- 27 Temmuz 2012
- 2.925
- 2.751
- 133
- Konu Sahibi PembeHelvam
-
yok daha neler ya demi. eltim hamile ben çok seviniyorum. ben 2 senelik evliyim bebeğim yok.az önce birisinden telefon aldım. kaynım diyormuş ki : seheryelieser bizim bebeğimiz olmasını çekemiyorlar kıskanıyorlar demiş. halbuki ben çok seviniyorum. sağlıkla doğmasını istiyorum. eltimin önceki düşük yapışında hep peşinde koşturmuştum ya şimdi yaptıklarına inanamıyorum sinir olmak elde değil. kaynanamı aradım böle böle dedim oğlun bana böyle diyormuş dedim. sağolsun canım annem beni yatıştırdı , kaynanamla kaderimiz o kadar benziyor ki. bana hep derki sana bakınca kendi gençliğimi kendi evliliğimi görüyorum der. benim çektiklerimi aynen oda çekmişte. neyse ben bu kaynıma ne diyim napim şimdi kızlar
sen bişi yapma eşin yapsın
Önce eşinizle konuşun, sonrada eşinizin onayını alarak kaynınızı arayın, eger arattırmazsada eşiniz arayıp konuşsun. ortalarda böyle böle konuşuyormuşsun ayıp değil mi diye.
bence herşeyden daha önemli bi soru var. Böyle düşünmesine sebep olan ne ??
Seni incitmeye mi çalışıyor ? Yoksa başka şeyler vardı da bunu mu söyledi?
Eltinin gazıdır bence bu.
Niye kaynınız durup duruken bu fikre kapılsın ki
Alın bir pasta tebriğe gidin.
Mahçup olsunlar , sonra gereken mesafeyi koyarsınız ama takmanızade gerek yok.
O zaman biraz mesafeli dur bakalım. Eşine de anlat durumu.
Öncelikle eşine durumu anlat o çözsün. Sen hiç muhattap olup,çirkinleşme. Zamanı gelince yaptıklarından utanırlar.
eşiniz ve kardeşi geçinemiyorsa durumdan rahatsızlık duyduğunuzu ve kaynınızla bunu konuşmak istediğinizi söyleyin eşinize, ki haberi olsun. sonrasında da böyle böyle demişsin ayıp değil mi tarzında değil de ben böyle birşey duydum ve çok kırıldım, sizin kadar biz de heyecanla bekliyoruz bebeği destek olduğumuzu da en başından söyledik ama bu tavırlarımız yanlış anlaşıldıysa ve size bunları düşündürdüyse çok yazık deyip duyduğunuzu ve incindiğinizi ifade edin. biraz da mesafe koymakta fayda var geri çekilince anlarlar yanlışlarını.
yok daha neler ya demi. eltim hamile ben çok seviniyorum. ben 2 senelik evliyim bebeğim yok.az önce birisinden telefon aldım. kaynım diyormuş ki : seheryelieser bizim bebeğimiz olmasını çekemiyorlar kıskanıyorlar demiş. halbuki ben çok seviniyorum. sağlıkla doğmasını istiyorum. eltimin önceki düşük yapışında hep peşinde koşturmuştum ya şimdi yaptıklarına inanamıyorum sinir olmak elde değil. kaynanamı aradım böle böle dedim oğlun bana böyle diyormuş dedim. sağolsun canım annem beni yatıştırdı , kaynanamla kaderimiz o kadar benziyor ki. bana hep derki sana bakınca kendi gençliğimi kendi evliliğimi görüyorum der. benim çektiklerimi aynen oda çekmişte. neyse ben bu kaynıma ne diyim napim şimdi kızlar
Kaynanan senin yanında, eşin senin yanında .
Boş ver eltini ve kaynını .
Onlar ona inanmak istemislerdir yani sizin yok onlarin olacak ya buyuk basari gostermisler kiskanmaniz gerekir diye dusunmuslerdir.bosverin gitsin!
Allah size sabır onlara da akıl fikir versin inşallah söylicek başka söz bulamıyorum
niye böyleler anlamıyorum benim eşimin aileside eltimin çocuğuyla ilgilenmiyorum diye laf ediyorlar kendi yeğenimle ilgilendiğim gibi ilgilenip sevecekmişim dahası bunları yapmak zorundaymışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?