- 12 Ağustos 2014
- 3.061
- 2.054
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
He yav bide köse kapmaca olayı var..onu atladım..sanki cocuk sapık..
Fazlaonemliyim cunku harikayim napabilirimAyyy bu çocuk ögrenci bi de okuyomusss siz hakkatten kendinizi fazla önemsemişsiniz genć çocuk alayla yanıtlamış sizi hay allahım daha neler görcez...
Hakikaten insanlar tuhaf ve zekâ konusunda eksiği var buradaki kadınların. Sizin ne demek istediğinizi anlatamamış olmanız elbette ki namümkün.Yok ciddi ciddi bu insanlar tuhaf. Vallah artik tam dmin oldum. Allah yardimciniz oksun kizlar bu kadar zeka.. hay massallahh...konum kapatilsin lutfen. Zira bi Allahin kulu anlamadi yazidigim seyden ne demek istdegimi
![]()
Gayet aciktim. Maalesef cok eksik insanlar ozrlliklede kadinlar tam bi cehalet abidesi. Artik soyleyecek soz bulamiyorum nutkum tutuldu. Allah akil fikir versin evde kose kapmaca oynadik lafimdan bile neler cikartmis yuksek zekalillar pesssHakikaten insanlar tuhaf ve zekâ konusunda eksiği var buradaki kadınların. Sizin ne demek istediğinizi anlatamamış olmanız elbette ki namümkün.
Üzülmeyin şekerim, zekânızın zekatıyla bile buradaki kadınlara ışık olursunuz alimallahGayet aciktim. Maalesef cok eksik insanlar ozrlliklede kadinlar tam bi cehalet abidesi. Artik soyleyecek soz bulamiyorum nutkum tutuldu. Allah akil fikir versin evde kose kapmaca oynadik lafimdan bile neler cikartmis yuksek zekalillar pesss![]()
Alti Ustu espri yapan kaynimin bende gozu oldugunu dusunmeyecek kadar zekiyim cok sukur[QUOTla235, post: 38398170, member: 272406"]Vayu cok zekisin![]()
Hi hi her gun okuyorumm grrcekten herkes asik burdaki kadinlaraÜzülmeyin şekerim, zekânızın zekatıyla bile buradaki kadınlara ışık olursunuz alimallah![]()