Kaynımın nişan atma olayı

Neden kadının olsun ben onu anlamıyorum işte. Neden milletin aldığı altınlar ayrılınca kadına kalıyor? Niye hak oluyor? Amaaaan. Bir ömür mutlu olsun kardeşiniz.
Aynen, çok doğru söylüyorsunuz.
Amin.Allah Razı Olsun.Güzel dileklerinizden dolayı

Nişanı erkek atarsa kızda kalıyor altınlar bazı yörelerde
Eger kiz bozarsa hepsini iade etmek zorunda
Bir de bildigim,aldığı ayakkabi,parfum krem gibi seyleri geri vermiyor ama altinlari yuzuge kadar iade etmek zorunda diye biliyorum
Yani mahkemeye versin. Delilleri de silmesin.
Ne cirkef aileye düşmüş kaynın da. Allah yardımcısı olsun.
Yalniz evlilik olsaydı kadının hakkıydı nisanda verilir ama

Benim kuzenim de nişan atmıştı ve haklıydı. Kız tarafı o kadar çirkefti ki anlatamam. Hatta bigün yengemin bahçesini talan etmiş, ortancalarını, çiceklerini bahcede ne varsa sökmüş, duvarlarına da ağır söxler yaxmışlardı.

Yengem söz de ve nişanda o kadar çok şey takmış ve almıştı ki, yaklaşık 50.000 tl ama bir çöp bile almadı alamadı geriye.
Umarım fazlasıyla çıkar o kızdan!!!!

Ama şansınıxı deneyin. Bizimkiler mahkemeye gitmedi ama siz gidin.

Bunun lehinize sonuçlanması zor gibi.
Neticede elleriyle verdikleri şeyler..
Evet hoş bir durum değil ama çok zor.
Evlenme vaadiyle dolandırılan tipler bile avuçları yalamakla kalıyorlar.
Umarım geri alabilirsiniz
Evlenme vaadiyle dolandırılanlar avuçlarını mı yalıyor??? Bir yaşıma daha girdim. Dolandırılmış ya mağdur işte...

Evlenme vaadiyle dolandırılanlar avuçlarını mı yalıyor??? Bir yaşıma daha girdim. Dolandırılmış ya mağdur işte...

Paralarını geri alamadiklari için avuclarini yalamis oluyor işte.
O dolandirilanlar bile alamiyor paralarını altınlarını..
Tam olarak neresi garip geldi yazdigimin.

Avukat arkadaşlar daha iyi bilir ama benim hatırladığım nişanda alınanlar geri veriliyor diye bir Yargıtay kararı vardı...

Mahkemede çözülür ancak bence ama kaynınız lanet olsun deyip bırakacak mı dava mı açacak o kendi kararı tabi.

Siz karışmayın. Tecrübeyle sabit kötü siz olursunuz

Boş geliyor bana böyle şeyler gerçekten. Yahu bugün boşansam gitsem bana takılan takı mı hayatımı kurtaracak? Nereye kadar götürür sanki.
Aynen öyle insanın aklına ilk takı geliyorsa zaten amaç farklı burda

Of sormayın hemde ne çirkef bütün delilleri topladık hazır gelmesini bekliyoruz bir avukata gitmiştik o bile dinlerken kurtulduğuna sevin dedi

Ay çok üzüldüm keske gitselermis ya eminim ki fazlasıyla o aileden çıkacaktır

Alacam hepsini diyor çünkü çocuk daha yapılanları ödüyor düğün gibi nisan yaptırdılar bulaşık kolye bileklik küpe a dan z ye kıza çeyiz almış bide parasını verip nisanda takılan takılar var onları kaynima bile göstermemişler ne kadar takıldı bizlerim haberi yok iğneyi bile kaldırdılar ogun boynuna takmayalım diye tepsiye attırdılar kiz tarafı aldı gitti kaynım hic görmemiş bilmiyor ne kadar olduğunu

Ben de dolandırıcı cezalandırılmıyor dediniz sandım :) parasına malına el koymazlar mı ki

Bir çok kez şahit olduğum durum olduğu için öyle söyledim..
Hatta eşimin amcasının oğlu nişanlanmıştı kız tarafı megerse dolandırıcı çıktı..
Adresleri bile belli olduğu halde hiç bir ceza almadilar..
Müge Anli ya bile çok çıktı böyle magdurlar ama çözüm yine bulamadılar.

İnşallah yeni kararlar cikarda böyle tiplerde cezalarını alır..

Ayrılık acısı yaşayacakları yerde maddiyat pesine düşmeleri? Tuhaf geldi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…