• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynımın tuhaflıgı

Bende giyerim pantolon tayt filan kayinlarim 5 tane ne kv karişır ne kayinlarim bende tesettürlüyüm çok sacma :işsiz:
 
Kadinin tesetturu basortusu ise, erkegin tesetturude gözleridir. Bakmazsan birsey gormezsin herseyi bildigini sanan sayin öküz kayın. Kadinin bacaklarinin acikligindan rahatsz olman icin, bacaklarina bakman lazim. Di mi ama? Hadi baktin, aklina kotu seyler getirmen lazim ki boyle cin fikirli olabilesin.

Bazi kulturler cok tuhaf. Herseyi soylemeyi kendileri hak goruyorlar ustlerine vazife degilken.

Bir arkadasim var. Acikti daha onceki yillarda, amcasina gittiginde daha kapidan girer girmez "sen hala acik misin git obur odaya gozum gormesin" diyormus. Hoş ailesi bizim kizin arkasindaydi ama bunlari duymak bile hos degil. Sadece bu degil, her konuda onlar hakli, her konuda soz sahibi degil bizim kiz. 24 yasinda ama hala bulusma icin 1 hafta oncesnden izin almaya calisir bulussak 40 kere ararlar. Aile apartmaninda oturuyorlar. Birazcik gec kalsa halasi hemen laf sokar. (Kendi cocugu sevgilisiyle duslara giriyor ama caktirmayin).

Esiniz keske "sanane benim esimden neyine bakiyorsunki neyinden rahatsiz oluyorsun" dese bir daha degil o cahil agzini acmak sana dogru rahat bakamaz bile. Ama biz de yok kalbi kirilmasin yok gonlu olsun diye diye mictik kendi agzimiza.

Cahil insanla ugrasmakta cok zor. Burada kaatettigim cahiller kapalilar degil kimse polimik yaratmasin bu yuzden. Kapali haliyle bile hala giydiklerini begenmeyen godomonlar icin konusuyorum. Nasil bir dayatmadir bu. Igrenclik. Sen laf atarak cok musluman oldun salak seni.
 
Neymiş etek olmalıymıs daha oncede hep boyle laflar soyluyodu kv ama kaynımın soylemesi cok zoruma gitti

kusura bakmasın da etek dediğimiz şey bence daha sıkıntılı. bende tesettürlüyüm, pantolon uzun tunik benim tesettürümü sağlıyor etek giysem bacağım açılır yer sofrasına otursak zorlanırım vs..
eşinizden başkasını ilgilendirmez bu konu. o da sizin arkanızda ne güzel...
siz kendinizden ödün vermediğiniz sürece sorun yaşamayacaksınız, o ne derse desin siz kendinizi biliyorsunuz ya...
 
Ona kalmıs sanki ne boş insanlar var yahu inadına gıyerim zaten eşin de arkanda.Bence eşin konusmalı ben karısmıyorum sana ne oluyor falan diye ayar vermeli belli ki arkandan konusuyorlar içleri de fesat bana kalırsa.
 
oha En Büyük KK
bizde öyle bişey olsa o kayın kişisi sağlam bir dayak yer, sen kimsin benim karımı süzüp giydiğine laf ediyorsun, ben bostan korkuluğu muyum, ben duruken sen kimsin? denir yani...
 
Yapıl geregi ne bn kimsenin hayatına karısırım nede onlar karıssın isterim.evlendigimden beri karısıyoları hamile kaldım cocugum oldu cocugun herseyine karıstılar.bu son damla oldu yediremiyorum psikolojik siddet bu bana gore.
 
Aynisi benim basima geldi tek fark kaynim bile deildi esimin teyzesinin oglu benden rahatsiz olmustu gittik oturmaya baktim teyzesi beni cagirdi odaya goturdu bi etek atti ustume kendi eteklerinden bide cicekli yasli isi bisey al bunu giy oglum senin ustunde pantolon var diye odaya gelmiyor dedi bende aynen sunu dedim ogluna soyle bacaklarima bakmasin! Daha sonra suratim bes karis iceri girdim esim anladi bisey oldugu disari cikti cagirdi beni anlattm deli oldu onlar kim oluyor die kavga cikaricakti sakin ol dedim gittik geri oturduk yzumuzu astik anladilar tabi bidahada esimle gitmedik oraya
 
Aman görüşmemeye bahane aramayın şimdi.
Kaynınız densizlik etmiş kıyafetinize karışmış görümce de ayrı densiZ
Kimseye düşmez benim kıyafetime yorum yapmak herkes kendi çöpüne baksın benim verilemeyecek hesabım yok böyle saçma sapan lafları da bana taşıma diyemeyip ay görüşmeyeyim en iyisi demek de ayrı bir tuhaflık
 
Aynisi benim basima geldi tek fark kaynim bile deildi esimin teyzesinin oglu benden rahatsiz olmustu gittik oturmaya baktim teyzesi beni cagirdi odaya goturdu bi etek atti ustume kendi eteklerinden bide cicekli yasli isi bisey al bunu giy oglum senin ustunde pantolon var diye odaya gelmiyor dedi bende aynen sunu dedim ogluna soyle bacaklarima bakmasin! Daha sonra suratim bes karis iceri girdim esim anladi bisey oldugu disari cikti cagirdi beni anlattm deli oldu onlar kim oluyor die kavga cikaricakti sakin ol dedim gittik geri oturduk yzumuzu astik anladilar tabi bidahada esimle gitmedik oraya
Millet kafayı yemiş ya terbiyesiz adam abdesti kaçmasın diye mi etek giydirecekmiş size yıkılsın gitsin iy yapmışsınız böyleleri ayrı bir terbiyesiz
 
Bizim akrabalar vardır nasıl diyeyim size acayip geri kafalilardir. Benim giyimime bile yorum yapma hakkı varmis gibi konuşurlar ah kapansan ne olur falan diye. Ki ben gayet normal pantolon gömlek pantolon tişört giyinirim. Birgün diz üstü sırtı açık bir elbise giyindim düğünde beni gorduler saklama gereği bile duymadna tövbe tövbe tövbe tövbe ne biçim giyindin ceylin heryerin ortada dediler. Suratına boş boş bakıp arkami döndüm gittim hiç laf anlatamam dedim.
Velhasıl oğulları evlendi. Kiz bi süslü bi suslu var ya :) açık, makyajlı, taytla yuruyuse giden(kendileri söylüyor bunu :) ) sarı saçlı cook bakımlı biri :) Ağızlarını acamazlar kıza karşı.
Bir kere bana deyip gelinlerine laf vurdular acikliktan kız bi baktı bunlara ses içlerine kaçtı.
Boylelerine böyle olmak lazım
 
Ben olsam ağzını ikiye ayırırdm . Ona ne ? Terbiyesiz! Gitmek istemiyorum diye bişey yok git isteğini de giy. Evli mı bu adam ?
 
Back
X