• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynimin patavatsizligi!

Bence cok kafaya takip buyutme.
Senin yerinde olsam ne demek simdi bu diye sorardim ?
Bir daha da laf sokacaksa bana usturuplu bir sekilde sokardi.

Senin yerinde olsam kucuk kaynimla bile civik olmazdim.
Yok buyutmuyorum yaa. Bugun esim telde konsuuyodu yilbasinda yine gelecegini soyleyince mevzu aklima geldi canim sikildi.. yoksa zaten 10 gun onceki olay

Yok buyutmuyorum yaa. Bugun esim telde konsuuyodu yilbasinda yine gelecegini soyleyince mevzu aklima geldi canim sikildi.. yoksa zaten 10 gun onceki olay

bosver pek muhattap olma kayninla o zaman.
Sana ne kadar iyi davranirsa saygili bir sekilde sen de oyle davran.
Edepsizlik etmis bence, laf sokacaksa edepli bir sekilde yapmali bence.
Eyer seni rahatsiz edici bir sekilde laf carparsa bir daha direk yuzles, bu nedemek oluyor simdi diye ?
Ayiptir, insan yengesine oyle demez.

Bence cok kafaya takip buyutme.
Senin yerinde olsam ne demek simdi bu diye sorardim ?
Bir daha da laf sokacaksa bana usturuplu bir sekilde sokardi.

Senin yerinde olsam kucuk kaynimla bile civik olmazdim.
Hani bazi seyler vardir yasamadan tam anlayamiyo karsidakiler. O asla laf sokmaz bana esim sokar o sokmaz cok iyi biliyorum ve zaten hissederdim laf soksa. Ortamda olmayinca farkli yorumlarin gelmesi cok normal anlatamiyorumda bende tam olarak

Hani bazi seyler vardir yasamadan tam anlayamiyo karsidakiler. O asla laf sokmaz bana esim sokar o sokmaz cok iyi biliyorum ve zaten hissederdim laf soksa. Ortamda olmayinca farkli yorumlarin gelmesi cok normal anlatamiyorumda bende tam olarak
Anladim seni, ama ister laf soksun ister baska sekilde sorsun, susmamani tavsiye ederim.
Rahatsiz oldugunu belirtecek sekilde terslemeni tavsiye ederim.
Bu nedemek simdi diye?
En azindan herkes haddini bilir, senin de kafan rahat olur.

bosver pek muhattap olma kayninla o zaman.
Sana ne kadar iyi davranirsa saygili bir sekilde sen de oyle davran.
Edepsizlik etmis bence, laf sokacaksa edepli bir sekilde yapmali bence.
Eyer seni rahatsiz edici bir sekilde laf carparsa bir daha direk yuzles, bu nedemek oluyor simdi diye ?
Ayiptir, insan yengesine oyle demez.
Ya canim soyle soyliyim sana susadim desem esim efendim diyene kadar gidip su alir gelor boyle bi cocuk yani. Onun icin laf soktugunu dusunemiyorum

benım de kaynım var o da bana karsı çok saygılıdr ama senı özledım dese cok saol bende senı özledım derım kardesım çunku farklı bişey aramam farklı bişey araman için bunu destekleyecek başka seyler de yapmıs olmalı

Bence önemli bir şey yok . Hepimiz zaman zaman söyleriz böyle . Söyleyiş tarzı da önemli tabii iğnelemek için mi yoksa espri olsun diyemi söyledi anlardınız .
Mesela siz de " tabii tabii öyledir " falan gibi birşey söyleseydiniz hafif gülerek .

Siz neden altında art niyet aradınız anlamadım size karşı bir hissi olduğunu düşünmüşsünüz resmen ama o sadece sizin dediğinize karşı laf sokmuş tabiri caizse sanane demeye getirmiş. Köşee kapmaca oynayıp kaçmanıza gerek yoktu bir de yılbaşında yine gelecek demişsinz sanki sizin için geliyor artık sık sık demeye getirmişsiniz de ne alakası var bu çocuk ailesine gelemez mi ben olsam o öyle deyince kötü niyetle demedim canım derdim ailesinin eşinizin yanında buunu diyor kimse yanlış anlamıyor bir siz anlıyorsunuz öyle anlaşılacağını bilse o niyetle dese herkesin içinde der mi.

Acaba erkek kardeşinin yanında sevgili iması yapmanız hoşuna gitmemiş olabilir mi ?

Ne var bunda anlamadım.
Büyütmüyıorsunuz, abartmıyorsunuz, kötüye yormuyorsunuz, art niyet aramıyorsunuz..Eee o zaman niye konu açtınız? Niye sıkıldınız?

Çocuk bişey dememiş, siz onun neden erken geldiğini sorgularsanız böyle bir cevap alırsınız elbette.

Kizlar esimin kardesi il disinda okuyo bi 10 gun kadar once geldi bizde kvye gittik onu gormeye. Normalde senede 2 defa gelir bi bayramda bide yaz tatilinde. Bu defa yaz tatilini beklemeden erkenden gelince bende esprisine takildim dedimki hayirdir sen boyle erken gelmezdin?? Ne dese begenirsiniz:KK35: seni ozledim:KK57::KK57::KK57: normaldede hic oyle samimi degilizdir asla saygisiz civik konusmamiz yoktur onunla. Yanimizda sadece kucuk kaynim vardi. Ortaokula gidiyo kendisi guldu o da.. canimi sikti bu uslubu. Kose kapmaca oynadim evin icinde karsilasmamak icin buz gibi oldum cunku oyle soyleyince. 3 gun once gitti ve ogrendimki yilbasinda yine geliyo. Cok canim sikildi cookk
Asĺında gelmesinin seninle hiicc ilgisi olmadığını söylemek isteemiş..yani size gelmesinin en son nedeni sizi özlemek olabilir..biraz da alımnış bence..

Kizlar esimin kardesi il disinda okuyo bi 10 gun kadar once geldi bizde kvye gittik onu gormeye. Normalde senede 2 defa gelir bi bayramda bide yaz tatilinde. Bu defa yaz tatilini beklemeden erkenden gelince bende esprisine takildim dedimki hayirdir sen boyle erken gelmezdin?? Ne dese begenirsiniz:KK35: seni ozledim:KK57::KK57::KK57: normaldede hic oyle samimi degilizdir asla saygisiz civik konusmamiz yoktur onunla. Yanimizda sadece kucuk kaynim vardi. Ortaokula gidiyo kendisi guldu o da.. canimi sikti bu uslubu. Kose kapmaca oynadim evin icinde karsilasmamak icin buz gibi oldum cunku oyle soyleyince. 3 gun once gitti ve ogrendimki yilbasinda yine geliyo. Cok canim sikildi cookk
Sen kaç yaşındasın,kaynın kaç yaşında?

Ayyy bu çocuk ögrenci bi de okuyomusss siz hakkatten kendinizi fazla önemsemişsiniz genć çocuk alayla yanıtlamış sizi hay allahım daha neler görcez...

Benim nişanlımın da 17 yaşında erkek kardeşi var; her görüştüğümüzde "Ablam, seni çok özledim" der, sarılır. Daha da bir kere rahatsız olmadım.

Siz ne anladınız, nasıl yorumladınız bu sözü ki çocuktan köşe bucak kaçtınız?

Kayniniz size gicik kapiyor, kendini begenmisliginizi bildigi icinde, ironik bi cevap vermis... Sizin bunu bukadar kafaya takacaginizida biliyordur bence ve simdi kis kis gülüyordur...:KK14:

hem samimi değiliz diyorsunuz hem de sevgili iması yapıyorsunuz.. çocuk size kibar kibar giydirmiş, sanane demek istemiş.. ortada köşe kapmaca oynanacak bir durum yok yani hoşlanmıyor sizden..

Siz art niyet niye arıyorsunuz ? Neden niye yanlış anlıyorsunuz? Sizden gıcık olmuş ve sana mı kalmış dercesine seni özledim demiş. Siz de kendinizi önemsemişsiniz. Bu düşüncenizi evden birine söylemeyin de farklı olaylar çıkmasın bari..

hem samimi değiliz diyorsunuz hem de sevgili iması yapıyorsunuz.. çocuk size kibar kibar giydirmiş, sanane demek istemiş.. ortada köşe kapmaca oynanacak bir durum yok yani hoşlanmıyor sizden..
He yav bide köse kapmaca olayı var..onu atladım..sanki cocuk sapık..

Back
X