- 8 Mart 2023
- 1.308
- 100
- 53
- Konu Sahibi SevgiSevgi38
-
Kaynanam olsun eşim olsun kaynımdan için aman o hemen küser bi anda sinirlenir bağrır ne kadar korkak takıntılı bir aile ya yazık benim eşimi hiç umursamıyolar eşim hastalanıyo kayınvalidem de kaynımın evinde 1 kere bile arayıpda soramıyo o derece çekiniyo yaişine baksın ya herkesi korkutmuş.
görüşmeyin konuşmayın.
minimum temas
Kimsenin bir başkasına sinirini bu şekilde yansıtmaya hakkı yok. Siz mecburiyet olmadıkça sohbet etmeyin. "Merhaba, iyi akşamlar" şeklinde devam edin. Kendisi sinirini yansıtmakta bir mahsur görmüyorsa, siz kendinizi geri çektiğinde de "neden konuşmuyor çok fazla" demeyecek.Öyle büyük bir sorunumuz yok görünürde ama farkettiğimiz bişeyi paylaşmak istedim. Kaynımın sinirli bir yapısı var aniden parlar. Eşimle de kavga etmişlerdi ve bayağı küs kalmışlardı. Çok kıskanç haset kinci küsen bir tip. Bazen benimle konuşurken de sinirli sinirli konuşuyor. Ben de bana bağırılmasına gelemiyorum kaynım hiç bağırmadı ama laf söylemişliği sinirli konuşma şekli var. Ben de bazen kendi kendime çok kuruyorum kafamda sanki o bana bağırmış bende sen hayırdır bana bağıramazsın diye kavga ediyomuşum diye birden aklıma geliyo sonra panik atak geçiriyorum nerdeyse elim ayağım titriyo. Eşim olsun ailesi olsun herkes kaynımdan ve eltimden çok çekiniyo bişey demiyolar çok sinir oluyorum bu duruma hiç görmek bile istemiyorum onları
Görümceyle ilgili bütün konular bittiği için kkda kayın konularına geçilmişÖyle büyük bir sorunumuz yok görünürde ama farkettiğimiz bişeyi paylaşmak istedim. Kaynımın sinirli bir yapısı var aniden parlar. Eşimle de kavga etmişlerdi ve bayağı küs kalmışlardı. Çok kıskanç haset kinci küsen bir tip. Bazen benimle konuşurken de sinirli sinirli konuşuyor. Ben de bana bağırılmasına gelemiyorum kaynım hiç bağırmadı ama laf söylemişliği sinirli konuşma şekli var. Ben de bazen kendi kendime çok kuruyorum kafamda sanki o bana bağırmış bende sen hayırdır bana bağıramazsın diye kavga ediyomuşum diye birden aklıma geliyo sonra panik atak geçiriyorum nerdeyse elim ayağım titriyo. Eşim olsun ailesi olsun herkes kaynımdan ve eltimden çok çekiniyo bişey demiyolar çok sinir oluyorum bu duruma hiç görmek bile istemiyorum onları
Ne güzel bende uzak yerde oturmak istiyorum keşke böyle bişey olsa da hayırlısıyla eşimle uzağa taşınsakOlmayan senaryoları kafanızda kurup sinir hastası olmayın. Kaynınızla da görüşmeyin. 2 kaynım var, senede bir kaç kere görürüm, onda da merhaba merhaba.
Gerçekten kafamda çok kuruyorum bunun için psikoloğa da gidiyorum o da tam yardımcı oluyo sayılmazOlmayan senaryoları kafanızda kurup sinir hastası olmayın. Kaynınızla da görüşmeyin. 2 kaynım var, senede bir kaç kere görürüm, onda da merhaba merhaba.
Öyle yapiyorum . Aynen kayınvalidemi öyle bi avuçlarının içine almışlar ki geçen eşim hastalandı normalde düşkündür oğluna eltime gidince asla ordayken aramıyoKimsenin bir başkasına sinirini bu şekilde yansıtmaya hakkı yok. Siz mecburiyet olmadıkça sohbet etmeyin. "Merhaba, iyi akşamlar" şeklinde devam edin. Kendisi sinirini yansıtmakta bir mahsur görmüyorsa, siz kendinizi geri çektiğinde de "neden konuşmuyor çok fazla" demeyecek.
İnsanların bizimle münasebetine biz izin veriyoruz. Benim konuşmayacağımı bildikleri için onlar da bir şey demez. Biraz soğuk ve mesafeli olun. Kayın kim yaniGerçekten kafamda çok kuruyorum bunun için psikoloğa da gidiyorum o da tam yardımcı oluyo sayılmaz
Boş verin gerçekten. Herkes yerinde sağ olsun. Arayanı arar, aramayanı aramazsınız. Dert edinmeyin hiç kendinize. Sizin hayatınıza müdahale etmedikleri, sorun çıkarmadıkları sürece aramasalar da olur. Ararlarsa siz güzelce konuşur geçersiniz. Siz de ararsınız güzelce ara sıra olur biter.Öyle yapiyorum . Aynen kayınvalidemi öyle bi avuçlarının içine almışlar ki geçen eşim hastalandı normalde düşkündür oğluna eltime gidince asla ordayken aramıyo
Valla baştan beri mesafeliyim 2 yıldır ne kaynıma ne eltime ısınamadımİnsanların bizimle münasebetine biz izin veriyoruz. Benim konuşmayacağımı bildikleri için onlar da bir şey demez. Biraz soğuk ve mesafeli olun. Kayın kim yani
Bi ara eltimle araşıyoduk bem onu arıyodum o da beni arıyodu sonra birden kesti beni aramayı. Sonra zamanla ben de bıraktım aramayı sadece önemli şeylerde çocuğu hastalandığında falan arıyorum. Bi ara eşimle sohbet arasında demiştim aramıyo falan diye senden büyük ya o bekliyodur aramanı demişti 5 yaş büyük benden ama alakasınyok aramak isteyen arıyo büyük küçük farketmiyo. Bide kayınvalidem eltimi çok seviyo çok düşkün ona hiç laf bile söyletmiyo gerçekten bunu nasıl başarmış tebriksBoş verin gerçekten. Herkes yerinde sağ olsun. Arayanı arar, aramayanı aramazsınız. Dert edinmeyin hiç kendinize. Sizin hayatınıza müdahale etmedikleri, sorun çıkarmadıkları sürece aramasalar da olur. Ararlarsa siz güzelce konuşur geçersiniz. Siz de ararsınız güzelce ara sıra olur biter.
Kayniyla problem yasayanlar deyince hemen tepe tuylerim dikildi.
Kaynim yuzunden yuvam yikiliyordu kucagimda 2 bebek varken, ben o adami bu kadar takmadim. Sizin takintiniz kayninizin sinir hastasi olmasi kadar garip. Tedavinizi aksatmayin.
Herkesin gozdesi olmaya alismis, alistirilmis birine verebilecegin en buyuk ders onu umursamamaktir. Delirt gitsin.ben kabul ediyorum zaten öyle problemimiz yok kafamda da kuruyorum evet yine de sizlerle sohbet etmek iyi geliyo teşk. Yorumun için
Bayram seyran tamam beklesin “ben büyüğüm” diye ama normal zamanlar da pek yaşla alakalı olduğunu düşünmüyorum bu arama durumunun. O zaman büyük diye hep siz arayın saçma olur açıkcası… Kötü düşünmeyin yine de insanlar bazen kendi hayatlarına dalıp gidiyor, başka dertleri oluyor. Hiçbir şey olmasa kendi içine kapanmak istiyor. Şahsi düşünmemeye çalışın, kendi evinizin huzuruna odaklanın.Bi ara eltimle araşıyoduk bem onu arıyodum o da beni arıyodu sonra birden kesti beni aramayı. Sonra zamanla ben de bıraktım aramayı sadece önemli şeylerde çocuğu hastalandığında falan arıyorum. Bi ara eşimle sohbet arasında demiştim aramıyo falan diye senden büyük ya o bekliyodur aramanı demişti 5 yaş büyük benden ama alakasınyok aramak isteyen arıyo büyük küçük farketmiyo. Bide kayınvalidem eltimi çok seviyo çok düşkün ona hiç laf bile söyletmiyo gerçekten bunu nasıl başarmış tebriks
Doğru söylüyosunuz hepsini kafamdan atıcam. Çok teşekkür ederim destek oldunuz❤Bayram seyran tamam beklesin “ben büyüğüm” diye ama normal zamanlar da pek yaşla alakalı olduğunu düşünmüyorum bu arama durumunun. O zaman büyük diye hep siz arayın saçma olur açıkcası… Kötü düşünmeyin yine de insanlar bazen kendi hayatlarına dalıp gidiyor, başka dertleri oluyor. Hiçbir şey olmasa kendi içine kapanmak istiyor. Şahsi düşünmemeye çalışın, kendi evinizin huzuruna odaklanın.
Bunları neden bu kadar kafama taktığımı da bilmiyorum hem hiç umursamak istemıyorum hem de aklıma geliyolar belki de boş olduğumdan inşallah bebeğim ilaç olur bana şifa olur çok güzel mutlu huzurlu bir aile ortmında büyürBayram seyran tamam beklesin “ben büyüğüm” diye ama normal zamanlar da pek yaşla alakalı olduğunu düşünmüyorum bu arama durumunun. O zaman büyük diye hep siz arayın saçma olur açıkcası… Kötü düşünmeyin yine de insanlar bazen kendi hayatlarına dalıp gidiyor, başka dertleri oluyor. Hiçbir şey olmasa kendi içine kapanmak istiyor. Şahsi düşünmemeye çalışın, kendi evinizin huzuruna odaklanın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?