• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynimin sevgilisi perisan etti bizi

bence en büyük hata sende, ne esinde nede o kizda. sen kendini cignemelerine izin vermissin ve üstüne üstelik hala o cigneyen ayaklari öpmeye ragziysan daha coook cignerler.

hakkaten ha katılıyorum sana.sen bu şekilde davranmaya devam edersen kocanı haklı bulcam.o dercece yani.yada ne bileyim çocuğunun böyle ahlaksız bir ortamda büyütmeyi istiyosan daha ne diyim .

kac gundur gozume uyku girmiyor hamileyim ve o kadar berbatim ki
senelerce kaynana dirdiri cektim horlandim asalandim
kaynanam memlekete kesin donus yapti rahatladim derken kaynim cikti basima
bizimle yasamaya basladi hic kendi yuvam gibi bilmedim evimi
benden kucuk kaynim kolesi gibi davrandi bana esimde hic bir sey demedi
yabanci kiz arkadasini getirip hizmet ettirdiler sustum
bende kalip ahlaksizliklarini duyurdular sustum
gel meyrem git meyrem sunu getir bunu getir meyrem
esime sikayet etmeye kalktim kufur etti bana
rahatlik batiyor sana s..r ol git begenmiyorsan dedi
kardesime laf soyleyecek son insansin dedi
artik bardagi tasiran son olayi yasadim bir ay once
hamilelik iznime ayrilmadan sabah yedi aksam alti calisiyordum essek gibi
agrilarim baslayinca izin isteyip eve geldim
dunyam basima yikildi kaynimin kiz arkadasini kocamla banyoda
en igrenc sekilde yakaladim
kiz kancayi kaynimdan ayrildiktan sonra kocama takmis
sinir krizi gecirdim cok olaylar yasadik sonunda af ettim
cunku cocugumu babasiz buyutemezdim son iki haftadir anladim ki hala gorusuyorlar
kaynima anlatacaktim ama memlekete sozlenmeye gitti kocam hala inkar ediyor
ama mesajlarini yakialadim gorende olmus onlari simdi ben ne yapacam hangi tasa basimi vuracam
o kadar kotuyum ki kizgin yaglar dokuyorlar yuregime
o kadini nasil uzakalstiracam esimden bri yandan gururum bi yandan sevdigim esim :14::14::14:
canım Allah sabır versin öncelikle. Ama bişey sorucam yani öyle böyle değil yakalayış şeklin nasıl kaldırabiliyosun nasıl affedebiliyosun anlamıyorum. Büyük konuşmak istemiyorum ama nebiliyim ne olursa olsun ben affetmezdim heralde. Allah güç kuvvet versin. Yazından anladığım kadarıyla çalışan da bir insansın maddi bağımlılığın yoksa neden çekiyorsun o azabı ? Hiç kolay değil inan yazını okuyunca kendimi senin yerine koydum Allah kimsenin başına vermesin ama yokkk ben yapamazdım senin yaptığını.

Başını okuduğum zaman sana yapılanlara çok üzüldüm fakat sonlara doğru inanamadım okuduklarıma çalışan bir bayansın belli ama eşini başka bir kadınla yakalıyorsun ve halada mesajlaştıklarını söylüyorsun nasıl katlanıyorsun çocuğunu babasız büyütmek istemiyorsun ama eşinin galiba pek umrunda değil iyi düşün ayrılmakta zor ama bir kere affettin mi gerisi gelmez mi?

hiç bilmiyorum ki balım ne yaptın. zaten o kadar sinirlendim o kadar üzüldüm ki sadece ilk sayfayı okuyabildim. yok tatlım demişsin ya ben kaynımın eski sevgilisinden nasıl kurtulacağım, bence senin kurtulman gereken o kadın değil kocan ...
tamam bebişin olacak ama bu adamla da yaşanmaz ki ...
kocamı seviyorum demişsin, büyük konuşmayayım ama kocanı kendi evinde başka bir kadınla yakaladığın an o aşkın bitmesi gerekiyordu bence. bitmese bile zorla bitirmelisin ... atmalısın kalbinden ...
offf hiç bilmiyorum inanamıyorum okuduklarıma var ya, Allah yardımcın olsun :5:

yok artık ya.... böyle bir adamı nasıl affedebiliyorsunuz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ailesinin yaptıklarını nasıl kabul edebiliyorsunuz!!!!!!!!!!!!!!!! belliki siz kendinize deger vermiyorsunuz, çevrenizdekiler neden versinki?

lütfen yorum yaparken dikkatli olun!!bu nasıl bir yorumdur Allah aşkına ya!! "bu nasıl bir midedir" derken karşınızdakini aşağılamaya hiç hakkınız yok! kızcağızın gidecek sığınacak bir yeri yokmuş ailesi kabul etmezmiş..gidecek yeri olsa zaten giderdi..hadi gitti bu kız milyarlar almıyor ya..gitse çocuğu nereye kime emanet edecek etse o da parayla!!

madem konu sahibinin midesini eleştiriyorsunuz buyrun ;ayrılınca geçinecek parayı siz verin de midesizlikten kurtulsun:47:
lütfen ya yorumlarınıza dikkat edin azıcık zaten kızın üzüntüsü kendine yeter...tamam boşansın yada boşanmasın yönünde yorumlarınızı yazın ama işi hakaret;küçümseme alaycı moduna vardırmayın!

Burada midesiz denilen kişi kocası canım,konu sahibine denilmemiş.Dikkatli okursan bu nasıl mide kardeşinin sevgilisine o gözle bakabiliyor demiş.

hadi belki burada yanlışlık olabilir orada arkadaş kocasının midesizliğini kastetmişse özür dilemesini bilirim ama bizzat kadıncağıza midesiz diyen var ya..olmaz bu kadar herkesin tuzu kuru diye aşağılayıcı eleştirilerde bulunmaya hakkı olamaz ki canım ...

Bu yorumunuza katılıyorum.Bunun mideyle alakası yok gidecek yeri yoksa,çaresizse ne yapacak?Kimisi diyorki sokakta yatarım,aç kalırım yinede giderim.Bir bayanın sokakta yatması çok olası bir şey mi?Sapığı var,sadisti var.Aç kalırsa çocuğuna nasıl süt verebilecek acaba?Bende çeksin demiyorum ama önce kendisini garantiye almalı.Mesela yeni bir işe girip eşinin amcasının iş yerinden kurtulmakla işe başlasın.Zamanla adım adım ilerleyerek kurtulmalı,çünkü sığınacak yeri yok ve hamile.Allah cc yardımcısı olsun inş

kızlar paralamayalım kendimizi ilk okudugumda şok olmuştum ama bence konu fake gerçek olabileceğini düşünmüyorum.

Konu sahibi temizliğe gittiğini yazmış profilinde ise analist olduğunu yazıyor garip geldi bana ???:47:

kızlar paralamayalım kendimizi ilk okudugumda şok olmuştum ama bence konu fake gerçek olabileceğini düşünmüyorum.

Konu sahibi temizliğe gittiğini yazmış profilinde ise analist olduğunu yazıyor garip geldi bana ???:47:

Cnm farkli olabilir mesela bende su an isimi degistirdim 8 aydir barmaid lik yapiyorum fakat oyle bir secenek yok is kisminda o yuzden degistirmedim. Boyle birseyde olmus olabilir veya is degistirmistir unutmustum

konu sahibi almanyadaydi sanirim:26: de konusuna bakmiyorki artik
calisiyor ama esinin akrabasinin yaninda calisiyor temizlikci olarak, zaten fazla bi maas da vermiyordur kadina kocasina veriyordur.
bosanmasi kolay degildir helede destekcisi yoksa, yeni is ev bulmasi gerekiyor

amann zaten konu sahibide yok bizene:63:

kesin kocasinin iki tatli lafina kanmis suan keyfi yerindedir, taaki yeniden bir laf söz duyana ; sms, telefon görüsmesi yakalayana kadar. yaralari yeniden depresir , gelir buraya yeni konu acar aglar:57:bizde yine söyle yap böyle yap demeyle kaliriz böyle devam eder bu kisir döngü:100:

öf hava ne sicak bugün:14:

Son düzenleme:
Back
X