benimde akne tedavisi (roaccutane) sonrası kızarıklıklarım var dr zamanla gececeğini söledi bu süreci azaltmak için peeling+vitamin maskesi öneriyor 3ayda bir bakıma gidiyorum ama bu kırmızıklıklardan kurtulmak için bi önerisi olan varmı kızlarr:uhm: ya da benimkine benzerde durumda olanlar varmı acabaaaaa
arkadaşlar bende gokceee arkadaşımızla aynı şeyi merak ettim bu kayısı yağını maske gibi uygulayıp bir süre sonra temizliyormuyuz yoksa ciltte kalmasımı gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim bende denemeye karar verdim çünkü.
arkadaşlar bende gokceee arkadaşımızla aynı şeyi merak ettim bu kayısı yağını maske gibi uygulayıp bir süre sonra temizliyormuyuz yoksa ciltte kalmasımı gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim bende denemeye karar verdim çünkü.
Göz altı morluğuna iyi geldiğini dumuştum,hatta bir yerde okudum kadının ne yapsa göz altı morluğu geçmiyormuş küçüklüğünden beri.üzüm çekirdeği yağını kullanınca eser kalmamış.bende kullanıyorum
kızlar hatta eğer gözaltı morluğu olanlar yada kılcal damarları belirgin olanlar için ÜZÜM ÇEKİRDEĞİ YAĞINI öneriyorum.banada aktardaki adam önerdi.
biraz pahalı 15 milyon kadar
ama cildi bebek gibi yapıyo haberiniz olsun.benim kılcal damarlarım çok belirgindi ve cildim kırmızı kırmızıydı
2 aydır kullanıyorum ve cildim çok düzeldi
ve göz altı morluklarım artık yok
herkes farkediyor bunu
ayrıca kırışıklıklarada süper iyi geliyo
tek bir kötü yanı iğrenç kokuyo
benim de cildimde sivilceler oluyor,lekeleri duruyor,ayrıca burun etrafımda kılcal damarlar var,sürekli kızarıyorum...bende kullanıyorum
kızlar hatta eğer gözaltı morluğu olanlar yada kılcal damarları belirgin olanlar için ÜZÜM ÇEKİRDEĞİ YAĞINI öneriyorum.banada aktardaki adam önerdi.
biraz pahalı 15 milyon kadar
ama cildi bebek gibi yapıyo haberiniz olsun.benim kılcal damarlarım çok belirgindi ve cildim kırmızı kırmızıydı
2 aydır kullanıyorum ve cildim çok düzeldi
ve göz altı morluklarım artık yok
herkes farkediyor bunu
ayrıca kırışıklıklarada süper iyi geliyo
tek bir kötü yanı iğrenç kokuyo
Arkadaslar yazilarin hepsini okumadim ama dikkat ettim kayisi yagi demissiniz..Bilmeniz gereken birsey ucucu yaglar direk cilde sürülmez bunu gecenlerde bir doktor acikladi..Ve benim abim kayisi yagini uzun süre kullandi cildine,yüzüne her aksam sürüyordu,kokusuda cok hos geliyordu ama yarium sene sonra cildi inanilmaz kurudu ve burustu...O zamandan beri kullanmiyor..Sakin iyice bir bilginiz olmadan bu yaglari direk cilde sürmeyin..Cünkü bu yaglar cilde iyice isleye bilmek icin ciltteki suyu cekiyor..
Kayısı yağı dedin de aklıma geldi kayısı yağının iyi geldiğini bende duydum :1yes2:
BU BİR UYARIDIR.:1no2:
konu açıldı diye söylüyorum denemeyi düşünen arkadaşlara uyarı yapıyım
dün cildi canlandırdığını heryerde okuduğum "muzla 1 kaşık süt'ü ezip yüzünüzde 20 dakika bekletin" ben değil 20 dakika 2 dakika sonra 1 saat önce banyo yapmış olmama rağmen duşun altına zor attım kendimi.Bir kaşıntı anlatamam yüzüm kızarıklıklarla doldu.... Allah'tan 45 dakika falan sonra düzeldi de ben de kendime geldim.belki benim cildim çok hasssa ondandır.yine de söyliyim dedim.
kayısı yağını göz altındaki kırışıklıklar için:uhm: sürmek istiyorum göz altına süren varsa beni bilgilendirir mi
Yaglari alirken sorup ögrenin cogu yagin mutlaka su ile inceltilmesi gerekiyor..Hangileri oldugunu tam bilmiyorum.Doktor ucucu yaglar dedi...Ama kayisi yagini abimden cok iyi biliyorum aman derim sakin direk cildinize sürmeyin 1 yil gecmeden annanem gibi olursunuz valla...
evet haklısın.diğer yağları bilmiyorum ama kayısı yağını nemli bir pamuk yardımıyla sürmemiz gerekiyor,ıslak bile olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?