- 24 Ağustos 2012
- 6.055
- 7.342
- 398
- Konu Sahibi Pelinimben
Günaydın kızlar yaklaşık 1 sene önce kaynım benle tartıştı çok iyi anlasmamiza rağmen eltimin doldurusuyla bana bulaştı herkesin icinde bana assalayici bı laf söyledi herkes oradaydı bende ona eşimin hatırına ona saygımdan sana birşey demiyorum deyip ikimizde odadan ciktik .Aylar sonra evime gelip özür diledi ben yine eşimin hatirana evime girmesine izin verdim eltimin bana neler yaptığını onun karısı tarafından dolduruşa geldiğini tek tek belirttim . Çıktı gitti bir araya hiç gel.wdik ondan sonra onların bebeği oldu özür dahi dilemedikleri için görmeye gitmedik eşim aylar sonra takısı taktı neyse şimdi bayramda mecbur aynı ortamda bulunacağız sizce elini uzatirsa elimi vereyim mı asla eskisi gibi olmam çok kırıldım çok incindik eşimle bu süreç de başka evlilik olsa boşanmayla sonuçlanabilirdi biz üstesinden geldik eltimin asla affı yok yılanın önce gideni 7 ay arayla evlendik biz evlenmek için yıllarca beklerken onlar jet hızla evlenip bir çok şeyi eksik yaptılar biz kendimiz herşeyi çok şükür yaptık kendi aldığımız eşyalara takılara herşeye hasetle baktı .Sizce ne yapayım birde bebeklerini bir kez gördüm gripdim kucağıma almadım şimdi gözler bende olacak dikkat cekmemem lazım bebek onun günahı yok ama annesi ve babasına o kadar ofkelyim ki bilmiyorum ne yapmalıyım çok hızlı yazdım kusurlar varsa affola