektiğinde izin veririm senin sıkmana gerek yok" diye..

böyle insanlara sinir oluyorum yaa sinirlilik adı altında her dediklerini yaptırmak istiyolar
evlendikten sonra eşlerinede höttt diyemiyolar

Back
X