Cilt Bakımı Ürünleri Kays Ya

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
Bende 2 hafta oldu sanırım kayısı yağı kullanıyorum ama hiçbir değişim yok bende:1closedeyes:

kayısı yagını veya cılde ıyı geldıgını duydugunus herhangı bır yağı sakın goz cevrenıse surmeyın oradakı yag tabakasının dokusu cok narın ve gos altlarınısda beyas yag beselerı olsun ıstemeyıs dımı?
kayısı yağı antıseptıktır ve yusu temısler fakat ılk kullanımdan 1 haftaya kadar cıldın altındakı sıvılcelerı pıtır pıtır dısarı atıverır bır yere gıtmeden once fılan surmeyın 1 tek sıvılcenıs varken potansıyel dıerlerıne marus kalabılırsınıs ayrıca gercekten surdukten soora gunese cıktıgınısda leke bırakıor bu tur yağları gece kullanmanısda fayda var

kızlar ben dün eminönü kapalı çarşıdan jojoba yağı ile kayısı yağı aldım yalnız kayısı yağını nasıl kullanıcamm aldığım aktardaki adam gece sür yat sabah kalktığında yıka dedi yüzünü kötü etkie tmez dimi :S sabah kalktıgımda korkunc bi görüntü ile kaırşmam hrlde

şifalı bitkiler diyeb i kitap var cilt için kaısı cekirdek yagını öneriyolar kayısı yagını önermiyolar cilde zaar veriyomuş siz kayısı yagını sürüyosunuz anladıgım kadaryla ahmet marangi yi tanırsınıb i cogunuz kayısı cekirdek yagını kendi de kullanıyo cildine ve gercekten öneriyo kulaktan dolma bilgilerle insanların aklını karıştırmayın

bende bunu demek istiyorum arkadaşlar kayısı yagı cilde sürülmüyo kayısı cekirdek yagı cilde sürülüyo

Kayısı ve kayısı çekirdeği yağının farklı faydaları var ve ikisi de cilde sürülebiliyor. Kayısı yağı; yüz temizliğinde kullanılıyor, akneleri temizleyip, cilde canlılık veriyor, fakat göz çevresinde kullanılmıyor. Kayısı çekirdeği yağı ise; cilt bakımında ve göz çevresi kırışıklıklarında kullanılıyor. Kayısı yağı cilde sürülmüyor diye bir şey yok her ikisi de sürülüyor fakat kullanım alanları farklı karıştırmamak lazım.

kayısı yağını pamuğa döküp yüzümü yıkamadan önce sürüyordum gerçekten iyi temizliyor, ama kayısı çekirdeği yağını maskelere falan koyuyorum. Aslında pek bir halt ettiği yok gibi :)

bende sürüyorum cildim bir müddet yanıyor ama göz altı için iyi olduğunu duydum devam edyim bakalım etkisi olurmu

yumuşacık oluyor ama
ben göz altıma sürmüyorum alın burun yanak diger yerlere sürüyorum gözümden korkarım

arkadaşlar yeni üye oldum öncelikle herkese merhaba.üye olmamın en büyük sebebi bir uyarıda bulunmak istememdir.kayısı yağı,bepantene,evigen ve buğday yağı karışımını yaptım ve uyguladım.
ancak bunun gündüz sürülmemesi gerektiğini bilmiyordum.benim en problemli bölgem göz çevresiydi oraya ve alnıma uyguladım.şu anda oralardaki lekelerle boğuşuyorum.karışımı gündüz kullandığım içinmiş.güneşe çıktığınız anda direkt leke yapıyor.aklınızda olsun.

her bakım ürünlerini gece sürmek gerekir diye boşa demiyorlar yani..bilgi için tşk bu arada bende bi ara gündüz bakım yapmaya karar wermiştim bu we benzeri yazıları okuyunca wazgeçtim

zenc-oil diye bir yağ markası cıkmıs yeni mutlaka denemelisiz kayısı yağını filan hepsi cok iyi beğendim ben..

arkadaşlar kayısı yagını gün aşırı hassas ciltler iki günde bir akşamları sadece gözçevresindeki kazayagı dediğimiz kırışıklıklara uygulayın

kızlar ya ben bu yağı göz altındaki morluklar için kullanabilir miyim faydası olur mu sizce?

kıslarrr malatyalı biri olarak gündee 3-4 tane kayısı yiyip üzerine su içip uyuyun çok faydasını görceksiniz.hem sindirimi düzenliyor hemde cilde çok iyi geliyor...yagını falan sürmenize gerek kalmaz böylelikle..ama benim dediğim kayısı altın sarısı renkte olan değil siyah renkte olan varya malatyada günkurusu derlerr onu alın..hem tadı daha bi güzell..

mrb kızlar bende kayısı yağı kullanıyorum ve çoookda memnunum hiç bi yan etkisi falanda olmuyo yani

kayısı yağı kremi aldım
gündüz nemlendirici olarak kullanayım diye düşünüyordum göz çevresine kullanıldığını ve gece kullanmak gerektiğini bilmiyordum
gündüz için ne almamı önerirsiniz peki?pahalı kozmetiklerden bıktım artık

kızlar.meraba..cıldım yaglı ayrıca kuru yanı cok degısık..we burunumu kenarları kırmızı.az bısıde kıpkırmızı oluyorum benmle aynı cıldı olan war mı.bu yzden hep fondoten suruyorum.nerdeyse fondotensız bakkala bıle gıdemıorum.rahatsız hıssedıyorum kndımı.nette maden suyu lımon suyu we badem yagından olusan bı kaırısmdan soz ettıler.ıyı gelıyormus cılde.onu denemk ıcın badem yagı aldım.ordakı kadın kayısı yagını önerdı.bugun kayısı yagıda aldım.ama nasıl kullanıcagımı bılmıorumçaksam denıcem bakalım.kızarıklıklar ıcın dha ıyı bı onerısı olan war mı.normal ınsnlar gbı tek renk olmak ıstıorum ya(((

Bu kızarıklar seni rahatsız edecek kadar belliyse bi cilt dr una gitmeni öneririm, pekçok markada renk bütünleyiciler var ama bence dermokozmetik kesin çözüm, ihmal etme derim ben.

Kayısı yağının tahriş ediçi özelliği var.Vüçüdüma kullanmıştım.Dermatit oldum.Düşünmeden kullanmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…