Kaynpederimle ilgili!!

kardelenn35

bebeğim iyiki doğdun ...
Kayıtlı Üye
29 Mart 2008
1.436
0
116
İzmir
kızlar benm eşim 2 abisiylebirlikte babasına ait olan işyerinde çalışıolar babası tatilde genlede ama yine de işin başında o var hep bana sorlsn bişiler yapılırken havasında .. biz bugun tatile gidiorz ve dün eşim ağladı resmen bir sürü şey solemiş gidicez die muhabbete bakarmsnz ya ve eşim 4 ay sonra askere gidecek bir insanın düşünmesi gerek oğlm askere gideceksin çıkın tatil yapın ama nerde bencil insan ne olacak çocklarını üzmekten zevk alıo sanrım hep onun dediği olsn onun bize hazrladğı gibi yaşayalm hep bunları istio ..
benm eşim selçuk ünv. 2yıllık bilgisayar programclığı mezunu yani bilgisayar teknikeri ve aynı zamnda AÖF 4 yıllık iktisat mezunu bugn diplomasını da alacağz kısmetse başka bir yerde çalışsn istiorm sizce iyi bir iş bulabilir mi bu iki dipllamayla bir de sanrm başka yerde çalşması bizim için en hayrlısı ben kimsenin hayatmıza karşmasını istemiorm .
siz olsanız napardnz kızlar :uhm:

onlara bağımlı olmayın ,bende istemezdim eşimin ailesiyle iş kurmasını...

eşin istiyormu başka biyerde çalışmayı yoksa senin düşüncenmi
eğer istiyorsa ve bilgisayardan anlıyorsa kendine ait biyer bile açabilir mesela

kardelenn35 canım ya aynı kayınpeder bendede var eşim ve abisi ona ait olan bir dükkanda iş yapıyorlar allahın her günü yanlarında herşeye karışıyormuş eşim diyor ben bu yaşta üşeniyorum hergün işe gitmeye o 70 yaşında koşarak geliyor diyor ayrıca benim kayınpederimde çocuklarının iyiliğini düşünmüyor onlardan dükkan karşılığı kira alıyor sanki ihtiyacı var 1 milyar emekli maaşı var evi kira değil bi kendisi bi eşi bankada hesaplar falan 2 dükkan kirası daha alıyor yetmiyor çocuklarındanda alıyor işte amaç bana muhtaç olsunlar ama merak etme eşin çok güzel bi iş bulur allahın izniyle inş.

Bencede çok zor aileyle ortak iş yapmak.Özel şirketlere başvursun eşin bilgi sistemleriyle ilgili departmanlar oluyor.ılerde internet Cafe falanda açabilir belki kendi işini yapar.ınşallah kısa zamanda kurtulursunuz bu sıkıntıdan.

CANIM SENİNKİNE DE KOCA Bİ YUH DİYORUM :1shok:
NAPCAKMIŞ PARALARI
YEN MODEL KEFENLERİN CEBİ Mİ VARMIŞ Kİİ :jeyyar:
NE AÇ GÖZLÜ ADAM YAAAAAAAAAAAA naniknanik

yaman cım adam aç gözlü bana muhtaç olsunlar aç kalsınlar kapıma gelsinler bir tekmede ben vurayım tek derdi bu ama allah ona muhtaç ettirmesin kefenin cebi yok koyup gitmeyecek ama hiç öleceğini düşünmüyorki hep yaşayacağını sanıyor öylede sansın o.

4 ay sonra oğlu askere gidicek,insan anlayışlı oluryasakkelime
eşinin elinde 2 tane nimet var(diplomaları)en kral işi bulur allahın izniyle,onların hakimiyetinden çıkın,en doğru kararı vermişsinyerimseniben

mutlaka iş bulur canım; özel şirketlerde bilgi işlem bölümleri var onlara başvurursa çok daha iyi bir iş sahibi olur bence. kimseye bağımlı olmayın ailede olsa para işin için girdimi bazılarında böyle oluyor işte.

bencede ayrı bir yerde çalışsın.benim babamlada amcam ortak çok sorun oluyordu o yüzden böyle diyorum.ayrıca iş bulur canım ya neden bulamasın.çok yüz göz olmazsanız çok fazlada sorun olmaz canım.

Son düzenleme:
kızlar çok sağoln desteğinz için ..
canmm ya senin kaynpedern de ayrı bir alemmiş vallah..
şuan işe giremez dee askerden sonra bakacağz inş. 4 ay sonra gidecek birini işe almazlr çünkü bakalm ozamna dernn altındn ne sular akacak ama eşimde böyle devam etmek istemediğini soyluor.. kimseye bağmlı yaşamak istemiorz allah m kurtlmak isteyen herkesi kurtarsn inş.. öptmm çokk hepinizii

bizde sizinle aydı durumdayız o yüzden seni çok iyi anlıyorum bence ayrı işte çalışması en iyisi biz 3 yıllık evlıyız ve aynı işte çalışıyorlar eşimin bırakma gibi bir şansıda yok çünkü onsuz hiç bir iş olmuyor ama öyle bir olasılık olsa bende ayrı işte çalışmasını isterim normalde iki diplomayla niye iş bulamasın ki ama şu kriz zamanı bulabilirmi bilmiyorum bence en güzeli askerligini yapıp geldikten sonra bir iş bulsun ve babasının yanında ayrılması benim eşimde askere gidecegi gün bile çalıştı bende çok sinir oluyordum benim kayınpederimde çok agrasifti sürakli bagırır çagırırdı ama şimdi şükür çok iyiyiz ve anlayışlı o zamanlar kaynana faktörü yüzünden öyle davranıyormuş şimdi onladım sizdede böyle bir faktörmü var o yüzden böyle davranıyor olmasın

canm siz çözüm blmşsnz çok gsl darsı başımıza . insafszmş yalnz askere gttiği gün bile çalıştrmş ..
bizim kaynvalide faktoru yok canm yani o var mı yok mu belli değil ..
bu krizde geçinebilecğimz kadar para kazanacağı bir iş bulabilir mi bilmiorm ve hazır işi brakacak yani düşünsene ..
benm babam herzamn eşim gibi biriyle çalşmak ister ama biri kaynpederi biri babası sonçta babasınla bgn küser yarn barşr diğeri ağr gelebilir en son çare babam işler kotu giderse tabi ..
tatilden dondk annesi arıo ndn uğramadnz die biliomsn eşimde yorgndk falan dedi bgn gden için gelin demiş eşime gidermiiz dedm laf yemeye mi gitcem dieo ben bişi yapmadn çocklarını kendileri soğttlar baksana hakkımızda hayrlısı bakalm

Canımm ne güzel iki diploması varmış elinde bak..o diplomaları babasının yanında çürütmek için mi aldı. Bence Bankalara filan bile girebilir..önce bi askerliğini halletsin de. Özel bankalar 26 yaşına kadar, devlet bankaları da 30 yaşına kadar alıyor bildiğim kadarı ile. Asıl ben sana üzüldüm, şimdi eşin de askere gidecek, hem özlem olacak hem de sen uğraşmak zorunda kalacaksın onlarla..allah sabır versin canım. Eşin de inşallah bir an önce sapa sağlam gider gelir..hakkınızda hayırlısı neyse o olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…