• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KAYNIMIN DUGUNU BIZE DERT OLDU

Okadar sey yazdim dediginiz ne?
Konu disi yorum mu yapmisim?
Konunuzda deyindiginiz noktalara kisa kisa cvp verdim kendi dusuncelerimi belirttim..

Hosunuza gitmeyen belli ki ilk paragrafta yazdigim.. Kisacasi empati yapmanizi onerdim..
Hayret bir sey kavga etmeye ne meraklisiniz hemen insanlarin ustune atliyorsunuz..

İnsanoglu ne garip hic kendi hatasini gormez..
Estagfurullah efendim siz daha harikasiniz..
Selametle...
bebeğini yeni kaybetmiş canım empatik olamayabilir..benimde başıma gelmişti yeni evlendiğimde:(

bebeğini yeni kaybetmiş canım empatik olamayabilir..benimde başıma gelmişti yeni evlendiğimde:KK43:
Allah bir daha yasatmaz insAllah canim:KK60:
İsteyen herkesede nasip eder İNSALLAH..
Yani bende uzuldum okuyunca ama sakin bir sekilde kendi kardesi olsaydi diye ornek vermek istedim sadece..
Yani boyle igneleyici bir yoruma gerek yoktu harikasiniz fln..:KK51:

Allah bir daha yasatmaz insAllah canim:KK60:
İsteyen herkesede nasip eder İNSALLAH..
Yani bende uzuldum okuyunca ama sakin bir sekilde kendi kardesi olsaydi diye ornek vermek istedim sadece..
Yani boyle igneleyici bir yoruma gerek yoktu harikasiniz fln..:KK51:
amin,cümlemize :KK19:

Okadar sey yazdim dediginiz ne?
Konu disi yorum mu yapmisim?
Konunuzda deyindiginiz noktalara kisa kisa cvp verdim kendi dusuncelerimi belirttim..

Hosunuza gitmeyen belli ki ilk paragrafta yazdigim.. Kisacasi empati yapmanizi onerdim..
Hayret bir sey kavga etmeye ne meraklisiniz hemen insanlarin ustune atliyorsunuz..

İnsanoglu ne garip hic kendi hatasini gormez..
Estagfurullah efendim siz daha harikasiniz..
Selametle...
Kavgaci bir tip asla degilim

bebeğini yeni kaybetmiş canım empatik olamayabilir..benimde başıma gelmişti yeni evlendiğimde:KK43:

Canim 3 yil sonunda mucize bisekilde olmustu ve kalpi durdu 2 gun once kurtaj oldum ve bu olay oldu yanlizim nediyecegimi bilemiyorum inan aglayamiyorum bile depresyona girdim bide dugun olayi cikti basima esiminden bir gun bile yanliz kalmak istmyrm inanin yikima ugradim.
hani gidip beni birakmasi ayrilmamiz ayri kalmamiz yine bir yikim sen git diyorum gitmiyor. Bende bilemiyorum yani inanin kardesim olsada gitmezdim..

Esinin kardesi sonucta, dugune gitmesj gerekiyor ...

ama esinde sensiz gitmek istemiyor , yani gitsen olmaz , gitnezsen olmaz...

Bence şu an acinizdan olaya objektif bakmadığını düşünüyorum. aciniz çok taze Allah bir daha yaşatmasın inşallah .
Eğer gitmek istemiyorsanız esinizde sizi bırakıp gitmek istemiyor madem gitmeyin. Açın telefon uygun dille gelemeyeceginizi söyleyin kendinizi bu halde daha fazla yipratmayin.

Ayyy kiz suan guluyorum allah iyiligini versin ben konusurken kaynanmla hele inatlasirken sanki kalpim yaniyor gibi oluyor beceremiyorum bide esim boswer konusma der.cahille cahil olma der ama o dili iste benimle olmuyor..

Seninde canım :)
Amaan bırak onun ki yansın
Eşin varken konuşma o yokken konuş
Eşim varken konuşunca kocamı öpüyorum bol bol
Daha çok kuduruyo :)

Merhaba kizlar ben 2 aylik gebeydim kaynim 15 gun sonra dugun yapacakti ve gcn hafta bebegimin kalpinin durdugunu ogrendim .cok yikildim ama bunada sukur diyerekten toparladim neyse konuma gelelim.
biz yurtdisindayiz 6 aydir benim ziyaretci vizemle suudi arabistana geldim...
kaynimin dugununu yapacakmis ben ohhhh gebeyim gidemem diyorduk.kurtuldum dugunden dedim.ama olmadi bugun kaynanam aradi..gecmis olsun dedi.iste uzulmus filan gelin dugune diyede soylendi.
ama bizim bir gitmeme istegimiz benim evim daha oluyor kaynanamlarin evi kucuk gorumcemler cocuklari geliyor.kaynim filan cok sıkışıyoruz bende rahat olamiyorum bir de kaynanamla hic iyi gecinemiyoruz dili yuzunden cok konusur. Gidersem yurt disina geri donemiyecem ziyaretci vizeyle gelmistim cunku hakkimi bitirmis oluyorum..
esim sen nasil istersen diyor gitmek istersen gideriz istemessen kaliriz diyoruz ama esimin ailesinden son dugun kizlar akil verin ben ortada kalcm sonunda ...esim yurt disina geri donecek..
mühim olan sensin eşin değil daha da eşinin yanına gitme hakkın yoksa ne derlerse desinler gitme,eşin yurt dışında yalnız ne yapacak kafayı yersin valla...kaynanan daha da söylenirse oğlunun buralarda yalnız mı kalmasını istiyorsun gelmeme sebebimi biliyorsun neden zorluyorsun de geç..kocanla aran uzaklıktan bozulacağına kaynananla bozulsun.

Eğer vizem iptal olacaksa ve eşimden ayrı kalacaksam tabikide gitmezdim.
Bunu güzel dille kayınvalidenize anlatın.anlarsa ne ala,anlamssada kendisi bilir :)
kaynımın düğünü için eşimdende ayrı kalamam kimse kusura bakmasın.

mühim olan sensin eşin değil daha da eşinin yanına gitme hakkın yoksa ne derlerse desinler gitme,eşin yurt dışında yalnız ne yapacak kafayı yersin valla...kaynanan daha da söylenirse oğlunun buralarda yalnız mı kalmasını istiyorsun gelmeme sebebimi biliyorsun neden zorluyorsun de geç..kocanla aran uzaklıktan bozulacağına kaynananla bozulsun.
Ne guzel dedin cNim esimde oyle dyr gtmycz sanirim ama ya coook israr ederlerse off yaa

Eğer vizem iptal olacaksa ve eşimden ayrı kalacaksam tabikide gitmezdim.
Bunu güzel dille kayınvalidenize anlatın.anlarsa ne ala,anlamssada kendisi bilir :)
kaynımın düğünü için eşimdende ayrı kalamam kimse kusura bakmasın.
Aynn canim vizem iptal olacak artk gitmemeyi dusunuyoruz bakalim

canım bu arada kasık ağrıların ve lekelenmelerin varken yazışmıştık senle sonun ben gibi olmuş geçmiş olsun rabbim hayırlı zamanda hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip etsin
Ne guzel dedin cNim esimde oyle dyr gtmycz sanirim ama ya coook israr ederlerse off yaa

Siz gitmeyin haklısınız da

Çocuk doğurma sorumluluğu alacak kadar büyüksünüz de 3 gün yalnız kalacak kadar değil misiniz?

16 yaşında çocuk kalır 3 gün yalnız.

Ne demek kimde kalacağım?

Back
X