Kaynvalide.... Artk duymak bile istemiyorum bu szc

offfff nefret geldi benm kaynanada böle daha dişini göstermedi ama..... siz mutlu olun ayaklarına yatıyoruz çektırmadan oğumuzuda dolduruyoruz suan bakalım ahh ahhh insanları içine girmeden tanıyamıyoruz arkadasım ama yemem artık bence araya hemen bir mesafe koy hem neymiş o öle öne oturmak ne işi varmış sen varken önde onun buda yetmezmiş gibi karı koca arasına girilirmiymiş hiç ayıp ayıp arsızlığında bu kadarı olmass allah sabır versin ne diyim

bence de hamileyken hiç takma , üzlme.olan sana ve bebeğine olur.ben eşimle onlar yüzünden çok kötü bişekilde tartıştım.sabaha suyum geldi ve doğum yaptım.erken doğum değildi ama yaklaşık 2 hafta vardı.allah sabrı cemil versin hepimize.

çok saolun canlarım anladım artık uzak durunca çirkefleşince değerli oluyon hepsi aynı kız annesi olanlar daha hassas oluyo galiba konuşmaya başlayınca bana neler yaptılar hamilelikte diyor aynısınıo hatta alasını bana yapıyor hiç bişey demiyorum artık hakkım helal değil bugün bi kermeste karşılaştık bi ilgi bi alaka şok oldum ama ben artık yapamıyorum ii olamıyorum ona karşı kalbim sıkışıyo görünce hiç işim olmayacak artık anladım benki hayatta küs tutamam surat asamam asanlarada şaşarım ama şimdi daha ii anlıyorum asılacak adama asacan surat benimde onla bitti işim en iyisi mesafeli olcan onu bilirim artık

ayy çıldırdım resmen okurken kayınvalidenin yaptığını bir insan evladı yapamaz yapmamalı ya.nasıl bir nefreti varmış ki sana bir anda boşaltmış içini

bosvere bosvere ne hale geldik ama sen yinede bosverzemuszemus
yaslilar simdiki hamileleikten anlamiyorlar insanlarin daha hasas oldugunun farkinda degiler
kendileri hamiel hamile calismi tarlaya gitmis ya sebep bunu gösteriyorlar
aman canim bendede var öyle bi kaynana bende allahindan bul diyom baskada bisey demiyom valla
sende öyle yap

ayyh tukendim okurken..Allah'a sukurler olsun benim kayinvalidem cok iyi..insaallah sizin kayinvalideniz de yola gelir..Tas atana ekmek atacaksin demisler..Mumkun mertebe sakin olun..ne olursa olsun ikili iliskilerde ucuncu kisileri dahil etmiyeceksiniz.Siz fevri davranmissiniz sonuclari cok fena olmus..Bu da ilerde olabilcekler icin artik aklinizda olsun.En azindan basbasa kalana kadar bekleyin bundan sonra.Allah yardimciniz olsun.

canım ya hamileymişsin bak bu kadar stres yapmamalısın karnındaki çocuk bundan çok etkilenir sonra kucağında devamlı ağlıyan mutsuz bi çocuk olur bak. kaynana meselesine gelince klasik kıskanç ve enufak bi açıkta yüzünü gösteren kaynana modeli canım bunlar böylelerdir oyüzden nekadar sinirli olursan ol kaynananın yanıda eşinle asla tartışma üzülmeyi bırak butarz kaynanalar butür olaylardan nemalanırlar allaha emanet olun

karı koca arasına girilmez !!!!!!!
1 2 saat sonra barışılır kaynana kötü olur......
kaynananın yanında oğluyla tartışılmaz hemen müdahale eder(oğlu hala bebekya onun gözünde)!!!!!!!!!
en sinir olduğum şeydir her evde olduğu gib bizdede oluyo ama yalnızken kozlarımızı paylaşırız hep kaynanamı düşünürüm bana cephe almasın diye.....ne kadar biz gelinler haklı olsakda tartışmalarda ama hep geliniz suçlu biz oluruz!!!!!!!!!

büyüklerin arayı bulması gerekir sahiden..
yeni evliyken(2 aylık falan)annemin bana verdigi öğüt geldi aklıma,sen sen ol kimsenin yanında;bende dahil kavga etmeyin;siz unutursunuz;yanında tartıştıgınız kişiler unutmaz;üzerine yapışır söyledigin sözler;büyür kavga..
çünkü bende eşimin memleketindeyken tartıştık;herkes duydu;ama benim kayınvalidem oturdu agladı benle;oglumla aranı bozma kızım diye..senin kayınvalidene düşende oydu..
hem sen hamilesin;gergin,alıngan olabilirsin..

Aynennn benim annecigimin daha nisnaliyken bana dedigi laf. Cok dogru bir tespit. vereliniortak

arkadaşlar ben yaşadıklarıma inanamıyorum ve artık eşimin annesinden nefret ediyorum nefret bile az yanii... salı günü okuldan çıktım dersanede etütüm var ilçeden merkeze gitcem yarım saatlik yol ve dersim 3.30da başlıyo eşimin anneside hasta oda gelsin yazık dedim neyse bekle eşim gelmez sinir oldum geç kalıyorum ve müdürden laf işitmek istemiyorum saat üç oldu yok çıktım yola yürüyorum baktım geliyo anneside yanında bindim arabaya nerde kaldın diye sordum sinirliyim tabi. kaymakamlıktan benim annemide alıp gitcez indik arabadan annemde biraz gecikince iyice sinirlenip eşime patladım geç kalıyorum gidelim artık diye tartıştık biraz eşimde benim kızmama sinirlenmiş arabaya binince başladık tartışmaya aman tartışmaz olaydık kaynanam başladı sen benim oğluma nasıl bağırırsın sen kimsin ama görmelisiniz kadın patlıyo resmen annem susturamıyo sen ben arbaya bindim ön koltuğa oturdum diye böyle yaptın diyoda başka bişey demiyo anne yapma senlik ne var biz kendi aramızda tartışıyoruz diyorum dinleyen yok eşime dönmüş sen nasıl erkeksin bu sana nasıl böyle yapıyo senin yerinde kim olsa bunu öldürür boışa defet bunu susturamıyoruz eşim kudurdu artık nerdeyse 180 le gidiyoruz kaza yaptık yapcaz yapma diyorum saçmalama ama yok oda anasının gazına gelmiş bana kızıyo annemle ben şaşırdık ağlayamıyorum bile sen karışma yeter dedim sanane ama dinleyen kim sen çalışıyon para kazanıyon diye böle yapıyon diye bağırıyo hala annem sus allah aşkına diye yalvarıyo yok çalıştırmayacan bunu diye bağırıyo kimse karışamaz bana diye eşime bağırmışım bu sefer hareket eden arabada resmen sinir krizi geçirdi resmen arada eşime öl sende erkek olcan diye bağırıyo düşünün ya anneme dönüp kızına verdiğin terbiyteye bak diyo annem hala sakin bişey olmasın diye yalvarıyo eşime düşünün beni bırakın oğlunun direksiyon başında olmasını kaza yapmasını düşünmüyo benim dört aylık hamile olmamı düşünmüyo kriz geçiriyo nasıl tartışırmışım eşimle annem ona uysaydı orda abartısız parçalardı bizi ya bi anne nasıl oğlunu küçücük bi tartışma için kışkırtır bu kadar hamile kadını boşa döv öldür der bu ne hırs ne edepsizliğim kaldı ne başka şeyim indim arabadan dersaneye gittim ders anlattım o halle annem sakinleştirmiş yine çıkışta beni almaya gelmişler hala dili durmuyo bide geldi bende kaldı hiç bişey demedim allahından bul diyorum bu hamile halimle annem sabaha kadar ağlamış nereye düştü kızım diye.. ama hata benim gözünün içine baktım resmen peşinde dolaştım anne diye hasta oldu oğullarından önce yetiştim eksiği oldu kimseye demeden hallettim niye gelmiyon kalmıyon diye yalvardım yazık bana iyi niyetime neler düşünülmüş ne niyetle bakılmış bana ama ne oldu eşim onumu dinledi tartışma olur her evde demi tamam başkasının yanında tartşmamalıydım ama çok sinirliydim oldu bi hata peki büyüğe düşen sakinleştirmek değilmidir gaz mı verilir böle durumda sonrada anneme kusura bakmayın ben çok sinirliyim birden kopuyo kayışım iyiki sen bana uymadın diyo insan nasıl böle olur nasıl bakacak defol git diyen bu insan yüzüme ama anladım kimseye hakettiğinden fazla değer vermeyecen hele kaynanaya asla yedirdiği iki lokmayıda başına kalkıyo valla kusura bakmayın çok uzattım çok üzülmüşüm ne yazdım onu bile bilmiyom allah herkese hakettiğini vermiyo işte ha bundan sonra eşimle daha iyi olacam çatlasın çünkü asıl çekemediği oymuş anladım buketin gözünün içine bakıyon oda öle yapıyo sen bu kadar seviyon şımarıyo diyoya görsün bakalım

Canim hic noktalama isareti kullanmamissiniz cok zor okudum. Ama bu sinirle onu dusunecek haliniz yoktu besbelli. Oncelikle boyle asil bir anneye sahip oldugunuz icin yatin kalkin ellerini opun o hanimefendinin. Bu size yazik ki cok aci bir tecrube olmus, artik bu kusura bakmayin fakat tesbihte hata olmaz, "edepsiz" kayinvalidenizin yaninda hic agizinizi acmayin, merhaba, nasilsin, hoscakal gorustugunuz yerde.

Siz dogacak yavrunuzu dususnun asabinizi bozmayin, o sinirlenince hizli gitme mevzusu da cok acaip, esinizin destek olmasi gerekirdi siz onun canini tasiyorsunuz, hic bir sey yoksa onun hatirina. Ama karakterinin zayif dustugu bir ana geldigini dusunuyorum. Sizin yuvanizda keyifinize bakin, o annecigi de hep ovun esinzin yaninda, kayinvalidenizin yaninda, oldugundan daha fazla ilgi gosterin bunu hak ediyor cunki.

offfff okurkennn bunaldım...bu ne kaynanaymış böyle...acımasıda yokmuş karnındakinide mi düşünmedi. onu bıraktım eşinde mi düşünmedi..nasıl bu kadar pasif olabilir ?zaten hep söylerim evlendikten sonra anneleri kıymete biner diye...bundan sonra o kadına hakettiği değeri ver canım emin ol iyi olan yaranamz bunlara eşinin de biraz burnunu sürttür bence annenin yanında sana nasıl böyle davranırlar??**

allah onu kendi tarafından biriyle birbirine düşürsünde
sana gelip derdini anlatsın..buna dua ediyorum...

canım benım artık senın herseyden daha çok önemsıyeceğim bır bal böcüğün var boşver kaynana falan ya kim ki koy ver gıtsın
senın bunu yaşamanda lazımmış bırde bu tarafından bak olayın eğer kı bu olay olmazaydı sen daha çok fedakarlık yapacaktım .eşinede senın hamıle bır bayan olduğunu bundan sonra her seye daha çabuk alınacağına anlat canım
hiç bırsey uzulme bak senınle sevınen senınle uzulen mınık bırı daha var hayata tutunmak ısteyen

Benim şaşırdığım nokta; Tüm kız anneleri ortalığı yumuşatmaya çalışıyor bende eski nişanlımla sıkıntılar yaşarken annem hep alttan al derdi kendiside hep alttan alırdı, bana göstermediği hoşgörüyü damadına gösterirdi.. Burda da kadıncağız kızına o kadar hakaret dilmiş ses çıkarmamış anlayamıyrum ben kız annelerini?

karslıyız canım ikimizde... mecbur görüşüyoruz napcan hiçbrşey olmamış gibi davranıyor şimdii..... kızım doğdu onla uğraşıyorum umrsamıyorumda napimmm::::(

Back
X