Kaynıyla sorun yaşayan var mı ben ne yapmalıyım

SevgiSevgi38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2023
1.308
100
53
Öyle büyük bir sorunumuz yok görünürde ama farkettiğimiz bişeyi paylaşmak istedim. Kaynımın sinirli bir yapısı var aniden parlar. Eşimle de kavga etmişlerdi ve bayağı küs kalmışlardı. Çok kıskanç haset kinci küsen bir tip. Bazen benimle konuşurken de sinirli sinirli konuşuyor. Ben de bana bağırılmasına gelemiyorum kaynım hiç bağırmadı ama laf söylemişliği sinirli konuşma şekli var. Ben de bazen kendi kendime çok kuruyorum kafamda sanki o bana bağırmış bende sen hayırdır bana bağıramazsın diye kavga ediyomuşum diye birden aklıma geliyo sonra panik atak geçiriyorum nerdeyse elim ayağım titriyo. Eşim olsun ailesi olsun herkes kaynımdan ve eltimden çok çekiniyo bişey demiyolar çok sinir oluyorum bu duruma hiç görmek bile istemiyorum onları

panik atak geçiriyorum nerdeyse elim ayağım titriyo.
Niye bu kadar ciddiye alıyorsunuz o adamı? Sağlığınızdan önemli mi? Görüşmeyin olsun bitsin. Kayın kim ya. Hatta dan dun konuşursa siz de hayırdır ile başlayan bir çıkış yapın, ağzının payını verin, görüşmemek için bahaneniz olsun.

mümkün olduğunca az görüşüp gerektiğinde de tırnaklarınız çıkarın

onlar ailenin ağası paşası olmuş.. eşiniz ne yaparsa yapsın size de yapamazlar

Mesela geçenlerde kaynım kendi kaynanası gile gitti uzak bir köye. Bizde eşimle bi anda dedikki hep beraber köye gidelim bayramlaşalım kaynanam kayınbabam ben eşim. Günübirlik gittik geldik. Kaynım bunu duyunca köye gittiğimizi çok sinirlenmiş küsmüş. Ona niye haber vermedik diye geleceğinden değil biz gittik diye çıldırmış resmen küçük bebeği var çünkü gelemez. Kayınvalidem dedi çok sinirlenmiş küsmüş ne saçma ya kocaman adam kız gibi trip yapıyor herkesi de parmağında oynatıyor kayınvalidem biraz umursama bu kadar yapamaz bence

Sen dertsiz başına dert arıyorsun sadece, görmek istemediğin kişiyle zorunlu durumlar olmadıkça görüşmezsin olur biter…

Gittiğiniz her yeri haber verip gelin demek zorunda değilsiniz sen sessiz kal gereken cevabı eş versin vermiyorsa da canı cehenneme kız canını sıkma…

mümkün olduğunca az görüşüp gerektiğinde de tırnaklarınız çıkarın

onlar ailenin ağası paşası olmuş.. eşiniz ne yaparsa yapsın size de yapamazlar
Evet ben ilk gelin geldiğimde eltim hemen kayınvalideme demişki eğer beni çok severse küserim ağlarım falan yapmış istiyorlar ki bütün ilgi hep üzerlerinde olsun kayınvalidem de en çok onlarla ilgileniyo her şeyi abartıyolar keşke çok uzakda olsam

Sen dertsiz başına dert arıyorsun sadece, görmek istemediğin kişiyle zorunlu durumlar olmadıkça görüşmezsin olur biter…
Zaten evlerine falan pek gitmem kayınvalidem de görüşüyoruz en çok. Mesele o değil eşime sinirleniyorum niye bu kadar çekiniyolar ağırlığını koysun istiyorum ben beni üzen bişeyi anlattığımda yok şaka yapıyo yok huyu öyle diyip geçiştirıyo kafamda kurmaktann

Her ailenin bi delisi var derler sizin de onlar demekki. Şirretliklerinden sıkılmışlar idare ediyor eşin ve ailesi sanırım. Sen de kaynını eltini kaale alma zaten muhatapları sen değilsin muhatapları kaynananlar ve eşin böyle düşünürsen rahat olursun.

Ciddiye almak dahi ıstemıyorum o derece önemsiz ve değersiz babam da beni azarlayarak bağırarak büyüttü o yüzden bir türlü insanlara karşılık vermeyi öğrenemedim içimde büyüyo hep kafamda kavga ediyorum

Çıkarın hayatınızdan, minimum düzeyde görüşün. Kimsenin sinirini, kaprisini çekmek zorunda değilsiniz.

Sürekli eltiye varıyor konu. Görüşmeyin yahu o zaman. Kendi kendinize kafanızdan kurup panik atak getirecek kadar hayatınıza yer etmeleri de normal değil.
Kendinize meşgul olacak başka seyler bulun yazık bu elti ve kayın derken kendi kendini yiyip duruyorsunuz.

Hiç sevmiyorum gerçekten 2 yıldır evliyim hiç ısınamadım ne kaynıma ne eltime ne kaynanama evlendiğime de çooook pişmanım keşke bana sahip çıkan bi ailem olsa şuan çocuğum da yok 1 dakika bile düşünmem babamın evine dönerim böyle kendimi hasta edeceğime babamın azarını çekerim

Çünkü haksızlığa gelemiyorum insanların görmezden gelişini hazmedemiyorum. Her şey ortada herkes farkında ama umursayan yok tamam bende umursamıyorum ben kendimi savunamamaktan şikayetçiyim

Çünkü haksızlığa gelemiyorum insanların görmezden gelişini hazmedemiyorum. Her şey ortada herkes farkında ama umursayan yok tamam bende umursamıyorum ben kendimi savunamamaktan şikayetçiyim
Kaynınızın bariz yaptığı bir sey yok ki.
Kendi kafanıza kuruyorsunuz şuan.
Eltili bir sürü konunuz da vardi yanlış hatırlamıyorsam.
Az görüşün, muhatap olun kendinize başka meşgaleler bulun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…