- 19 Mayıs 2011
- 10.944
- 9.686
- 248
geçirsin ne var ki..çok başka pencereden bakıyor duruma:) ben eşimin kardeşini kendi kardeşim yerine koyarım.aykırı bir hali tavrı yoksa.ki sizinkinde yok gibi zaten.erkek kız ne fark eder.hani kızla sohbet olur belki erkekle çk olmayabilir..ama zaten oğlanın bir çabası yok ki bunun için.zararsız ve sessiz şekilde kendi halinde takılıyor:)Hayir 15 tatilide bizimle geciriyo. Gelsin ama 10 gun neyin nesi. Erkek cocuk kimse rahat edemz
ben o kimseyim galiba ben rahat ederdim..kardeşim neticede.gelsin yeğenin sevsin,evde yardım etsin,dışarı çıkalım arada falan ,benin hoşuma giderdi.
oğlum var 6 yaşında.anlıyorum dediğinizi,loğusalıktaki kısmı tamamen haklı buldum zaten ona lafım yok,ama çocuğun değil kv nin suçu ki çocuk akıl edemezdi bunu. ama şimdi loğusa da değil artık 10-15 gün katlanılmaz değil bana göre.Emziren için gerçekten çok zor kışın olsa bi derece ama yazın zor. Emzirdikten ve çocuk uyuduktan sonra oh diyip sadece üstünde donla kendini koltuğa atma gereği duyuyor insan. Çocuğunuz var mı bu dönemlerden gectiniz mi öyleyse anlayabilirsiniz.
bir de herkese göre değişiyor bu konu sanırım,oğlum kolik olup uyumamasına ve devamlı ağlamasına karşın,ben misafiri severdim,ablamlara arkadaşlarıma gittim geldim devamlı.bir köşede oğlumu alıp emziriyordum devamlı ama olsun:)bu emzirme falan işlerini abartıyoruz gibi geliyor bana ..