Kaynvalidem ve Olum

oğluna çok geçmiş olsun.acil şifalar dilerim.kaynananı sen tanıyorsun nasıl bir insandır bilemem.o sözü iyi niyetle mi söyledi yoksa gerçekten bencil birimi sen bilirsin.o yüzden sen oğlunun sağlığı ile ilgilen.boşver kim ne isterse yapsın.

ahhh canım adaşım bu kaynanalar anca s.dik yarıştırsın oğlunu kıskan torununu kıskan gelini kıskan çatlayacaklar valla...hep ilhi alaka onlarda olsunhep kendileri önemli gerisi boş git yaa sinirlendim bak yine..

sıcağı sıcağına oracıkta gırtlağına yapışsaydın bence kayınvalidenin.
hem zaten kalbe etki eden bi hastalığı varmış kurtulurmuş o da, sen de.

yapmayın kıyaslamayın ikisini.
hastalık hastası bir kayınvalideniz var demek ki.
olur böyle insanlar bu kadar büyütecek ne var bunda.
yoktan yere bu kadar sinir bünyeye de zarar..

neden insanlar bencil ve hep benci o bi küçük çocuk ya bide torunu yanı dedıgın gıbı arkadasım allah kalbıne merhamet eylesın sen bırak kaynananı hemen işlemleri başalttır canım çok geçmiş olsun

canım benim kaynanada kayınpederle birlikte haftanın 3 günü sigortadaki tüm doktorları fuzuli yere işgal ediyorlar insanlar hiç kızmasın zaten ordaki dokorlara... en son baktım kadına sakinleştirici yazmışlar. her neyse geçen benim oğlan hastalandı ki hala tam iyileşmedi daha 5 aylık ancak olacak çok küçük bana dediki neden doktora götürdün ispirtolu suyla silseydin ateşide düşerdi kendide iyileşirdi ki bunu diyen kadın nerdeyse hastane kapısında yatan bir tip dediğim gibi.gelde delirme. herkse kadına rakip kimse ondan fazla hasta olmaz.at gibi koşyor ama bacağımdan ameliyet olcam diyor:)

Back
X