Kaynımın Çocuğunu Taşımalı Mıyım ?

Arkadaşlar öncelikle merhaba :14:
Ne olur bana bir akıl verin:43:
2 yıllık evliyim ve dün eşimin 14 yaşında geçirdiği bir kaza nedeniyle asla çocugunun olmayacağını öğrendim.:43::43:
Bugüne kadar ben hep çocuk isteyen o ise çeşitli bahanelerle erteleyen taraftı.
Ama herşey su yüzüne çıktı :43::43:

Dün eşimle ciddi anlamda çocuk sahibi olma isteğimi başbaşa konuşacağımızı zannederken kapı çaldı ve kayınvalidem geldi.
Şaşırdım ama bozuntuya da vermedim.:44:
Meğer konudan haberdarmış. Ve başladı anlatmaya :43::43:

Eşim 3 kardeş ve eşim 3 kardeşin en küçüğü.
Ortanca abi evli ve 2 çocugu var.
Büyük abi bekar.

Benim ise derdim büyük.:43:
Dün eşimin çocugunun olmayacağını öğrenmem yetmezmiş gibi birde kayınvalidemin teklifiyle altüst oldum. :44:

Bana Eylül ayı için Kıbrısta organizasyonun yapıldığını ve ben istersem büyük abi'den alınacak spermlerin bana nakledileceğini söyledi.
:44::44::44: ne düşüneceğimi bilemiyorum.

baştan çok kızdım ama bugün daha mantıklı düşünmeye çalışıyorum :50:

ne olur bana fikir verin:43:

çok çok özür dilerim:17: acınızı vede ne kadar zor bidurum:2: allahım yar yardımcın olsun:6: ama dedigim gibi çok çok özürdilerim ama böyle birşey teklifi bile insanı ............:53::53::53::53::53::53:.........ya ne yazacagımı bilemedim sadece konunuzu okuyunca yok artık dedim:53::53::53::53: hanım anneniz böle birşeyi nasıl der:53::53::53:
size :20:
benim halamında çoçugu olamazdı ve kız kardeşinin kızını aldı yanına büyüttü böle bir şey olsa neyse ama yok spermi sana verilecek :53::53::53::53::53:ben olsam öyle birşeyi asla kabul edemem:19::19::19::19::20::20::20::20::20:

Arkadaşlar bence konu yalan değil ama o kdr üzüldüki böyle çevirmeye çalıştı..

neyse biz ona sevgilerimizi iletelim değl mi onun derdi ztn fazlasıyla kendine yetiyor..

Ne derdi canım ya Allah Allah..

Allah vermemiş, çok istiyorsa boşansın başka adamdan yapsın bir tane bebek.. Kaynının spermini alıp almamayı düşünmek dert mi oldu şimdi?

ŞİMDİİİİ.............
GELELİM SAADETE....

Öncelikle özür dileyerek başlıyorum:18:

Zira böyle birşey olmamakla beraber bu anlatılanlar, yeni sezonda reyting ölçümlerine giren büyük kanalların birinde, yayına girecek olan TV de izleyeceğimiz dizinin senaryosudur.

Ön tanıtım ya da ufak çaplı bir izleyici kitle ölçümü denilebilir :51:

Tekrar özür dilerken bir yandan da senaryomun tutacağını test edip onayladığım için mutluluk duyuyorum:16:

Kızacaksınız biliyorum ama kızarken biraz insaflı davranmanızı istiyorum.:44:

Araştırma yapıyorum, kitle ölçümü vs. diyerek konu açsaydınız, böyle bir senaryo yazılsa tutar mı tutmaz mı deseydiniz de, emek ve zaman harcayan üyelerimize ayıp etmiş olmasaydınız.

Biraz insaflı davranıyoruz, sizi birkaç gün izne çıkarıyoruz...

Back
X