Kaynımın sürekli bize gelmek istemesi

Yahu oyle sacmalikmi olur. Allahhhh kolaylik versin yaa.
Yeni dogum yapmis kadinin yaninda ne isi varmis onun dusuncesiz insanlar..
Dogum yapmasamda hic kabul edemem. Kapali falan degilim evde nasil dolastigimiz malum hadi bir hafta olsun nedir sk sk gelmeler 15gun kalmalar. Kiz olsa hadi neyse erkekmis cook zor bir durum esine pess yaa.
Bir erkek bunu nasil kabul eder.
Ben rahatsiz olsam benden once esim konusur annesiyle yada kardesyle bak emziriyo rahat edemez kardesm yanls anlama vs..
Bence bir an once tavrini koymalisin kirmadan yoksa bunun onune gecemezsin.

Yaa bacım varya ben istenicem ve biri eve gelcek. Ya herturluikna ederim eşimi. Beni mi üzmek. Biraz dişiliğini kullan. Ağla filan. Nasıl yapamıyon yaaa

Benve üniversite bahanesiyle sizin eve kapak atacak :/

Bütün kabahat sizde, siz yeni evliyken kaynınz geldiğinde 15 gün kaldığnda, eşinizi yanınıza yaklaştırmayacaktınz bile. 15 gün dekireckti zatn yeni evlisn ne desede sarılmak istese bile katiyen olmaz evde yetişkin erkek var diyip sert bir dille itecektnz( tabi bu sizin içinde zor olsada keşke yapsaydnz) lohusahken geldiğinde ise kendin ve bebeğin için kaynın gidene kadar başka bir odada düzen kuracaksn eşin eve gelse bile asla yanlarında oturmayacaksn. Eşin içeriye gelsene desenede hayır rahat etmiyorm lohusaym ben diyecekdnz. Bakıym o zaman eşin dört gözle bekliyormu gitmesini beklemiyormu ay çok sinir bozucu ya

Hahahaha tam benim taktiğim yaaa

Benden önce yazmışsınız
Konu sahibi: bu tavsiye benim tarafımdan denendi ve kanıtlandı. Çok işe yarıyor

ay Allah'ım okuyunca ben sinir oldum valla. Bu ne ya bu nasıl bir düşüncesizliktir. Yeni evlisin, yeni doğum yapmışsın ve kendi evinde rahat olmayı istmen kadar da normal birşey yok. Şu aileler, yeni evlendirdikleri çocuklarını bir yalnız bırakmayı akıl edemiyorlar ya. ne kadar bencilce davranmışlar hem gelen kaynınız hem de gönderen insanlar.
Eşinizle konuşsanız diyeceğim ama belki ailesini tutacaktır bilemiyorum. ama içten içe sinirlenip kendinizi harap edeceğinize tatlı bir dille artık suyuna huyuna giderek bence eşinize söyleyin.

ikinci bir seçenek de kaynınız size geldiğinde yokmuş gibi davranın :)

bunlar yüzünüzden evlilikler doğru düzgün yaşanmıyor ya. bir ellerini ayaklarını çekemiyor bu aileler.

Allah yardımcınız olsun.

Bu gibi durumlarda o eşle kavga etmeden, gerekirse eşini üzmeden çözüm yok maalesef.
Her defasında huzursuzluk çıktığından bir süre sonra erkekler de başım ağrımasın diye önlem almak zorunda kalıyor.

İpleri baştan gevşek tutmuşsunuz bence. Yeni evli olduğunuz dönemlerde çocuk evdeyken eşiniz yaklaşmak istediğinde "evde kardeşin var rahat edemiyorum" , "ay ben yapamam öyle, utanıyorum, sesimizi duyar bişey olur" , "konsantre olamıyorum" falan gibi bahaneler bulsaydınız şu an bunları yaşamıyor olurdunuz. Afedersiniz de ne halt etmeye yeni evli insanların yanına eşek kadar çocuk yollanır? Olmaz arkadaşlar, anlıyorum şimdi siz çocukla da empati yapmaya çalışıyorsunuz. Ben de yapmaya çalışıyorum, belli ki çocuğun evinde huzuru yok sizin yanınızda kafası falan daha rahat, bişeylerden kaçıyor başka da gidecek yeri yok. Ama herkesin evi yeri var, bu çocuk üniversite için başka bir şehire gidecek, orada artık yurtta mı kalır ev mi tutar, neyse bi şekilde, gerekirse çalışıp ayaklarının üzerinde durarak kendine bir düzen kuracak o zaman bu kadar çok bunalıyorsa. 10-15 gün kalmak ne demek? Kal 2 gün sonra çık git evine arkadaş...

Ne dusuncesiz insanlar var Allahim okurken ben sinir oldum. Kocanin anlamasi lazim aksama kadar yeni yetisen bi erkekle lohusa karisini bi evde nasil birakir

Acaba eşi evde olsa tüm gün kadının kız kardeşi gelse eşiyle tüm gün evde otursa eşi buna izin verirmiydi??

Bence konuşmayla çözemezsin kardeşini çağır oda 4 hafta kalsın ama eşin izinliyken bunu ,mutlaka yapmalısın ancak o zaman seni anlar ve başlar olumsuz konuşmaya o zaman sende kardeşinin kalmasına karşı olduğunu söylersin

Tatlım çocuk 17 yaşında ve sorunları olabilir abisinde kalmak istemesi kadar doğal ne olabilir. Burada biraz empati yap istersen senin kardeşin geldiğinde ona nasıl davranıyorsun. Seni yakın bulmuş ve evine geliyor bundan daha güzel ne olabilir bence biraz da bu taraftan bak. Sevgiler.

Hakkaten yuh diyorum 5 yaşında çocuk sanki kazık kadar adam okumuyomu çalışmıyomu.benim kendi erkek kardeşim bile kendi gelip 1 gün kalmaz evimde abla ben sıkılıyom diye.pes valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…