• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynımın densizliği ...

Yeni Azeri eşi "benimkini kabul etmemiş, senin eskinlen arkadaş olmuş" diye trip atıp kavga çıkararak adamı doldurduysa belki, o da gelip size çatmış gibi geldi bana.
Tabii bu hadsizliğine bahane değil, karışamaz.
Ama en ufak durumda istediği olmayınca hemen belden aşağı vurmuş olması bence daha sinir bozucu.
Ne gada eziksin deyin bi ara kendisine benim yerime. ehe :KK14:

Haha söylerim karşılaşmamızda hayır huyumu suyumu da bilir aslında ..Çünkü bu kadınla adı çıkmaya başladığında birbirimize girmiştik sen ne biçim adamsın ya aynaya bak gitte dedim ..Eşim de sen karışma demişti bana Of Allah ım nasıl bir aile bu ?? Neymiş o onun kendi hayatıymış biz karışamaz mışız ...Koskoca adamı dövecekmiymişiz ..

Cevaplari yapistirmakla iyi yapmissin , Bosandi diye sende kadindan selami kesmek zorunda degilsin .

Ayrica bu onu ilgilendirmez , o onlarin sorunu ..
Iki iliskide anlasamamis hatta adamlik etmemis ve aldatmis diye , herkes kadinla selami kesecekmi alla alla..

Bu erkeklerin beyni nasil calisiyor hayret.

Kendi haline bakmıyor bi de yarışıyor benimle ..Kv dedim onun sıfatı ne ki bana gelip anlatıyorsun nikahı var mı onun yok ,o zaman benim için metrestir ..Bir metresin lafını da dikkate alamam hiç kimse kusura bakmasınyani :) İnsan onuru için yaşar o da yoksa ben napim at kendini yani ..
Toplumun bariz kuralları vardır, ve bu kurallara uymamayı seçtiyse, dışlanmayı da peşinen kabul etmiş demektir.
O yüzden hiç şimdi yaygara yapmaya hakkı yok, evli adama kaçan ahlaksız, düşük kadındır ve ona göre muamele görür.
Adamın yuvasını dağıtırken, çocuğunu falan düşünmüş müydü hiç, şimdi hiç ayıp, yakışık alan almayan hareketleri belirtmeye, hele de şikayet etmeye hiç kalkmasın.
Bazı kadınları hiç anlamıyorum zaten, bu kadar herif delisi olmayın ya! Sanki erkek kalmadı da, evli erkeğe yapışıyorsunuz gidip, kocasızlıktan kimse ölmemiş yani. Aşkmış, aşkınıza edeyim e mi! Tövbe tövbe...

Kayınvalideyi dinleyen kim herkes söyledi ama adam kabul etmedi ..Ben çocuğunu başka bir kadın için terkeden adama adam demem hiç kusura bakmasın .Biz hayvan değiliz sadece güdülerimizle yaşayalım ..Allah akıl ,fikir,beyin bir de vidan vermiş :KK66:
Çok haklısın canım, çok iyi demişsin ağzına sağlık ben olsam bende bakmazdım o kadının yüzüne..kaynında adam değilmiş zaten rezil herif..

Cevaplari yapistirmakla iyi yapmissin , Bosandi diye sende kadindan selami kesmek zorunda degilsin .

Ayrica bu onu ilgilendirmez , o onlarin sorunu ..
Iki iliskide anlasamamis hatta adamlik etmemis ve aldatmis diye , herkes kadinla selami kesecekmi alla alla..

Bu erkeklerin beyni nasil calisiyor hayret.

Boşanmadı bile ,kadınla evliyken gitti başkasıyla yaşamaya başladı ...

Toplumun bariz kuralları vardır, ve bu kurallara uymamayı seçtiyse, dışlanmayı da peşinen kabul etmiş demektir.
O yüzden hiç şimdi yaygara yapmaya hakkı yok, evli adama kaçan ahlaksız, düşük kadındır ve ona göre muamele görür.
Adamın yuvasını dağıtırken, çocuğunu falan düşünmüş müydü hiç, şimdi hiç ayıp, yakışık alan almayan hareketleri belirtmeye, hele de şikayet etmeye hiç kalkmasın.
Bazı kadınları hiç anlamıyorum zaten, bu kadar herif delisi olmayın ya! Sanki erkek kalmadı da, evli erkeğe yapışıyorsunuz gidip, kocasızlıktan kimse ölmemiş yani. Aşkmış, aşkınıza edeyim e mi! Tövbe tövbe...

Bir de kadın 25 yaşında bizim aygır 42 ..Kadın bekar ..Ölüyomuydun da gittin koca adama tövbe tövbeeee ..

Igrenc herif , bide utanmadan hala konusuyor ...

Sorma bir de o kadınla küçücük yerde el ele dolaşıyorlar ,yerin dibine giriyorum resmen duyduğumda ..Oçocuğun ne günahı vardı ? Bundan hevesi geçince hooooppp başkasına kaycak ,,

merhabalaaaaarrrrr...En Büyük KK.Benim bir kaynım var şu an 3 .ye evli ancak ikincisinden boşanamadığı için üçüncüyle molla nikahıyla evli ..Molla diyorum çünkü kadın azeri ..:KK1:
Neyse ikinci eltimi severim zaten kadın ne olduğunu anlamadan aldatıldı ,çocuğuyla kalakaldı ..o_OBu kadıncağız bana facebooktan arkadaşlık daveti yollamış bende kabul ettim bir kaç hafta önce ..
kaynımdan böyle bir mesaj geldi ...:KK47:

witch neden kabul ediyorsun o kadının arkadaşlığını ...
ben :Neden kabul etmeyeceğim ..Davet yollamış bende kabul ettim..
kaynım :Ben istemiyorum..
ben :Valla ben istiyorum ,buna da yalnız ben karar veririm..
kaynım :Şimdiki eşiminkini neden kabul etmedin o zaman ?
ben .Onu da istemediğim için kabul etmedim..Yani yine kendim karar verdim anlayacağın.
kaynım :Bende siliyorum o zaman seni ..
ben :Bana 50 kere davet yolladığın için en sonunda kabul ettim..Ama silmek istiyorsan sen bilirsin ..İyi akşamlar .
kaynım :Kocan çok iyi yapıyor sana ..Sen bu kafayla gidersen daha çooook üzülürsün ...Aile olucam diye daha çookkk ağlarsın ..
Ben :Bunu 3 eş değiştiren ama yine de dikiş tutturamayan sen söylüyorsan eğer kusura bakma dikkate alamam..Ayrıca senin kardeşin bulunmaz hint kumaşı olmadığına göre gittiği kadar gider gidemediği yerde kopar ..Şimdi sen kendi işine bak ..:KK14:

O kadar sinirlendim ki söylediği laflara aslında ona da sinirlenmedim ..Gidip koştura koştura yetiştiren eşime kızdım ..Yani ben anlatmıyorum kimseye hiçbir şey (sizler hariç) o gitmiş anlatıyor ..
Ben şimdi ne yapayım ..:110:

EDİT :Son durum şöyle bilenler için 5 gündür konuşmuyoruz ..Hala aramıyor ,sormuyor eşim ..:KK14::KK14:

Sevgili witchhunt.
Oncelikle sen baska rumuz kullanirken seni fake hesap kullaniyorsun sandigim icin ozur dilerim.
Ikincisi de kaynin pisligin tekiymis.
Esin e de Allah akil fikir versin.
Sen de umarim bir an once donersin Turkiye ye ve islerini haline yoluna koyarsin.
Bilirim gurbet zordur, ama sana sunu tavsiye ederim.
Kocan arayip sormuyorsa bosver sen de arayip sorma.

Sunu unutma, bazen kadin cirpinir duru iliskide bazi seyleri duzelticem diye.
O zaman erkek inad eder.
Ama artik bosver kendi isine bak.
O zaman anlar iste ne yapmasi gerektigini.
Hala da anlamiyorsa, zaten gencsin, cocugun da yok o kendi yoluna sen kendi yoluna gidersin.
Uzulucek olanin ben esin olduguna inaniyorum sen deyil.

Neredeyse babası yaşında adamla ne işi olur ya? Koca dediğin de bal şeker değil, evlilik de güllük gülistanlık değil nedir bu acele, herif düşkünlüğü?

Merak etme tadını aldı ..Dayak falan yiyomuş duyduğuma göre ,ne bekliyoduysa ;)

Sevgili witchhunt.
Oncelikle sen baska rumuz kullanirken seni fake hesap kullaniyorsun sandigim icin ozur dilerim.
Ikincisi de kaynin pisligin tekiymis.
Esin e de Allah akil fikir versin.
Sen de umarim bir an once donersin Turkiye ye ve islerini haline yoluna koyarsin.
Bilirim gurbet zordur, ama sana sunu tavsiye ederim.
Kocan arayip sormuyorsa bosver sen de arayip sorma.

Sunu unutma, bazen kadin cirpinir duru iliskide bazi seyleri duzelticem diye.
O zaman erkek inad eder.
Ama artik bosver kendi isine bak.
O zaman anlar iste ne yapmasi gerektigini.
Hala da anlamiyorsa, zaten gencsin, cocugun da yok o kendi yoluna sen kendi yoluna gidersin.
Uzulucek olanin ben esin olduguna inaniyorum sen deyil.

aaa yok estagfurullah ..Diğer nick benim kendi gerçek adım olduğu için değiştirdim aman neme lazım :) Aramıyorum ama içim içimi yiyo tabi :( Yalnız dediğiniz gibi aramayacağım ..Benim de artık yorulduğumu anlasın ...Gerçekten yoruldum çünkü ..

aaa yok estagfurullah ..Diğer nick benim kendi gerçek adım olduğu için değiştirdim aman neme lazım :) Aramıyorum ama içim içimi yiyo tabi :KK43: Yalnız dediğiniz gibi aramayacağım ..Benim de artık yorulduğumu anlasın ...Gerçekten yoruldum çünkü ..

Yer tabi icin.
Ama emin ol. Bu tur seyleri ben de yasadim.
Esim hic konusmaz bir sorun oldugunda cildirtir beni.
Zamanla ogreniyor iste insan.
Sallamadin mi senden deyerlisi olmaz.
Bosver o seni dusunsun.
Simarik herif.

merhabalaaaaarrrrr...En Büyük KK.Benim bir kaynım var şu an 3 .ye evli ancak ikincisinden boşanamadığı için üçüncüyle molla nikahıyla evli ..Molla diyorum çünkü kadın azeri ..:KK1:
Neyse ikinci eltimi severim zaten kadın ne olduğunu anlamadan aldatıldı ,çocuğuyla kalakaldı ..o_OBu kadıncağız bana facebooktan arkadaşlık daveti yollamış bende kabul ettim bir kaç hafta önce ..
kaynımdan böyle bir mesaj geldi ...:KK47:

witch neden kabul ediyorsun o kadının arkadaşlığını ...
ben :Neden kabul etmeyeceğim ..Davet yollamış bende kabul ettim..
kaynım :Ben istemiyorum..
ben :Valla ben istiyorum ,buna da yalnız ben karar veririm..
kaynım :Şimdiki eşiminkini neden kabul etmedin o zaman ?
ben .Onu da istemediğim için kabul etmedim..Yani yine kendim karar verdim anlayacağın.
kaynım :Bende siliyorum o zaman seni ..
ben :Bana 50 kere davet yolladığın için en sonunda kabul ettim..Ama silmek istiyorsan sen bilirsin ..İyi akşamlar .
kaynım :Kocan çok iyi yapıyor sana ..Sen bu kafayla gidersen daha çooook üzülürsün ...Aile olucam diye daha çookkk ağlarsın ..
Ben :Bunu 3 eş değiştiren ama yine de dikiş tutturamayan sen söylüyorsan eğer kusura bakma dikkate alamam..Ayrıca senin kardeşin bulunmaz hint kumaşı olmadığına göre gittiği kadar gider gidemediği yerde kopar ..Şimdi sen kendi işine bak ..:KK14:

O kadar sinirlendim ki söylediği laflara aslında ona da sinirlenmedim ..Gidip koştura koştura yetiştiren eşime kızdım ..Yani ben anlatmıyorum kimseye hiçbir şey (sizler hariç) o gitmiş anlatıyor ..
Ben şimdi ne yapayım ..:110:

EDİT :Son durum şöyle bilenler için 5 gündür konuşmuyoruz ..Hala aramıyor ,sormuyor eşim ..:KK14::KK14:
Sendekı oz guvene bır kes daha hayran kaldım.kendın olabıldıgın ıcın tebrık edıyorum senı.baskası ıcın yasamadıgın ıcın ayrıca.kaynını bos ver zaten gereksız bır ınsanmıs hayatında goruntu kırlılıgı yapmıs bıle dıyebılırız sımdıye kadar.ama ben esıne takılı kaldım.aramamasının su fb dekı olayla da baglantısı olabılır.sen gecekten ıyı yureklı cesur bır kızsın.uzulmenı ıstemem ama bu cın macerası benım ıcıme sınmıyorrrrrrr

Back
X