• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynimin patavatsizligi!

Karşılıklı laf sokmussunuz nıye bitaraflara cekıyosunki.biri bana o soruyu sırsa bende seni ozlesimde geldim derim

Yok ciddi ciddi bu insanlar tuhaf. Vallah artik tam dmin oldum. Allah yardimciniz oksun kizlar bu kadar zeka.. hay massallahh...:confused: konum kapatilsin lutfen. Zira bi Allahin kulu anlamadi yazidigim seyden ne demek istdegimi:KK28:

Uffff
evet haklısınız, dunyadaki butun erkekler size asik. Kayniniz bile.:confused:

Yok ciddi ciddi bu insanlar tuhaf. Vallah artik tam dmin oldum. Allah yardimciniz oksun kizlar bu kadar zeka.. hay massallahh...:confused: konum kapatilsin lutfen. Zira bi Allahin kulu anlamadi yazidigim seyden ne demek istdegimi:KK28:
Hakikaten insanlar tuhaf ve zekâ konusunda eksiği var buradaki kadınların. Sizin ne demek istediğinizi anlatamamış olmanız elbette ki namümkün.

hemen yanlış anlamayın sanane demek istemişseni göresim geldi seni özledim bunlar ters cevaplar

Hakikaten insanlar tuhaf ve zekâ konusunda eksiği var buradaki kadınların. Sizin ne demek istediğinizi anlatamamış olmanız elbette ki namümkün.
Gayet aciktim. Maalesef cok eksik insanlar ozrlliklede kadinlar tam bi cehalet abidesi. Artik soyleyecek soz bulamiyorum nutkum tutuldu. Allah akil fikir versin evde kose kapmaca oynadik lafimdan bile neler cikartmis yuksek zekalillar pesss:KK71:

[QUOTla235, post: 38398170, member: 272406"]Vayu cok zekisin:KK45:[/QUOTE]
Alti Ustu espri yapan kaynimin bende gozu oldugunu dusunmeyecek kadar zekiyim cok sukur:p:p:p:KK8::KK24:

Gayet aciktim. Maalesef cok eksik insanlar ozrlliklede kadinlar tam bi cehalet abidesi. Artik soyleyecek soz bulamiyorum nutkum tutuldu. Allah akil fikir versin evde kose kapmaca oynadik lafimdan bile neler cikartmis yuksek zekalillar pesss:KK71:
Üzülmeyin şekerim, zekânızın zekatıyla bile buradaki kadınlara ışık olursunuz alimallah:KK59:

Back
X