- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
Bütün kabahat sizde, siz yeni evliyken kaynınz geldiğinde 15 gün kaldığnda, eşinizi yanınıza yaklaştırmayacaktınz bile. 15 gün dekireckti zatn yeni evlisn ne desede sarılmak istese bile katiyen olmaz evde yetişkin erkek var diyip sert bir dille itecektnz( tabi bu sizin içinde zor olsada keşke yapsaydnz) lohusahken geldiğinde ise kendin ve bebeğin için kaynın gidene kadar başka bir odada düzen kuracaksn eşin eve gelse bile asla yanlarında oturmayacaksn. Eşin içeriye gelsene desenede hayır rahat etmiyorm lohusaym ben diyecekdnz. Bakıym o zaman eşin dört gözle bekliyormu gitmesini beklemiyormuay çok sinir bozucu ya
Merhaba kizlar direk konuya giriyorum biraz uzun olcak kussura bakmayn. Biz eskisehir esimn ailesi ankrada yasiyo
1 yıllik evliyim. Evliligimn 1. Ayinda esimin erkek kardesi 17 yasinda 15 gunluge bize kalmaya geldi. Daha biz yeni evliyiz senin ne isin var hadi sen anlamiyosnda annendemi söylemiyo sana oglum yeni evliler gitme diye. Evet kizlar burdan ona sinir olmalarim basladi. Esim 12 saat calisiyo ben sabahtan aksama kadar onunla oturuyorm ve erkek cocuk konuscak biseyde bulamiyorz kös kös aksama kadar oturuyoz. Neyse bu 15 gun kaldi bende sabrettim gitti sonrasnda dogum yaptm dogurdugum gun zıplams ordan ben eskisehire gitcm yegenimi görcem diye. Len senin ne isin var ben yeni dogurmusum gelip napican ordan bidaha sinir oldum ona allahtan kv getirmems param yok 1 bilet daha alamam diye. Neyse sonrasinda kv 1 gun kaldi gitti ordan kaynm kvyle kavga ederms vay sen gittn gördunde ben görmedim bende gidicem diye neyse bu 3uncu geldi 1 gun kaldi gitti allahtan. Sonrasindada daha oglumn 40i cikmadan bidaha geldi bu sefer 10 gun kaldi. Ya ben logusa kadimn senin ne isin var kanamam var sutlerim akiyo rahat rahat dolanmak isticem evde onuda yapamiyorum rahatsiz oluyorm erkek cocuk sonucta 2.3 gun kal git 10gunde neyin nesi. Geliyo o baklonda oturuyo ben icerde cocugmla ilgileniyorm biseyde konustugu yok. Canim sıkılmıyomsn burda aksama kadar oturuyosn diyorm yok abla iyi burasi diyo ben asil ankarada sıkılıyorum diyo gel burda bizimle yasa dememizi bekliyi herlde hee fırsatta esime ben ankaradn cok sıkılıyorm diyo. Tabi orda rahat rahat sigra icemiyo annesi bilmiyo burda rahat rahat iciyo bisey istedginde esime söyluyo o alip geliyo annesinden istegnde param yok diye almiyoms. Burasi her konuda cok rahat diyio duyuro ben iyice sinir oluyorum. Simidi bi kac gune biz oraya gitcz 1 hafta kalmaya dönüste sizinle gelirim abi diyoms ben bunu duydm kac gundur sinir oluyorm esimede gelmesin diyemiyorm cunku kavga ederz. Simdi kizlar ben nasil bunun gelmemesini saglarim yardim edin bana.
Yazim hatalari yuzunden kussura bakmayn telefondan yaziyorum simdeden tesekkr ederim
Hahahaha tam benim taktiğim yaaa
Benden önce yazmışsınız
Konu sahibi: bu tavsiye benim tarafımdan denendi ve kanıtlandı. Çok işe yarıyor
Aklın yolu birdir cnm:) ama bak işe yaramış en azından
Dişiligini ağlayarak mi kullansınYaa bacım varya ben istenicem ve biri eve gelcek. Ya herturluikna ederim eşimi. Beni mi üzmek. Biraz dişiliğini kullan. Ağla filan. Nasıl yapamıyon yaaa
Acaba eşi evde olsa tüm gün kadının kız kardeşi gelse eşiyle tüm gün evde otursa eşi buna izin verirmiydi??çocuk efendi bir çocuk anladığım kadarıyla.sorun çıkartan şımarık serseri de değil.lise 2 de okuyor,yazları çalışıyor demişsiniz.gelip kalmış sizde ne var bunda. eskişehir gançlere göre bir yer,bir de abisinin evi hoşuna gidiyordur.loğusalık dönemi falan saçma olmuş ama bunu sizin eşinizle konuşmanız lazımdı.
şimdi loğusalık da geçmiş,üniversite kazansa orda ne çıkar bundan ?
ben de ablama gelip kalırdım çok dahoşuma giderdi üniversitedeyken.yeğenimi severdim ...üstelik ablamın yaşadığı şehird eiş buldum geldim 2 sene kaldım beraber. sonra da evlendim.sağolsun eniştem abim gibidir,hiçbir zaman lafını etmedi,kardeşinden ayrı tutmadı.ben evlenirken de çk ağlamıştı.
Hakkaten yuhEvet esime söyledim rahatsiz oluyorm cocuk emzircem diye odadan odaya gidiyorm sütlerim akıyo üstüm sırılsıklam oluyo dakka basi o var diye üstümü degistrmek zorunda kaliyorm diyorm o senin kardesn rahatsiz olma ondan diyo yani esimde beni anlamiyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?