- 10 Ekim 2011
- 2.883
- 458
- 163
Hayir kaynim yok olsaydi uzun sure kalsaydi bende rahat edemez dert yakinirdim sizlerde cok haklisiniz isteBakis aciniz cok guzel ancak kayniniz var mi? Varsa hic bu kadar uzun sure evinizde misafir oldu mu?
Benim var. İki hafta kadar kaldi bizde yanilmiyorsam iki sefer. Ve o iki sefer bana yetti inanin ki. Evde bir erkek var, yazin, her yer cok sicak ve sen sutyen atlet giyip yetmiyormus gibi uzun, usturupli kiyafetler gitmek zorundasin. Zaten sicaktan bunaliyorsun, ustune bir de kiyafetler geliyor. Dahasi konu sahibi yeni bebek sahibi olmus. Cekirdek ailesi sil bastan yeniden kurulacak, esiyle iliskisi baska bir seviyeye tasinmis durumda. Boyle bir durum soz konusuyken her ne kadar esin kardesi de olsa elin delikanlisinin bu kadar uzun sure kalmamasi lazim. Ben kaynim varken cok zorlandim (ki ben de yeni evli sayilirdim kaldiginda) konu sahibinin su an ne kadar zorlandigini ve bunaldigini tahmin edemiyorum bile... Yani demem o ki bir ay daha idare edin demissiniz guzel demissiniz ama ne yazik ki cok zor bir durum...
Benim sahsi fikrim evet abisinin evinde cok rahat ediyor olabilir, ama orasi onun evi degil, abisi ve yengesinin evi... Bunu goz onunde tutmasi lazim...
Ay ben de bu konuda dertliydim bi donem, kimseye anlatamadim, yazdikca yazasim geliyor :)
Ama benim 20 yasinda erkek kardesim var oda cok tatillere gidemezdi o geldi aklima ondan boyle farkli bir acidan baktim
Keske abisiyle ise gidip aksam gelme sanslari olsaydi yengelerde bu kadar zorlanmazdi