- 26 Kasım 2012
- 6.157
- 2.858
- 198
Hayr dolap orda kendi hazirla diyorum
Hiç alınganlık da yokmuş çocukta

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayr dolap orda kendi hazirla diyorum
Esime dersem istemiyosn benm ailemi cocuk o sana ne zararo var dicek ki rahatsz oldugumu anlatgm halde. O yuzden kv soylemem daha mantikli geldi banaEşinizle konuşmanız daha mantıklı olmaz mı,anlayissiz mi esiniz?
Düsüncesiz oldukları icin yolluyolar. Cok sinir bozucu gercektenEşine güzel bi dille onunla ilgilenmediğini çok canı sıkıldığını söyle . Evde rahat rahat dolasamiyorm de. Ne pişkin aile bunlar ya.ne diye yolluyorlar ha bire çocuğunu tobe tobe
Sinir bozucu gercekten. Sizin dediginzide soyleyebilirim tabi anlarsa :)Çok sinir bozucumus cnm ya insallah kurtulursun bu durumdan tez zamanda. Eşine söyle bence ya kardeşinle hiç bir problemim yok ama en azindan 6 aylik olana kadar bu kadar sık gelmesin de çok zorlaniyorum rahat dolanamiyorum havalarda zaten çok sıcak sürekli giyin toparlan çok zorlaniyorum şu zor zamanları atlatalim başımın üstünde yeri var de. o 6 ay gelene kadar da başka bi bahane bulursun zaten.
Sinir bozucu gercekten. Sizin dediginzide soyleyebilirim tabi anlarsa :)
bebeğiniz büyüdü siz de loğusalıktan çıktınız.lopusayken gelip kalmasında haklısınız ama gerisi....
oğlanın nesinden rahatsızsınız onu hiç anlamadım.gelmiş 10 gün kalmış 15 gün kalmış ne olur ki..kalkıp kahvaltı hazırlıyor,ayak işlerine bakıyor,temizlik yapıyor.serseriliği yok,akşam arkadaşlarıyla çıkıyor falan.
nedir bu kadar tedirginlik sebebi çözemedim.
orası abisinin evi ,sizi huzursuz edecek ne yapmış olabilir ki?
Cok guldum yorumunuzaDaha anlamazsa artık memen dışarda gez çok sıcak kapatamam de![]()
"canım, nasıl söylesem bilemiyorum lütfen yanlış anlama beni. Biliyorsun şimdi doğum yaptım sürekli emziriyorum hava da sıcak ince açık kıyafetler giyiyorum evin içinde. Ailenin her zaman başımızın üstünde yeri var, yine gelsinler ama çocuğum emzirme dönemi geçene kadar en azından bir iki yıl 1 hafta 2 hafta kadar uzun kalmasalar? Erkek kardeşin de sonuçta büyüdü delikanlı oldu evde rahat edemiyorum o varken. Gelseler 3 4 gün görüp hasret giderseler başımın üstüne. Ben ayıp olmasın diye söyleyemiyorum. Abi olarak senin nazikçe söylemen daha uygun olur diye düşündüm." Diyeceğiniz bu kadar. Bu kadar nazik bi isteğe eğer tartışma çıkarırsa eşiniz yuh olsun zaten ona başka da Bi şey demiyorum.
Aradigim cevap bu iste. Aynen sizin dediginizi söyleyebilirm. Cok tesekr ederm yorumunuz icin"canım, nasıl söylesem bilemiyorum lütfen yanlış anlama beni. Biliyorsun şimdi doğum yaptım sürekli emziriyorum hava da sıcak ince açık kıyafetler giyiyorum evin içinde. Ailenin her zaman başımızın üstünde yeri var, yine gelsinler ama çocuğum emzirme dönemi geçene kadar en azından bir iki yıl 1 hafta 2 hafta kadar uzun kalmasalar? Erkek kardeşin de sonuçta büyüdü delikanlı oldu evde rahat edemiyorum o varken. Gelseler 3 4 gün görüp hasret giderseler başımın üstüne. Ben ayıp olmasın diye söyleyemiyorum. Abi olarak senin nazikçe söylemen daha uygun olur diye düşündüm." Diyeceğiniz bu kadar. Bu kadar nazik bi isteğe eğer tartışma çıkarırsa eşiniz yuh olsun zaten ona başka da Bi şey demiyorum.
bebeğiniz büyüdü siz de loğusalıktan çıktınız.lopusayken gelip kalmasında haklısınız ama gerisi....
oğlanın nesinden rahatsızsınız onu hiç anlamadım.gelmiş 10 gün kalmış 15 gün kalmış ne olur ki..kalkıp kahvaltı hazırlıyor,ayak işlerine bakıyor,temizlik yapıyor.serseriliği yok,akşam arkadaşlarıyla çıkıyor falan.
nedir bu kadar tedirginlik sebebi çözemedim.
orası abisinin evi ,sizi huzursuz edecek ne yapmış olabilir ki?
bu kadar süre dediğiniz altı üzeri 10 gün ,10 ay değil....Orasi abisinin evi degil sadece
.orada bi aile yasiyo.kimse kimsenin ergen kardesi ile bu kadar sure ayni evde yasamak zorunda degil
Kiz olsa hadi neyse.erkek cocukla ne konusursyn nasil rahat edersin
10 gün neyiniz kısıtlanıyor olabilir ki.en fazla donla gezmezsiniz evde o kadar..hani aylarca kalsa haklısınız derim de,bu tahammülsüzlüğü anlamıyorum..Ayak islerine mecbur bakiyo esim 10a kadar calisiyo bende bebegimle cikamicagima gore onu yolluyorm mesela o olmadgi zaman ekmekde olmazsa mecbur esimi bekliyorum.
Ben kendime cocukla zor kahvalti hazirliyorm cocukla ilgilenicem diye kussura bakmasn oda öglene kadar yattacgna benmle ayni saatte kalkip yapsin kahvaltiyi
Ben bi yandan cocuk bi yandan temzlikle ugrasiyoken o balkonda fosur fosur sigara iciyo oluyo bi zahmet yardm etsin
Serseriligi olamaz burda kimseyi tanimiyo bizden baska
Arkadaslarida burda degil ankarada.
Yani kisaca burda onun isine yaricak hic bisey yok anca evde bos bos oturmak var. O varken benm herseyim kısıtlaniyo rahat edemiyorum.
Akıllı telefonunda internet paketi yok mu? Otursun çalışsın. Yada al test kitabını ver eline çözsün. Sürekli derslerden netlerden bahset. O yaş ergeninin en gıcık olacağı şeyler bunlar. Bir nevi anne ogretmen karışımı ol. Ona baskı yap yani. Emin ol bir süre sonra senin ders muhabbetinden bikar ya dışarı cikar ya Ankaraya döner.Ayak isleri ve temzlik yaptiriyorum. Kitapsiz geliyo ders calis diyemem ki.
Hayir 15 tatilide bizimle geciriyo. Gelsin ama 10 gun neyin nesi. Erkek cocuk kimse rahat edemzbu kadar süre dediğiniz altı üzeri 10 gün ,10 ay değil....
kimsenin ergen kardeşi dediğiniz kendi kardeşi sayılır artık,eşinin kardeşi olduğuna göre..bu düşmanlık neden..oğlan kendi halinde bir tip,kimseye sıkıntısı yok ne olur gelse 10 gün kalsa ,sadece yazın geliyor üstelik.
10 gün neyiniz kısıtlanıyor olabilir ki.en fazla donla gezmezsiniz evde o kadar..hani aylarca kalsa haklısınız derim de,bu tahammülsüzlüğü anlamıyorum..