- Konu Sahibi Prensesim_geliyor
ay yok sen gerçek değilsin
bencede.

yoksa biri dalgamı geçiyo neeee

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay yok sen gerçek değilsin
allah bu olayı yaşayan kadına yardım etsin. Inşallah kendinde ayakta duracak gücü bulur, mantıklı davranmayı başarır ve bu evliliği bitirir. O banyoda gördüğün gün kılıtleseydin ya be kardeşim kocanla kadını sonra da çağır polisi evimde eşim zina yaparken yakaladım de tutanak tuttur. Sonrada boşan paşa paşa. Ben de hamileyim ama bi tarttım gönlümü aşkımdan ölsem yıne de o adamla değil aynı yatağı aynı evi bile paylaşamam o andan sonra. Hem arkadaşım annen de yaşamış aldatılmayı senin tepkin de onunki giib mi olmalıydı susup kabullenerek ahhh ahhh. Yine çalışır bakarsın bebeğine. Hayattan korkma.
ya simdi cildircam vallahi..... hey ahali Kadinlar klubu bayanlari siz aklinizi mi kacirdiniz.. surda forumda okuyorum okuyorum yani kendime gelemiyorum, birisi 2 ci esi kabul edilir mi diye forum acar digeri esim aldatti ama gitcek yerim yok icim pisti der ama ayrilamaz evden, sen boyle burda forum acmissin ustelik kadin birakmiyo demissin... Acizlik modami oldu da haberimiz yok??? hani aldatir pisman olur bir daha yapmam fln der belki affedilir bu adamlar hem arsiz hem yuzsuz hala diger kadinlari sucluyorsunuz. Senin isin bu kadini biraksa diger bir kadini bulacak. Suc tamamen kadinda degilki boyle kadinlar heryerde var senin kocan istekli olduktan pesinden gittikten sonra kadinlar napsin? bu kadin gider baskasi gelir senin kocan aldatmaya meyilli olduktan sonra...Kendini tutmasi gereken kocan yoksa boyle kadinlar heryerde karsiniza illaki cikar.
Bosan hic durma gururun varsa... sana hastalikta bulastirir sagliginida mi dusunmuyorsun. Hatta ben senin yerinde olsam hemen gider bir aids testi yaptirirdim kimbilir kimlerle ne cevizler kirdi bebegin aidsli dogarsa gorursun o zaman anyayi konyayi... hala daha seviyorum diyorsun yuh vallla pes dogrusu
kac gundur gozume uyku girmiyor hamileyim ve o kadar berbatim ki
senelerce kaynana dirdiri cektim horlandim asalandim
kaynanam memlekete kesin donus yapti rahatladim derken kaynim cikti basima
bizimle yasamaya basladi hic kendi yuvam gibi bilmedim evimi
benden kucuk kaynim kolesi gibi davrandi bana esimde hic bir sey demedi
yabanci kiz arkadasini getirip hizmet ettirdiler sustum
bende kalip ahlaksizliklarini duyurdular sustum
gel meyrem git meyrem sunu getir bunu getir meyrem
esime sikayet etmeye kalktim kufur etti bana
rahatlik batiyor sana s..r ol git begenmiyorsan dedi
kardesime laf soyleyecek son insansin dedi
artik bardagi tasiran son olayi yasadim bir ay once
hamilelik iznime ayrilmadan sabah yedi aksam alti calisiyordum essek gibi
agrilarim baslayinca izin isteyip eve geldim
dunyam basima yikildi kaynimin kiz arkadasini kocamla banyoda
en igrenc sekilde yakaladim
kiz kancayi kaynimdan ayrildiktan sonra kocama takmis
sinir krizi gecirdim cok olaylar yasadik sonunda af ettim
cunku cocugumu babasiz buyutemezdim son iki haftadir anladim ki hala gorusuyorlar
kaynima anlatacaktim ama memlekete sozlenmeye gitti kocam hala inkar ediyor
ama mesajlarini yakialadim gorende olmus onlari simdi ben ne yapacam hangi tasa basimi vuracam
o kadar kotuyum ki kizgin yaglar dokuyorlar yuregime
o kadini nasil uzakalstiracam esimden bri yandan gururum bi yandan sevdigim esim![]()
bu nasıl midedir ben anlamıyorum kocanız kardeşinin sevgilisine o gözle bakabiliyor ki kaynınız o kızlada evlenebilrdi ve siz Allahım büyük konuşmak istemiyorum ama sizede hayretle bakıyorumm..madem geliriniz var çalışıyorsunu 3 sene 5 sene sonra tekrar aldatılmayın derimm...
Bu nasıl cehalet anlamıyorum ben. Sanırım eşimi aynı durumda yakalasaydım ki böyle birşey olması imkansız,çünkü eşimin kardeşi yok. Olsa bile sevgilisi ile bizde asla kalamaz. Nitekim kardeşi de gelip bizde uzun vadeli kalamaz. Diyelim kaldı. Diyelim ki sevgilisini getirdi. Ve bende eşimi o durumda gördüm. Sanırım sadece elime bıçağı alır o ırz düşmanını öldürürdüm diye düşünüyorum. Dünyadan bir pislik kurtulur. Alacağım en fazla ceza 6 sene olurdu. O durumda öldürülmüş adam için hukuk kanunları da bir ömür vermez. Ama affettim ve hala birlikteyim diyorsun.
Canım ne olur kusura bakma ama sende midesizsin bence. Sokakta yatarım,kadın sığınmaya giderim de o adama çocuğu bile göstermem. Bence de arkadaşların dediği gibi herşeyi kabul etmişsin sen. Hakkında hayırlısı olsun inşallah. Başı geldi ama sonu gelmez bunu da unutma.
lütfen yorum yaparken dikkatli olun!!bu nasıl bir yorumdur Allah aşkına ya!! "bu nasıl bir midedir" derken karşınızdakini aşağılamaya hiç hakkınız yok! kızcağızın gidecek sığınacak bir yeri yokmuş ailesi kabul etmezmiş..gidecek yeri olsa zaten giderdi..hadi gitti bu kız milyarlar almıyor ya..gitse çocuğu nereye kime emanet edecek etse o da parayla!!
madem konu sahibinin midesini eleştiriyorsunuz buyrun ;ayrılınca geçinecek parayı siz verin de midesizlikten kurtulsun
lütfen ya yorumlarınıza dikkat edin azıcık zaten kızın üzüntüsü kendine yeter...tamam boşansın yada boşanmasın yönünde yorumlarınızı yazın ama işi hakaret;küçümseme alaycı moduna vardırmayın!
Ama orda arkadaş kocasının midesizliğinden bahsetmiş:26: