- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.077
- 498
- 47
- Konu Sahibi yuvarlaginkoseleri
-
ben birkaç tanesini ayırdım..dediğin gibi anısı olanlar ve çok yakıştırdıklarım..
bi de bunları muhafaza edicek yer derdi var..küçük gelen giysileri saklamaktan şu anda giydiklerine yer kalmıyor..
baza, dolap her yer doluyor..stokla stokla nereye kadar..
örn.yaz sezonundan çıkınca hemen küçülenleri ayırıyorum,çorapları bile, eskimiyor çünkü..
kuzene ,annemin bir komşusuna,hatta en çok ta ,çiçek satan roman hatunlara götürüp veriyorum,daha iyi...
Arkadaşlar hemen konuya gireyim,benim üç buçuk aylık Kizim var,eltimde hamile.onunda kızı olacak.allah a şükür Kizim icin her şeyin en Guzel ve kalitelisini almaya çalışıyorum.ama kaynim
birkaç kere sizinkinin bizden önce olması çok işimize yaradı .biz bu eşyalara kıyafetlere bu kadar para vermezdik diyorlar.bazı kıyafetleri gördükçe aman bunu bize ayır diyor.şimdilik gülüp geçiştiriyorum.ama ben vermek zorunda miyim ya,saklamak ilerde kızıma vermek istiyorum,oyuncak bebeklerini giydirsin istiyorum,belki bir Kizim daha olacak,tabii vereceğim şeyler de olacak,ama ılla ona vermek zorunda miyim böyle emrivaki yaptikca hiçbir sey veresim gelmiyor
Arkadaşlar hemen konuya gireyim,benim üç buçuk aylık Kizim var,eltimde hamile.onunda kızı olacak.allah a şükür Kizim icin her şeyin en Guzel ve kalitelisini almaya çalışıyorum.ama kaynim
birkaç kere sizinkinin bizden önce olması çok işimize yaradı .biz bu eşyalara kıyafetlere bu kadar para vermezdik diyorlar.bazı kıyafetleri gördükçe aman bunu bize ayır diyor.şimdilik gülüp geçiştiriyorum.ama ben vermek zorunda miyim ya,saklamak ilerde kızıma vermek istiyorum,oyuncak bebeklerini giydirsin istiyorum,belki bir Kizim daha olacak,tabii vereceğim şeyler de olacak,ama ılla ona vermek zorunda miyim böyle emrivaki yaptikca hiçbir sey veresim gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?