Kaynpederinden eken var m?

ayy ben böyle bir terbiyesizlik duymadım... kendi kızı yerine geçer gelin kızı olarak gördügü birisi hakkında nasıl böyle bişey söyler...Allaha havale et tatlım..Eşinede allah sabır versin..kendi kızına böyle bir laf söylense naısl tepki verir..Hem yatak odası onun ne haddi ya töbe töne ne günlere kaldıkkkk

ay bu ne ya bu ne terbiyesizlik.
utanmıyormu 70 yaşında adam böyle abuk subuk laflar konuşmaya.
canım sen de keşke bahsetmeseydin görümcelerine bu durumdan, sonuçta bu eşinle senin özeliniz. bir psikologa veya jinekolağa gitseydin hemen keşke. görümceden dost olduğu nerde görülmüş.nasıl kadınlarmış öyle gidip böyle bişey babalarına mı anlatmışlar. ay bunlar ailece terbiyesiz ya. nasıl bir aileye düşmüşsün sen canım ya. inşallah eşin bunlara benzememiştir ve seni üzmüyordur.
bence onların yüzüne bakmasan hatta yüzüne tükürsen haklsın bence.
eşin gidecekse gitsin, ama sen bu laflar üzerine asla ne evlerine git, ne de ellerini öp.

işte baştan iyi göründükleri için bende onları insan sandım aptallığıma geldi anlattım yardım istedim ama gitmişler yetiştirmişler ne eşim nede ben hiç gitmiyoruz bayramlarda bile arayıp sormuyoruz allaha havale ettik onları allahtan eşim çok iyi beni destekliyorda daha ağızlarını açamıyorlar.

benimkide yalancı bencilin tekidir
allah yardım etsin bizlere valla

al bendende o kadar sabır sabır kayınvalide ayrı telden kayınpeder ayrı telden deli ediyorlar beni çekilecek dert değil bana değer verseler başımın üstünde yerleri var ama nerde eltim gözbebekleri ben ayrılmak istediğim için ve ayrıldığım için yanlarından beni düşman olarak görüyorlar. eşim onların 16 yaşındaki oğulları sanki hayatımıza sürekli müdahale ediyorlardı nefes bile alamıyordum beraber yemek ye beraber otur daha üç günlük evliydim burnumdan getirdiler hayatımı onlar yüzünden ne yeni gelinliğimi bildim doya doya yaşadım ne anneliğimi yaşadım sanırım bu gidişle yaşayamayacağım ya sabırlar diliyorum ben ve benim gibilere

bende nişanlıyım .benimkide herşeye burnunu sokuyor.düğün borcu nişanlım ve benim üstüme olacak onalara bile şu şöyle olsun bunu böyle alın diyor.tabi onun cebinden para cıkmayacak.fazla kıyafet almayın diyor.hamile falan olursam giremezmişim içine.be adam sanane benim kilomdan.1 senedir nişanlıyım yetti canıma iliğime.arkadaşımız ölsün artık diye yazmış ben yadırgamıyorum şahsen.bende diyorum.ölse de kurtulsam ben dahil herkes.virüs gibi bişey ya.ortalık temizlenecek.allahım sonumuzu iyi olur işallah.onu görünce ismini duyunca bile moralim bozuluyor.

karlarperisi aynen benimkide virüs ona baba bile demiyorum evine gitsem elini öptürmez başım açık diye gitmesem hayırsız gelmez der ne yapacağımı şaşırdım eşimde babasından nefret ediyor.bu kıyafet olayının bi benzeride bizde yaşanmıştı yeni evliydim kayınvalidem hep tereyağla yemek yapar alışkın olmadığım için kokuyor diye yiyememiştim şakasına kayınvalideme neyse ben yiyemeyeceğim hem daha iyi kilo almam dedim kayınpeder ordan aman senin neyin var esas büyük gelin yemesin her yerinden et fırlıyor dedi ama işte eltim yalaka olduğu için alınmadı güldü e ben 3 tane çocuk yaptım oda yapsın kıyafetlerinin içine giremez dedi sinir oldum ya sizene kardeşim benim tipimden ya.....

Siz birde benim dedemin yaptıklarına baksanız 6
yıldır prostat 4 yıldır kızında geçen gün geçici süreliğine geldi demediğini yapmadığını bırakmadı hiçbir erkek gelinine gel altımı temizle dermi annen hem gelini hem yeğeni kızlarına altın bilezi vermiş oğullarına bişey yok gelinlerini sevmez ağzı küfür dolu amcamlara tel etti oğum beni kurtarın bu bu dediği annem bana bakmıyo kapıya koycak diye sinir krizleri geçirdik kızı istanbula gitmişti çağırdık gel diye Allah tan gitti kurtulduk maaşını kızlarna veriyo oğullarına bişey yok daha çok yazcatım ama kafanızı şişirmek istemedim

şu herşeye burnunu sokan ,meraklı ,ağzı bozuk ,lafın nereye gittğini bilmeyen, yaşını başını almış ama küçük beyinli vb.erkeklerden nefret ediyorum
bi tanede benim başımda var
kayınvalideye bi derece dayanıyo insan böyle gelmiş böyle gider kadınlar arsında olur böyle şeyler diyosun
ama kayınpeder olunca kadıramıyosun
yazarken bile sinirim bozuldu şimdi
Allahtan uzağız ismini bile duymak istemiyorum
Allah sabır versin sizede

ay canım eşin mutlaka işini değiştirsin uzak durun bu adamdan.çok ağır ithamlar bunlar...kaldırması çok güç.ve ne olur iç bir şeyini paylaşma onlarla bir daha heleki böyle özel şeyleri.baksana babasına böyle bir konuyu açabildiklerine göre çok seviyesizler canım.

hepsiyle yeterince uzağım gerek oturduğum yer olarak gerekse ilişki olarak hiç görüşmüyrum hiçbiri ile eşimde görüşmüyor inanki bayramlarda bile arayıp sormuyoruz ölseler kılım kıbırdamaz o kadar iğrenmişim onlardan yani.

valla herkes burda yok beddua etme yok ölsün deme demiş ama ben diyemeyeceğim...
kayınpederim bana bu lafları diyecek çift cinsiyetli diyecek,oğluna bi kızı beceremedin diyecek bende saygınlığımı koruyacağım he.....
geçin bunları lütfen !
valla bedduada ederim...
küfürde ederim...
ölsün gebersin diye dualarda ederim..
geberince mirasıda alır çatııır çatııır yerim...
hiç kimsenin beni bu denli rencide etmeye hakkı yok kardeşim!
rencide edersede ağzının payını veririm..
ister terbiyesiz desin ister bilmem ne desin...
aaa bak tansiyonum fırladı resmen yaaa...
edepsiz herif....

valla herkes burda yok beddua etme yok ölsün deme demiş ama ben diyemeyeceğim...
kayınpederim bana bu lafları diyecek çift cinsiyetli diyecek,oğluna bi kızı beceremedin diyecek bende saygınlığımı koruyacağım he.....
geçin bunları lütfen !
valla bedduada ederim...
küfürde ederim...
ölsün gebersin diye dualarda ederim..
geberince mirasıda alır çatııır çatııır yerim...
hiç kimsenin beni bu denli rencide etmeye hakkı yok kardeşim!
rencide edersede ağzının payını veririm..
ister terbiyesiz desin ister bilmem ne desin...
aaa bak tansiyonum fırladı resmen yaaa...
edepsiz herif....
Cok da guzel yazmissin vallaha, benim namusuma, cinsiyetime falan filan soz edecek bi sey demicem ha yok daha neler kötükedihüso​

vala arkadaslar yazılaınızı agzım acık okudum ne k.pederler varmış ya ben cok severım k.pederımı ama kaynanamı sevmem,bana k.pederım hep senı kızımdan fazla sewerım der vala bı dedıgımı ıkı etmez agzımdan cıkması yeterlıdır hemen gıder alır saolsun ve bız bırlıkte oturuyoruz cok anlayıslı bazen hıc yanlarına gıtmem dırek odama gıderım hıc bısey demez Allah herkese benım k.peder gıbı k.pederler nasıp etsın:Saruboceq:

lil@ öyle güzel anlamışsınki beni gerçekten teşekkür ederim eğer onu gördüğüm zamanlarda kulağıma gelseydi bu sözler ağzının payını elbette verirdim benim ne fena olduğumu bilirler ama ne yazıkki eşimin artık ailesiyle görüşmemeye karar vermesinden sonra öğrendim gidip ağzının payını vereyim dedim eşim gerek yok ben susturdum dedi evet öyle güzel susturmuşki ailede bi araba eşimde var geberesice hastalandığı zaman eşimi arayamıyor bile eşim çok sinirli biri,eğer konuşursa babası ağzını burnunu kırar kesin ben hakkımı helal etmiyorum ölsün inş mirasını çatır çatır yicem.

Back
X