- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.232
- 498
- Konu Sahibi witch hunt
Insanlar ne kadar konusabıler kı?varsın konussunlar sen kendını ve yasadıklarını ve kazandıklarını bıldıkten sonra.senı ne gaza getırmek ne de demoralıze etmek ıstıyorum keza mantıgın yerınde bılıyorsun bunları.arada bu kadar mesafe olması bu kadar zaman cercevesınde bır kere lehınıze degıl.su durumda hem yalnızlıga hem de duygusal boslugun yaratacagı seylere cok acık esın.en dayanıklı erkek ıcın bıle boyle.olabılır emın ol.sonra cevresel gazlar kaynın sekıl a ornek bır olsun.gerı donersen evını kurtarabılırsın belkı bır xocugun olur kısa zamanda yasamadıklarını yasarsın.donmeZsen kopar mısınız kesın?elbette hayır ama yıne de uzaklık zor ve kotu. Benım ıcım donmenden yana.hakkında gercekten hayırlısının olmasını dılıyorum.İçimden aynen dediğin geçiyor ..Ama yapamadı döndü dedittirmek istemiyorum ..Kimse ne yaşadığımı bilmez atıp tutarlar artık ,beceremedi ,o kadar para boşuna gitti zart zurt uğraşamam ..Ama bu da çok sağlıksız oluyor ..Akılsız ,deli ,manyak ta olsa 8 sene var aynı yastığa başkoyulan ve ben alışmışım![]()