Kaynvalidemden dertliyim...

• Konu Sahibi Konu Sahibi gülenyüz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kötü niyetle sürdüyse bu kaynananın yatacak yeri yok valla.......

bol bol dua et canım allah yardımcın olsun ne diiim neden uğraşıyo bu adın senle neden bebğini ayırmak istiyor senden....

Son düzenleme:
Peki çocuğunu aldığın zaman sormadınmı kayınvalidene bu çocuk ne kokuyor diyor????

bi kere bulgarlardan aldığını nerden biliyosunuz kendi mi söyledi. kötülük yapıcak bi insan ince hesapları da yapar açık vermez. bence kuruntudan başka bişey değil yaptığınız.

anlaşılan büyü maksadıyla sürdü....

eğer büyü yapıldıysa bunu sen halledemzsinki ne kadın ya...

benim duyduğuma göre de büyü için yapılır.ama bunu istese bebeğe niye yapsın sana yapardı büyüyü.bana çok mantıksız geldi.anlat da öğrenelim güzelim okadar eminsen:delphin:

elimde yag vardı gördüm elini sakladı daha ne diyeyim önce kokar neden süt kokusu bir cocuk süt kokar pis kokmaz gördüm diyorum diyorum inanmıyorsanız yazmayım insanı deli ederseniz ben dertim var çare arıyorum çareme bilen yazsın lütfen

Domuz yağı kokmaz arkadaşım...
Rahat olabilirsin, bişey sürdüyse bile o domuz yağı değildir....
Ayrıca sen içini rahat tutup vesveselenmezsen hiçbişey olmaz...
Ortada büyü falan olmasa bile bu vesvese ile kötülüğü çekersin üstüne, olmayacağı varsa da olur yani...

Büyü hacı Hoca vs..Konuları Yasak.!
Yönetime bildirildi
Bilginiz olsun.

zamanla kokusu geçiyormu bilemem ama bir arkadaşımın yatak örtüsüne sürmüşlerdi görmüştüm fakat kokusu falan yoktu. maalesef onlarda ayrılmıştı ama bu sebeptenmidir bilemiyorum. çünkü eşyaları gelince göstermişti herkese

biliyorum bulgardan aldıgını tanıyorum o çünkü benden ayırıp eşimden de boşandırıp cocugumu bende almak istiyor ilerde cocugum bende nefret etsin diyedaha nasıl cevaplayayım sorularınıza açık ve net

bide olayı başka tarafından düşünelim hani bebekleri bilmem ne için yağlarlar,birşeyler sürerler yeni doğduğunda falan
belki sen izin vermezsin diye gizli yapmıştır.içini böyle ferahlat bence
dewamlı büyü olayını düşünürsen eşinlede aran bozulur

Arkadaşım hem hesabını sormamışsın hemde burda çare arıyorsun aldığın zaman sorsaydınya bu çocukta ne kokuyor bu pis koku ne diye oda sana ona göre cevap verirdi şimdi geçmiş olmuş bitmiş burda çare arıyorsun bir hesap sor o senın evladın benım kayınvalıdem saçma sapan şeyler sürcek ben hesap sormazsam hatayı kendimde ararım sonra çarelerine bakarım

Domuz yağı kokmaz arkadaşım...
Rahat olabilirsin, bişey sürdüyse bile o domuz yağı değildir....
Ayrıca sen içini rahat tutup vesveselenmezsen hiçbişey olmaz...
Ortada büyü falan olmasa bile bu vesvese ile kötülüğü çekersin üstüne, olmayacağı varsa da olur yani...

katılmamak mümkün değil. kokmaz kesinlikle zaten domuz yağı çok katıdır sürülmez öyle kolay şeffaf vazaline benzer biraz ama sert hali teyzem bi tarfik kazasında feci derece yandığında söylemişlerdi sür die kapalıçarşıda bi yerde bulmuştum ben ama sürememişti teyzem içim almaz diyip tedavi amacını bilmem.

Cnm domuz yaĞı Şıfa ıÇınde kullanılabılır
ıŞe yaradıĞını ben bızzat bılıyorum
ama malesef kı bÜyÜdede kullanılıyo
cıldını gÜzelleŞtırsın dıye sÜrmÜŞtÜr belkı
hemen kÖtÜ dÜŞÜnme

domuzyağı kokmuyor. ben 16 yaşındayken bizim sokak kapısının eşiğinden dökmüşler. içeri kadar girmiş. bizde anlammadığımız için annem onu bir güzel deterjanla yıkadı,sildi...... neyse,sonra anlattığımızda bilen biri domuz yağı olduğunu söyledi. kokmuyordu..

o yüzden yüreğini ferah tut değildir o domuz yağı...

elimde yag vardı gördüm elini sakladı daha ne diyeyim önce kokar neden süt kokusu bir cocuk süt kokar pis kokmaz gördüm diyorum diyorum inanmıyorsanız yazmayım insanı deli ederseniz ben dertim var çare arıyorum çareme bilen yazsın lütfen

Arkadaşım tamam panik yapmışsın, üzülmüşsün ve bize açılmışsın, bizlerde yardımcı olmaya çalışıyoruz sana. Neden deli oluyorsun anlamıyorum. Şimdi sana evet sürmüştür falanmı diyelim. Bak arkadaşlar domuz yağı kokmaz diyorlar. Sürdüğü başka bir şey olabilir. Neden gerçeği öğrenmiyorsun, neden kendini bu kadar yıpratıyorsun anlamıyorum. Biraz sakinleş lütfen. Burada büyücü veya büyü bozan insanlar yokki, senin dediğin anlamda bir derdin varsa sana nasıl büyü bozulacağını mı anlatıcaz. Hocaya git diyen de oldu. Bizim elimizden gelen bu, arkadaşlarla sana yardımcı olmaya çalışıyoruz. Biraz rahatla lütfen.

ilk başta kokuyor sonra çekiyor anlamıyorsun yarım saatın veya daha kısa sürede koku çıkıyor sürekli kalmıyor yani

Bu büyü işlerinden anlamam ama kayınvaliden ve eşinle aran bu şekildeyken bir ömür geçmez.Mutlaka çözümlemeye ,kendid huzura erdirmeye çalışmalısın..Bol bol nazar ayetlerini oku,Allah yardımcın olsun..

Gülenyüz, derdiniz olabilir ama yasal olarak bu tip konulara site de yer yok..Başka bir bilene sorun....Kolay gelsin...

Back
X