canım aslına bakarsan kayınvalidem çok iyi bir insan ve biz aynı apartmanda oturuyoruz
bugüne kadar hiç sorunum olmadı bana karışmaz.
ancak bukadar içiçe olmak insanı çok sıkıyor mesela iki üç günde bir orda yemekte oluruz ve bütün akşam hepberaberiz
helede yeni evliyken çok sıkardı bu durum tamam iyi insanlar ama senin özgürlüğün kısıtlanıyor belki o gece eşimle bi film izlicem bi yere gitcem .
neyse işin o kısmını çok uzatmayayım buaralar canımı çok sıkan bi durum var
bu yaz kaynanam ve kayınvalidem görümceme tatile gittiler iki bekar kaynımda evde kaldılar ve ben bi aydır iki evin temizliğini bılaşığını ütüsünü aklınıza gelebilecek ne varsa yürütmeye çalışıyorum ama bir günde arayıp teşekkür babında bişey duymadım çalış çalış nereye kadar bizimde tatilimiz mahvoldu hiç bi yere gidemiyoruz üstelik bu ilk değil kaynanam sürekli bi yerlere gidiyor ve sorumluluk bana kalıyor bekar görümcem olmadığı için.
bigün de bi aferin diyen yokki ne diye bukadar uğraşıyorum ama eşime sorarsanız mecburmuşum..
valla okadar sinirlendimki tayinimi öyle uzak bi yere isticemki kimse bize gelemesin dedim eşime
çok uzattım bunlar sadece buz dağının görürnen kısma okadar severek geldimi aynı apartmana ancak çoook pişman oldum hiç bir zaman çekirdek aile olamadık hep cümbürcemaat yaşıyoruz
aklı olan aynı apartmanda değil aynı şehirde oturmazzzzzz
kardeşiimmmm sana yüzde yüzz katılıyorummmm
bravooo
delikafaduldendelikafadulden